اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
4394
موقعیت دست راست به اضافه اون کش سر همه تناسب عکس رو برهم زده دست بی برنامه رها شده است. حیف!
جناب میلانی عزیز تا حدودی با شما موافق هستم.
اما باور کنید این عکس کاملاً اتفاقی و تصادفی گرفته شد و اصلاً برنامه قبلی برای این عکس نبود.
راستش با خانواده برای سفر رفته بودیم و این دختر خاله خانم ما که اتفاقاً از قضا بازیگر هم هستند، هوس عکاسی به سرشون زد !
بنده هم بدون هیچ تجهیزاتی تنها با دوربین خودم و عکاسی روی دست و البته با خستگی زیاد به دلیل سفر چند روزه این عکس رو تهیه کردم.
خودم هم قبول دارم عکس هول هولی شده ( به خصوص چروک های لباس سوژه کاملاً گویای اتفاقی بودن عکس هست )
اما راستش به خاطر زیبایی محل عکاسی روی این عکس کار کردم که تا حدودی قابل قبول باشه.
در هر صورت از نظرتون ممنونم دوست عزیزم . :)
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
همه چیز قبول .
همیشه یک ندای درونی در وجود هنرمند هست که به او می گوید آیا اثرش کامل هست یا نه. البته در بسیای از موارد آنچه دیگران از اثر هنرمند درک می کنند گرچه ممکن است کامل تلقی شود اما خالق اثر با خود حرف می زند و گاهی ایرادات ا گرچه بر زبان نیاورد می داند.
در مورد عکاسی و این گونه پیشامد های عکاسانه به نظر بنده تفاوت شما با یک نفر که فقط دوربین دارد (و عکاس محسوب نمی شود) باید این باشد که در بدترین شرایط بهترین عکس را بگیرید. (الان هم عکس بدی نیست و این بحث ها برای بهتر و بهتر شدن کارها است) عکس های تمرینی و اتود ما باید از عکس های نهایی عکاس نماها کامل تر باشد. همانطور که اجراهای تمرینی هنرمندان بزرگ موسیقی که ضبط شده جاودان شده اند، از بزرگان بیاموزیم.
پرتره سپیده گلچین
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام و احترام
موفق باشین
جسارت بنده را ببخشید.شما Moderator's Assistant هستید و مشخصا در چنین فرومی که برای بنده همانند کلاس درس بوده و با حضور اساتید، چنین سطحی نشان از قدرت شماست اما چند نکته درباره عکس شما به ذهن من (صرفا آماتور و علاقه مند) می رسه:1- نقاط فوکوس عکس شما بسیار محدود و حتی گسسته است.یک چشم و قسمتی از بینی در فوکوس، چانه از فوکوس خارج شده و یقه پیراهن به فوکوس برگشته.
2- ادیت در خط برخورد پیشانی و کلاه چندان مناسب نیست انگار تصویر مبهم ثبت شده باشه.
3- به نظر می یاد قسمت های کمی از صورت و بینی اور شده باشه.(یا حداقل چنین به نظر می رسه)
و درنهایت اینکه تصویر به بیرون قاب نگاه می کنه، خب به چه چیزی نگاه می کنه.منظورم اینه که این نگاه با دهانی نیمه باز به مخاطب قراره چه چیزی رو القا کنه؟
با بهترین آرزوها
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine