صفحه 446 از 755 نخستنخست ... 346 396 436 442 443 444 445 446 447 448 449 450 456 496 546 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 4,451 تا 4,460 , از مجموع 7544
Like Tree81983تشکر

موضوع: پرتره Portrait

كاربر آشنا rezaa_100156 آواتار ها
    تشکر کرده
    67

نقل قول نوشته اصلی توسط iman536 نمایش پست ها
    سلام
    عکس بسیار زیباییست.فقط ایکاش پاهای سوژه در حالتی قرار میگرفت که بخاطر فاصله ی کمتر با لنز ، نسبت به بدن بزرگتر دیده نشود.شاید هم این مورد فقط به چشم بنده اینگونه است و واقعا ایرادی وجود نداشته باشد.
    با تشکر
    به نظر ادیت رنگ روی پای سوژه اگر تیرگی کمتری داشت خیلی بهتر می شد. 1 جورایی تو ذوق می زنه و هواس آدم رو از سوژه پرت میکنه.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    2038

نقل قول نوشته اصلی توسط NarimaN 7 نمایش پست ها
    سلام ایمان عزیز؛
    ممنون از لطفتون، باید عرض کنم که بله حرف شما درسته. شاید اشکال این عکس پاهای سوژه باشه.
    البته چون سوژه با بنده آشنا هستن میتونم راحت بگم. مورد اول اینکه پاهای سوژه تقریباً همینطوری هستند.
    و البته به قول شما شاید به خاطر نزدیکتر بودن به لنز، این بزرگی پاها بیشتر شدت یافته باشه.
    لوکیشن این عکس خونه خرابه ای بود که اینجا یه اتاق کوچیک و مخروبه اون بود. منم راستش کاملاً عقب رفتم به طوریکه پشتم به دیوار تکیه داده بود.
    واسه همین دیگه جا نداشت عقب تر برم تا مثلاً از فوکال بیشتری استفاده کنم و عکسم دچار این اشکال نشه.
    در هر صورت ممنون از نظرتون و باید عرض کنم با نظر شما موافقم.
    با تشکر
    این عکس فضای بسیار زیبایی دارد.استفاده از liquify در فتوشاپ را روی پای سوژه امتحان نکرده اید؟شاید جوابگو باشد

كاربر فعال behzad_milad آواتار ها
    تشکر کرده
    2201

نام: d.jpg نمایش: 857 اندازه: 284.0 کیلو بایت
    K_NMT، usef، Digital Lover و 30 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nikon D600

كاربر بسیار فعال Amir Abdolpanah آواتار ها
    تشکر کرده
    10736

نقل قول نوشته اصلی توسط aidin594 نمایش پست ها
    فایل پیوست 52726

اگر کراپ خاصی رو بهتر میدونید لطفا ارسال کنید.
    نمی دونم به خاطر خاص بودن قیافه سوژه است، به خاطر کنتراست خیلی خوب تصویر است، به خاطر مینیمال بودن عکس است یا هر چه! به نظرم این عکس یکی از بهترین های پرتره های غیر استودیویی این تاپیک بوده است.

یک انتقاد و یک سوال، فریم به کار برده ارزش عکس را کم کرده است. سوال هم اینکه سوژه کیست؟ یک دوست یا ...؟
    K_NMT، mreza1001، a.g g.a و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهمتر از عکاس خوب بودن، انسان شریف بودن است.

كاربر همراه NarimaN 7 آواتار ها
    تشکر کرده
    798

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaa_100156 نمایش پست ها
    به نظر ادیت رنگ روی پای سوژه اگر تیرگی کمتری داشت خیلی بهتر می شد. 1 جورایی تو ذوق می زنه و هواس آدم رو از سوژه پرت میکنه.
    ببخشید اصلاً متوجه حرفتون نشدم. یعنی چی ادیت رنگ روی پای سوژه تیرگی کمتری داشت ؟!!
    بنده اصلاً روی رنگ پا، دست و یا هرجای دیگه ای کار نکردم و عکس از لحاظ رنگ طبیعی است .
    اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
    تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...

كاربر فعال masoudrejae آواتار ها
    تشکر کرده
    2404

منظور ایشون اینه که پاهاشون تقریبا کثیفه
    البته خانم ها چون اکثرا جوراب پاشون نمیکنن پاهاشون افتاب بیشتری میبینه و سیاه تر میشه و کاملا طبیعی هست و اگه پاهاشون یک رنگ بود من تعجب میکردم
    همانطور که اقایان که زیاد استین کوتاه میپوشن بازوهاشون تیره تر از شانه هاشون میشه
    کافیه سطح پای ایشون را با حدودا ده سانتی متر بالاتر از قوزک پا مقایسه کنید تا متوجه اختلاف رنگ بشید
    یک نکته دیگه هم اینکه فکر میکنم شما از ابزار mixer brush برای رتوش استفاده کرده اید که باعث شده بافت از بین بره ( مخصوصا بازویی که رو به کادر هست )
    فقط دو تاسوال اول اینکه چرا عکس اگزیف نداره؟
    دوم اینکه چقدر خوش رنگ وایبرنس را دست زدید یا رو vivid light گذاشتید ؟
    در هر صورت خیلی زیباست
    rezaa_100156، MohammadH، NarimaN 7 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
    عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر

كاربر همراه NarimaN 7 آواتار ها
    تشکر کرده
    798

سلام مجدد؛
    پوزش و عذرخواهی از مدیران محترم فروم به خاطر آف تاپیک هایی که میذارم !!
    اما خب چون دوستان سوالاتی پرسیدند، مجبور شدم مجدداً جواب عزیزان را بدم.
    ایمان عزیز Liquify را برای قسمت های مختلف سوژه از جمله همین پاها استفاده کردم. اما احساس کردم استفاده بیش از حد از این فیلتر برای پاها ممکنه حالت طبیعی سوژه را
    از بین برده و کار را خراب کند ! نمیدانم شاید هم به قول شما جا داشت کمی بیشتر روی پاهای سوژه کار کنم. سعی میکنم روی پاهای سوژه با توجه به انتقاداتی که دوستان کردند، بیشتر کار کنم.
    آقا مسعود عزیز، حرف شما هم درسته، پاهای سوژه به دلیل سفر چند روزه ای که البته نه با امکانات کامل، بلکه با چادر داشتیم !! کمی کثیف هست.
    من خودم طبق تجربیاتی که در عکاسی به دست آوردم، این موضوع را فهمیدم که واقعاً عکاسی فقط چکاندن ماشه دوربین نیست !
    یک عکاس باید به همه موارد از جمله همین کثیفی پاهای سوژه دقت بکنه ! چون اگه کار خراب بشه کسی از مدل ایراد نمیگیره، بلکه عکاسش زیر سوال میره !
    خوبی فروم عکاسی عزیز ما همینه که این موارد را به ما آموزش میده دیگه. ( توصیه منم به دوستان طبق تجربیاتم همینه که تو یک کادری که دارید عکس میگیرید، به همه موارد دقت بکنید، چون بعداً همین موارد شمای عکاس را زیر سوال میبرد )
    مسعود جان من از ابزار Mixer Brush استفاده نکردم، بلکه معمولاً تو کارهای پرترم به صورت محسوس از فیلتر Portraiture استفاده میکنم. البته سعی میکنم این فیلتر را به صورت محسوس استفاده کنم، چون خودم هم از رتوش های تند و شدید که دیگه پدر صورت رو در میارن و هیچ بافتی براش نمیذارن اصلاً خوشم نمیاد !!
    اگزیف عکس احتمالاً در مرحله ذخیره کردن از بین رفته ( و راستش من خودم دقیقاً نمیدونم چطوری باید کار رتوش شدم رو ذخیره کنم که اگزیف عکسم از بین نره )
    در مورد شدت رنگ ها هم ( اگر منظورتون رو اشتباه برداشت نکرده باشم ) من کلاً اشباع رنگ ها رو دوست دارم. اما در مورد این عکس، تقریباً رنگ هایی که میبینید همانی بود
    که در محیط بود و من آنچنان شدت رنگ ها را بالا نبردم.
    با تشکر از همه دوستان که با نظرات مفیدشون بنده را در بهبود کارهام کمک میکنند.
    اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
    تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...

كاربر همراه Niaz آواتار ها
    تشکر کرده
    1154

نام: DSC05407__.jpg نمایش: 909 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    adeliry، Digital Lover، behzad_milad و 23 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    instagram: niazch

كاربر همراه Niaz آواتار ها
    تشکر کرده
    1154

نام: DSC05220.jpg نمایش: 850 اندازه: 233.6 کیلو بایت
    Digital Lover، masoudrejae، Elend و 27 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    instagram: niazch

كاربر همراه Arash Sh آواتار ها
    تشکر کرده
    1953

نام: B.jpg نمایش: 843 اندازه: 131.0 کیلو بایت
    Niaz، Digital Lover، behzad_milad و 17 نفر دیگر تشکر می‌کنند.