احساس میکنم تاپیک داره به تاپیک "عکس کودک" تبدیل میشه... برای تلطیف فضا! این رو آپ میکنم....مثل همیشه نظر فراموش نشود.....عنوان عکس: من،خودم و چاقو
احساس میکنم تاپیک داره به تاپیک "عکس کودک" تبدیل میشه... برای تلطیف فضا! این رو آپ میکنم....مثل همیشه نظر فراموش نشود.....عنوان عکس: من،خودم و چاقو
درود
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام درود خدمت دوستان و اساتید
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
از حسن نظرتون ممنونم.
در بلور شدن عکس هیچ دستکاری انجام نگرفته و همونطور که تو اگزیف عکس مشخصه از دیافراگم 2.8 استفاده شده.
در مورد تیره بودن اطراف عکس نسبت به سوژه، از لایه اصلی کپی کردم و در لایه جدید brightness رو کمتر و contrast رو افزایش دادم. بعد با ماسک کردن این لایه و استفاده از گرادیان دایروی به مرکزیت سوژه ، با رنگ سیاه در ابتدای گرادیان و رنگ سفید در انتها تغییرات اعمال شد.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
چرا عکس موقع آپلود اینقدر تخریب میشه ؟
و نکته دیگه اینکه حتما باید سایز عکس رو زیر 100 kb تنظیم کنم و اگر نه ارور میده و آپلود نمیشه.
قبلا عکسارو رو 300 kb تنظیم می کردم ولی الان دیگه نمیشه
ویرایش توسط Pedram.m : Tuesday 3 December 2013 در ساعت 15:46
رضا صفایی
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ