نوشته اصلی توسط
ali k
جسارت بنده را ببخشید.شما Moderator's Assistant هستید و مشخصا در چنین فرومی که برای بنده همانند کلاس درس بوده و با حضور اساتید، چنین سطحی نشان از قدرت شماست اما چند نکته درباره عکس شما به ذهن من (صرفا آماتور و علاقه مند) می رسه:1- نقاط فوکوس عکس شما بسیار محدود و حتی گسسته است.یک چشم و قسمتی از بینی در فوکوس، چانه از فوکوس خارج شده و یقه پیراهن به فوکوس برگشته.
2- ادیت در خط برخورد پیشانی و کلاه چندان مناسب نیست انگار تصویر مبهم ثبت شده باشه.
3- به نظر می یاد قسمت های کمی از صورت و بینی اور شده باشه.(یا حداقل چنین به نظر می رسه)
و درنهایت اینکه تصویر به بیرون قاب نگاه می کنه، خب به چه چیزی نگاه می کنه.منظورم اینه که این نگاه با دهانی نیمه باز به مخاطب قراره چه چیزی رو القا کنه؟
با بهترین آرزوها
دوست عزیز اولا بنده در این ژانر هیچگونه ادعایی ندارم و اگر هم دستیار مدیران هستم به دلیل کمک به نظم فروم بوده و اینکه انجام وظیفه ایست در مقابل دین به این فروم و برقراری امکان فعالیت کاربران بنابر امیدوارم منظور از به کار بردن عنوان Moderator's Assistant غرض دار نباشد انشاله.
پرتره های بنده بدون فلاش ثبت می شوند و در این عکس هم تنها یک نور کوچک لامپ بالای سر بوده است
1- در پرتره سه رخ تنها فکوس بودن یک چشم الزامی است نه هر دو چشم گرچه شاید درین عکس اگر هردو فکوس بود شاید اثری بهتر داشت
2- این مشکل در لایتروم پیش آمده و البته بیشتر در نقاط خارج فکوس نمایان می شود و البته به نظرم درین عکس خیلی کم مشاهده می شود و خیلی خود نمایی نمی کند و ضمن اینکه بخاطر همین مورد کوچک آیا کل تصویر مبهم شده است؟
3- بینی و پوست براق نور را منعکس کرده است و دلیل عدم حذف آن این است که بنده شخصا پرتره را بصورت طبیعی دوست دارم و تلاشم بر تغییرات کمتر است شاید در پرتره های استودیویی بیشتر موظف به رفع این ایرادها باشیم
4- مفهوم این نگاه و دهان نیمه باز(به قول شما) را بنده توضیح نمیدهم بلکه مخاطب می تواند دریابد که البته این مسله به موفقیت عکاس در انتقال حس یا مفهوم مورد نظر بستگی دارد.
به عنوان مثال:
موفق باشین