به نظر کدومش بهتره؟ من میگم پرتره عروس !..چون می تونه یک حس شاد بودن یک حس خاص از یک انسان خاص که یک واقعه خاص رو تجربه می کنه نشون بده ...در عوض عکس شما از لحاظ حسی به شدت گنگه حداقل برای من ! ببینید حرف شما شاید از اساس درست باشه ولی به بدترین شکل ممکن و با خورد کردن یه سری عکس و عکاس دارید سعی می کنید اونو نشون بدید ... تمام اون عکسایی که شما چیپ فرض می کنید ! تلاشهایی هستند از عکاس هایی بی تجربه ( شایدم با تجربه) که سعی در نشان دادن زیبایی یه شخص دارند ! اینم میتونه یک هدف باشه ! ... آیا نشان دادن زیبایی و لذت بردن از اون جز عواطف انسانی محسوب نمیشه ؟!... و این اصرار جالب شما که فقط 20 تا کلا ست نورپردازی داریمو و ژست بازم جالبه ؟ میشه دقیقا این 20 تا ژست رو معرفی کنید که اینجوری پرونده عکاسی فشن و گلامور و کلی شاخه دیگرو بستید !...و با توجه به لحنتون و چند بار تاکید کردنتون حس میکنم کلا شما با زیبا بودن دختر پسر و نور آتلیه مشکل دارید ( فقط با توجه به چند بار ذکر کردنتون میگم)! . ژست و نور پردازی وسایلی هستند که باهاش این زیبایی ثبت می شه حالا اینکه کسی تونسته یا نتونسته اون رو به نحو احسنت ثبت کنه چیزی از ارزش اون کار یا اون حس کم نمیکنه... بر خلاف نظر شما ثبت صحیح زیبا بودن یک شخص کار بسیار! سختیه!