صفحه 441 از 755 نخستنخست ... 341 391 431 437 438 439 440 441 442 443 444 445 451 491 541 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 4,401 تا 4,410 , از مجموع 7544
Like Tree81983تشکر

موضوع: پرتره Portrait

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط AkonegaGua نمایش پست ها
    ضمن تشکر دوباره... از اساتید و دوستان درخواست راهنمایی دارم. معمولا تو عکسهای پرتره، موهای سوژه هر چقدر هم که مرتب باشه بازم چند دونه مو از دست خارجه و از کادر اصلی و فرم صورت بیرون میزنه ( مشابه عکس دوستمون، حداقل نظر من )
    حالا باید این موها رو تو ادیت حذف کرد؟ یا نه، جلوه طبیعی به سوژه میده؟
    یادمه ( اگه اشتباه نکرده باشم ) با هر دو مورد تو فروم برخورد کردم. یکجاهایی دوستان این تذکر دادن و در طرف مقابل، یا قبول کردند یا گفتند برای داشتن حس طبیعی سوژه این کار انجام نشده.
    ممنون
    alisunny تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    جسارت بنده را ببخشید.شما Moderator's Assistant هستید و مشخصا در چنین فرومی که برای بنده همانند کلاس درس بوده و با حضور اساتید، چنین سطحی نشان از قدرت شماست اما چند نکته درباره عکس شما به ذهن من (صرفا آماتور و علاقه مند) می رسه:1- نقاط فوکوس عکس شما بسیار محدود و حتی گسسته است.یک چشم و قسمتی از بینی در فوکوس، چانه از فوکوس خارج شده و یقه پیراهن به فوکوس برگشته.
    2- ادیت در خط برخورد پیشانی و کلاه چندان مناسب نیست انگار تصویر مبهم ثبت شده باشه.
    3- به نظر می یاد قسمت های کمی از صورت و بینی اور شده باشه.(یا حداقل چنین به نظر می رسه)
    و درنهایت اینکه تصویر به بیرون قاب نگاه می کنه، خب به چه چیزی نگاه می کنه.منظورم اینه که این نگاه با دهانی نیمه باز به مخاطب قراره چه چیزی رو القا کنه؟
    با بهترین آرزوها
    دوست عزیز اولا بنده در این ژانر هیچگونه ادعایی ندارم و اگر هم دستیار مدیران هستم به دلیل کمک به نظم فروم بوده و اینکه انجام وظیفه ایست در مقابل دین به این فروم و برقراری امکان فعالیت کاربران بنابر امیدوارم منظور از به کار بردن عنوان Moderator's Assistant غرض دار نباشد انشاله.
    پرتره های بنده بدون فلاش ثبت می شوند و در این عکس هم تنها یک نور کوچک لامپ بالای سر بوده است
    1- در پرتره سه رخ تنها فکوس بودن یک چشم الزامی است نه هر دو چشم گرچه شاید درین عکس اگر هردو فکوس بود شاید اثری بهتر داشت
    2- این مشکل در لایتروم پیش آمده و البته بیشتر در نقاط خارج فکوس نمایان می شود و البته به نظرم درین عکس خیلی کم مشاهده می شود و خیلی خود نمایی نمی کند و ضمن اینکه بخاطر همین مورد کوچک آیا کل تصویر مبهم شده است؟
    3- بینی و پوست براق نور را منعکس کرده است و دلیل عدم حذف آن این است که بنده شخصا پرتره را بصورت طبیعی دوست دارم و تلاشم بر تغییرات کمتر است شاید در پرتره های استودیویی بیشتر موظف به رفع این ایرادها باشیم
    4- مفهوم این نگاه و دهان نیمه باز(به قول شما) را بنده توضیح نمیدهم بلکه مخاطب می تواند دریابد که البته این مسله به موفقیت عکاس در انتقال حس یا مفهوم مورد نظر بستگی دارد.

به عنوان مثال:

نام: 449x557xScreen_Shot_2013_11_01_at_10.40.52_AM.jpg نمایش: 914 اندازه: 49.3 کیلو بایت

از مقاله دکتر روشن
    http://www.akkasee.com/articles/12831
    موفق باشین
    ویرایش توسط Madjidm : Monday 4 November 2013 در ساعت 23:44 دلیل: اضافه کردن لینک مقاله دکتر روشن
    mreza1001، Kasra.H، behzad_milad و 12 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    گزینه تشکر برای عکس خوب است نه عکاس آشنا!
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط Madjidm نمایش پست ها
    [FONT=&]
    دوست عزیز خسته نباشید.
    1- درباره نکات اشاره شده در پرتره که فرمودید، بنده عرض می کنم نقاط فوکوس شما منظم نیست و منظور بنده چشم دیگر تصویر نبوده.
    2- اگر مشکلی پیش آمده باید برطرف کرد نه اینکه لزوما آنرا جزئی برشمرد.
    3- پرتره به صورت طبیعی لزوما به معنی نگه داشتن نقاط اور نیست مگر اینکه قرار باشد معنی خاصی را منتقل کند.وقتی قرار نیست این نقاط دلیل خاصی داشته باشند نباید باشند.
    4- البته که موافقم مخاطب درباره تصمیم نهایی را می گیرد ولی سوال من حقیقتا سوالی اساسی درباره ی پرتره ی تاثیر گذار است.
    5- در ادیت باید نقطه ی سیاه زیر چشم تصحیح شود، نه به دلیل اینکه حالت طبیعی تصویر چنین است بلکه به دلیل اینکه در تصویر نهایی جایی برای این نقطه وجود ندارد.
    هدف فقط بیان نظرات و یادگیری بوده است.برای شما آرزوی موفقیت دارم .
    ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Tuesday 5 November 2013 در ساعت 08:05
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر همراه NarimaN 7 آواتار ها
    تشکر کرده
    798

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.komeily نمایش پست ها
    ضمن تشکر دوباره... از اساتید و دوستان درخواست راهنمایی دارم. معمولا تو عکسهای پرتره، موهای سوژه هر چقدر هم که مرتب باشه بازم چند دونه مو از دست خارجه و از کادر اصلی و فرم صورت بیرون میزنه ( مشابه عکس دوستمون، حداقل نظر من )
    یادمه ( اگه اشتباه نکرده باشم ) با هر دو مورد تو فروم برخورد کردم. یکجاهایی دوستان این تذکر دادن و در طرف مقابل، یا قبول کردند یا گفتند برای داشتن حس طبیعی سوژه این کار انجام نشده.
    ممنون
    امیر جان سلام؛
    بنده با توجه به سطح اطلاعات و آگاهی خودم جوابت رو میدم.
    معمولاً ( و تا حدودی بهتره بگم همیشه ) بهتره موهای اضافی اطراف سر سوژه که باعث شلختگی عکس و بی نظمی تو صورت مدل ما میشه، تو مرحله رتوش برداشته بشه.
    به احتمال قوی فیلم آموزشی کارل تیلور رو دیدی که یکی از درس هاش در مورد رتوش هست که بخش مهمی از کارش رو به برداشتن همین موهای اضافی اختصاص داده.
    مثلاً تو عکسی که دوست ما آپلود کرده، موهای زائد زیادی رو میبینم که میتونست تو مرحله رتوش برداشته بشه. به عنوان مثال : موهایی که سمت راست عکس بالای سر سوژه میبینم. یادت باشه و تقریباً میتونم بگم حتماً باید به خصوص موهایی که روی صورت سوژه قرار گرفته شده ، تو مرحله رتوش برداشته بشه.
    و اما میرسیم به یک نکته کار : زمانی هست که ما میخواهیم از قصد و توسط یک تکنیک ( مثلاً همون پنکه های بزرگ و معروف عکاسی ) افکت خاصی به عکسمون القا کنیم.
    در این صورت باید این موهایی که توسط باد پنکه در هوا شناور شده، به صورت خیلی شارپ و واضح به نمایش گذاشته بشه.
    به عنوان مثال: تصور میکنم دوست ما خواسته همچین افکتی را ایجاد بکنه که البته به نظر شخصی بنده چندان موفق نبوده در این کار.
    و البته تو همین افکتی هم که بهت گفتم، بازهم باید این موهای شناور به صورت رتوش و منظم ایجاد بشه و اگه میبینیم مویی نامنظم و شلخته ایجاد شده، بهتره آن را رتوش کنیم.
    نکته آخر هم در مورد حتی تار موهایی که تو سر سوژه و در بین موهای دیگه قرار داره. دقت بکنی کارل تیلور حتی این موها رو هم حذف میکنه. به عنوان مثال سمت چپ سر سوژه و لابه لای موهای دیگه، این تار موهای اضافی دیده میشه که میتونست برداشته بشه.
    و در آخر اینها همه تجربیات بنده و اطلاعات شخصی من هست با توجه و استناد به فیلم آموزشی کارل تیلور.
    دوستان نظر دیگه ای دارند خوشحال میشیم بشنویم.
    موفق باشی امیر عزیز
    AkonegaGua و amir.komeily تشکر می‌کنند.
    اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
    تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...

كاربر همراه Digital Lover آواتار ها
    تشکر کرده
    3072

نام: DSC_5624 4.jpg نمایش: 951 اندازه: 176.1 کیلو بایت
    Niaz، adeliry، Mashhadi Vahid و 58 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    حمید هستم
    عکسهام
    Goldtag.net
    Instagram: Hamid_nia_1987

كاربر آشنا AkonegaGua آواتار ها
    تشکر کرده
    64

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.komeily نمایش پست ها
    ممنون
    سلام دوست عزيز،
    بايد عرض كنم كه بنده هم كاملاً با انتقاد شما و نريمان موافقم. ميشد كه سوژه موهاي مرتب تري داشته باشه و بخش سمت چپي موها هم كه با پنكه به هوا رفته منظم تر و متراكم تر به تصوير كشيده بشه. اما صرفاً به عنوان يه توجيه ميتونم بگم اديتي با اين دقت زمان بيشتر و هزينه بالاتر و در نتيجه صرفه اقتصادي كمتر به همراه داره. اين مطلب باعث شده كه من براي به اشتراك گذاشتن تجربه خودم، تصويري رو كه مشتري پسنديده و اديتي رو كه دقت اون متناسب با هزينه دريافتي تنظيم شده به نمايش بذارم. اميدوارم در آينده بتونم كارهاي قوي تر رو با در نظر گرفتن نكات اشاره شده توليد كنم.
    Digital Lover، Alireza_Lv، hossein137 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
    Instagram

كاربر فعال behzad_milad آواتار ها
    تشکر کرده
    2201

اديتي با اين دقت زمان بيشتر و هزينه بالاتر و در نتيجه صرفه اقتصادي كمتر به همراه داره
    اديتي رو كه دقت اون متناسب با هزينه دريافتي تنظيم شده به نمايش بذارم.
    دوست عزیز نمیدونم از این مطلب چقدر دلگیر می شی ولی اینو می خوام بگم بهتره برای خودت کار کنی نه برای دیگران

آخرکار برای من مخاطب حساب نیست که شما از این عکس چقدر دریافت میکنید .
    ایراد این عکس در واقع کار شما هست که نباید به ریال حساب میکنید .

توجیه خوبی نیست .
    AkonegaGua، saber.pix، NarimaN 7 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nikon D600

كاربر فعال Elend آواتار ها
    تشکر کرده
    1406

دوستان روی اوراکسپوز حساس نشوید مثلا عکس 4401 روی بینی انقدر جزئی است که اصلا به عنوان مشکل به حساب نمیاد البته این نظر شخصی بنده است .
    Digital Lover تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    7162

سلام و احترام

نام: IMG_0374.jpg نمایش: 1067 اندازه: 231.8 کیلو بایت

موفق باشین
    Niaz، farsad، Javid و 18 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.

تشکر کرده
    7162

سلام و احترام

نام: IMG_477d6.jpg نمایش: 1090 اندازه: 159.2 کیلو بایت

موفق باشین
    Javid، M.Meghdari، A.Khandan و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.