با این توضیح که ادیت زیادی انجام نشده بر روی عکس...بیشتر کار در "کمرا را" بوده...در فتوشاپ هم ادیت سبکی صورت گرفته
با این توضیح که ادیت زیادی انجام نشده بر روی عکس...بیشتر کار در "کمرا را" بوده...در فتوشاپ هم ادیت سبکی صورت گرفته
جالب اینجاست چند عکسی که شما در فروم گذاشتید اکثرا در تاپیک های پرتره و سلف پرتره بوده!!!!
پس اگر عکاسی پرتره کار چیپ و بی ارزشی است ، چرا شما به این تاپیک سر میزنید و عکس ارسال می کنید و وقت گرانبهای خود را در این تاپیک تلف میکنید؟
در ضمن فکر نمیکنم استفاده این لحن صحبت کردن (یه دختر خوشگل پیدا کن ، یه کم برهنه اش کن ، یه نور مناسب.......) در شأن این فروم و کاربران اون باشه.
خیلی از عکسهایی که دوستان به اشتراک میذارن ، عکسهای خانوادگیشون هست که بخاطر یادگیری و رفع اشکال و دانستن نظرات دیگران میذارن.
فقط میتونم بگم برای این طرز فکر واقعا متاسفم!
درود
من معمولا زیاد در حاشیه نظر نمیدم ولی این دیگه یکی از جالب ترین مطلبهایی بود که در این تاپیک دیدم و خواستم نظرم رو بگم :
دوست عزیز پرتره شناسی و روان شناسی، چهره شناسی و نور پردازی و... چیزی نیست که منو شما بیایم بشینیم و اینچنین سطحی راجبش صحبت کنیم!!
باور کنید پیدا کردن یک دختر خوشکل و......... ، تابش نور مناسب و دادن ژست باترکیب درست که نتیجش یک عکس پرتره خوب بشه ( از من میشنوید) کار بسیار دشواریه!!!
اصلا اگر کار آسانی هست چرا من وشما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ؟ میدونید چقدر کتاب در مورد نورپردازی و تکنیکهای عکاسی پرتره وجود داره ؟
یعنی scott kelby ,carl tylor,adryan sommeling,dave hill اینا که هر روز با تکنیکهای جدید شاهکار ارائه میدن ، بی ارزش و ساده هستند ؟
شما اول باید زیبایی و هنر رو بشناسید دوست خوبم ، زیبایی ، فقط صورت یک زن با اندام برهنه نیست !! زیبایی میتونه چهره یک کودک روستایی باشه که شوق ، عواطف ، درد و هنجارهای کودکانه که در او موج میزنه ؟؟
من فکر میکنم شما باید دیدتون رو گسترده تر کنید و انقدر سطحی و احساسی راجب چنین مسائلی صحبت نکنید،حد اقل به این مساله توجه داشته باشید که اینجا فروم عکاسیه !!! کوچه یا بازار که نیست ، مساله رو میتونستید کارشناسانه تر بیان کنید (با دیدی که من از پستهای شما داشتم) میتونستید بیان بهتری داشته باشید.
با تشکر پدرام
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
البته این تفکر مخلوطی است از توده پنداشتن انسان ها (انسان نه در معنای خود انسان، بلکه انسان در معنای نوعی گونه عین هم) که به نظر بنده مخالف است با تفکری مثل یکتا بودن هر انسان به عنوان یک پدیده منحصر به فرد و شگفت انگیز که عکاس پرتره می تواند با هنرمندی خود پرده بین سوژه و خودش را در حین عکاسی بشکند یا خیر.
در نوشته شما پرتره دختری کک مکی با موهایی قرمز و چهره ای نه چندان زیبا و اندامی غیر برهنه نباید زیبا و گیرا باشد. ولی آیا عکس زیر برای شما شاعرانه نیست؟
راستی چرا من و شما نمی توانیم پرتره ای شبیه این را بگیریم؟
انقدر که این عکاسی پرتره تحقیر میشه هیچ ژانری نمیشه.
تو نمایشگاه ها/بین مردم/بین خود عکاس ها.همه فکر میکنند کار راحتیه/برای کاسبیه یا از این قبیل.صادقانه بگم هیچ گربه ای برای رضای خدا ماهی نمیگیره.همه ی ما یک چشم داشتی به کسب درآمد نسبت به هر هنر یا کاری که بلدیم داریم.اگر نه بحث قیمت گذاری روی عکس در کل کار چرندی بود به نظرم.فقط این وسط اسم کسایی که پرتره کار میکنند بد در رفته.
اگر کار چیپی هست و اگر یادگرفتنش ساده است و به جز چند مدل ژست و نورپردازی چیز دیگه ای نداره پس کو اون نمونه های گوهربار دوستان تازه کار؟خود شما اگر 6 ماه بهتون وقت بدند میتونید 10 عکس پذیرفته شده تو سایتی نظیر 1x داشته باشید؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
با کل صحبت شما موافق نیستم.هر چند خودم کار پرتره انجام نمیدم ولی به نظر من نمیشه اینقدر بی رحمانه گفت چیپ ترین!! شاید در جامعه ما اینطور جا افتاده باشد که شما میفرمائید ( دختر برهنه و … ) علتش هم پول ساز بودنش هست.متاسفانه این روزها مد شده که خانمها مراجعه کنن به آتلیه و ژست بگیرن و … عکس و ...
اینی که شما میفرمائید پرتره نیست و بیشتر عکاسی مدلینگ و فشن حساب نمیشه وگرنه پرتره به خودی خود یکی از سخت ترین و دوست داشتنی ترین سبک های عکاسی است که متاسفانه خودم توش تخصصی ندارم ولی وقتی میبینم یک عکاس چطور در یک پرتره خوب چهره واقعی یک شخصیت رو به تصویر میکشه لذت میبرم.حتمان داستان پرتره معروف چرچیل اخمالو رو شنیدید...
لطفا انصاف داشته باشید پرتره رو با سبکهای دیگه قاطی نکنید!!
پذیرفته شده در گالری سایت 1 ایکس