نمی دونم به خاطر خاص بودن قیافه سوژه است، به خاطر کنتراست خیلی خوب تصویر است، به خاطر مینیمال بودن عکس است یا هر چه! به نظرم این عکس یکی از بهترین های پرتره های غیر استودیویی این تاپیک بوده است.
یک انتقاد و یک سوال، فریم به کار برده ارزش عکس را کم کرده است. سوال هم اینکه سوژه کیست؟ یک دوست یا ...؟
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
منظور ایشون اینه که پاهاشون تقریبا کثیفه
البته خانم ها چون اکثرا جوراب پاشون نمیکنن پاهاشون افتاب بیشتری میبینه و سیاه تر میشه و کاملا طبیعی هست و اگه پاهاشون یک رنگ بود من تعجب میکردم
همانطور که اقایان که زیاد استین کوتاه میپوشن بازوهاشون تیره تر از شانه هاشون میشه
کافیه سطح پای ایشون را با حدودا ده سانتی متر بالاتر از قوزک پا مقایسه کنید تا متوجه اختلاف رنگ بشید
یک نکته دیگه هم اینکه فکر میکنم شما از ابزار mixer brush برای رتوش استفاده کرده اید که باعث شده بافت از بین بره ( مخصوصا بازویی که رو به کادر هست )
فقط دو تاسوال اول اینکه چرا عکس اگزیف نداره؟
دوم اینکه چقدر خوش رنگ وایبرنس را دست زدید یا رو vivid light گذاشتید ؟
در هر صورت خیلی زیباست
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
سلام مجدد؛
پوزش و عذرخواهی از مدیران محترم فروم به خاطر آف تاپیک هایی که میذارم !!
اما خب چون دوستان سوالاتی پرسیدند، مجبور شدم مجدداً جواب عزیزان را بدم.
ایمان عزیز Liquify را برای قسمت های مختلف سوژه از جمله همین پاها استفاده کردم. اما احساس کردم استفاده بیش از حد از این فیلتر برای پاها ممکنه حالت طبیعی سوژه را
از بین برده و کار را خراب کند ! نمیدانم شاید هم به قول شما جا داشت کمی بیشتر روی پاهای سوژه کار کنم. سعی میکنم روی پاهای سوژه با توجه به انتقاداتی که دوستان کردند، بیشتر کار کنم.
آقا مسعود عزیز، حرف شما هم درسته، پاهای سوژه به دلیل سفر چند روزه ای که البته نه با امکانات کامل، بلکه با چادر داشتیم !! کمی کثیف هست.
من خودم طبق تجربیاتی که در عکاسی به دست آوردم، این موضوع را فهمیدم که واقعاً عکاسی فقط چکاندن ماشه دوربین نیست !
یک عکاس باید به همه موارد از جمله همین کثیفی پاهای سوژه دقت بکنه ! چون اگه کار خراب بشه کسی از مدل ایراد نمیگیره، بلکه عکاسش زیر سوال میره !
خوبی فروم عکاسی عزیز ما همینه که این موارد را به ما آموزش میده دیگه. ( توصیه منم به دوستان طبق تجربیاتم همینه که تو یک کادری که دارید عکس میگیرید، به همه موارد دقت بکنید، چون بعداً همین موارد شمای عکاس را زیر سوال میبرد )
مسعود جان من از ابزار Mixer Brush استفاده نکردم، بلکه معمولاً تو کارهای پرترم به صورت محسوس از فیلتر Portraiture استفاده میکنم. البته سعی میکنم این فیلتر را به صورت محسوس استفاده کنم، چون خودم هم از رتوش های تند و شدید که دیگه پدر صورت رو در میارن و هیچ بافتی براش نمیذارن اصلاً خوشم نمیاد !!
اگزیف عکس احتمالاً در مرحله ذخیره کردن از بین رفته ( و راستش من خودم دقیقاً نمیدونم چطوری باید کار رتوش شدم رو ذخیره کنم که اگزیف عکسم از بین نره )
در مورد شدت رنگ ها هم ( اگر منظورتون رو اشتباه برداشت نکرده باشم ) من کلاً اشباع رنگ ها رو دوست دارم. اما در مورد این عکس، تقریباً رنگ هایی که میبینید همانی بود
که در محیط بود و من آنچنان شدت رنگ ها را بالا نبردم.
با تشکر از همه دوستان که با نظرات مفیدشون بنده را در بهبود کارهام کمک میکنند.
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
instagram: niazch
instagram: niazch