/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
درود به همه دوستان
گالری : www.flickr.com/pedram_m
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
دوست عزیزم خیلی ممنونم از نظرت ، تشکر میکنم
اولین نکته ای که باید اشاره کنم اینه که نوع رتوش کاملا بستگی به صورت سوژه داره ، یعنی برای ریکاوری جزئیات در قسمتهای تخریب شده و یکپارچه سازی ، از روش نام برده هم استفاده میکنم.
ولی دوست من نظر شخصی من اینه که در کار هنری مخصوصا عکاسی و ادیت ، "اقتصاد و صرف جایگاهی نداره" ، شما باید ایدآل هنری خودتونو نمایش بدید.
مطلب بعدی اینکه اگر شما هر روشی که استفاده کنید رو بارها تمرین کنید ، قطعا مهارت و سرعتتون افزایش پیدا می کنه ... مثلا خود من هروز بارها و بارها نمونه عکس دانلود و ویرایش میکنم ... اوایل یادمه روزها طول میکشید تا به نتیجه برسم... ولی با تمرین و تکرار الان به ساعت نمی کشه که دو سه عکس رو ویرایش می کنم.
با تشکر پدرام
دو ویدیوی زیر را Peter Hurley منتشر کرده که فرد مشهوری در زمینه Headshot است. در هر دو ویدیو، نکات جالبی در زمینهای از عکاسی پرتره گفته که هم خیلی مفید است و هم کمتر به آنها توجه میشود و آن، وضعیت اجزای صورت است. در ویدیوی اول، در مورد وضعیت فک و بهترین حالت آن برای headshot صحبت میکند و در ویدیوی دوم در مورد وضعیت چشمها و پلکها.
این دختر نازنینی که ملاحظه میکنید خانوادگی در بین دوستان معروف هستند به داشتن چشمان زیبا....خیلی خوش شانس بودم که این فرشته (به نام فاطمه) سوژه من شد...... فکر میکنم در ثبت بعضی عکسها عکاس کاری نمیکنه.....همه کارا رو سوژه انجام میده.....اینجا حقیقتا من هیچ کاری نکردم....من فقط شاتر رو چکوندم!
(الان متوجه شدم بعد از ادیت این پست تشکرهای دریافتی از بین رفتند )
ویرایش توسط Digital Lover : Thursday 21 November 2013 در ساعت 22:50
سلام و احترام
موفق باشین
4439
وقتی تاکید شما روی چشم سوژه است باید بهای بیشتری به آنها بدهید. می توانید چشم ها را جداگانه ادیت کنید. وجود کچلایت ها ی نور راست اضافه است و میشد کمی مویرگ ها را کمرنگ کرد
اگر کراپ خاصی رو بهتر میدونید لطفا ارسال کنید.
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر