نوشته اصلی توسط
Amir Tavakoli
هرچی خواستم بحث رو کش ندم ، نشد!!!
خب معلومه کدوم زیباتره!
پرتره یک عروس ، پرتره یک داماد ، پرتره یک کودک در حال خندیدن ، پرتره یک زوج شاد ، پرتره دو دوست قدیمی ، پرتره یک نوزاد در بغل مادر ، پرتره یک جوان در جشن فارغ التحصیلی ، یا حتی پرتره یک زن زیبا و هزاران هزار پرتره دیگه.
کاملا حرفتون رو قبول دارم! پرتره یعنی نمایش احساس و عواطف انسانی. ولی در پرتره ای که از خودتون گذاشتید و اون رو حد نهایت و بهترین پرتره فرض کردید ، چه حرفی برای گفتن داره؟ من که هرچی نگاه کردم چیزی از عواطف و احساسات توش ندیدم!
چرا تمام زندگی رو در زجر و درد میبینید؟ اتفاقا زندگی با تمام ناملایماتش پر از زیبایی هست. نکند با زیبایی مخالفید؟
اگر به قرآن رجوع کنید میبینید که هم به زیبایی مادی و هم به زیبایی معنوی اشاره شده.
مصادیق زیبایی در قرآن: زیبایی انسان ، زیبایی آسمان و ستارگان ، زیبایی مناظر طبیعت ، زیبایی جانداران ، زیبایی آرمانها و....
و اگر باز هم به قرآن رجوع کنید میبینید که زن بعنوان یکی از جلوه های زیبایی خلقت معرفی شده. یا حتی در سوره یوسف که به زیبایی ایشان اشاره شده و اینکه زنان در برابر زیبایی حضرت یوسف ، دست خود را می بریدند!
اتفاقا ما توی فروم خودمون تمام این تاپیک ها رو داریم که زیبایی های آفریده خدا رو به تصویر بکشیم. زیبایی های انسان ها رو ، زیبایی های ستارگان رو ، زیبایی های جانداران و طبیعت رو.
اگر شما با گذاشتن عکسهای برهنه در فروم مخالفید ، باید بگم که من هم مخالفم و قوانین فروم هم مخالفه. و تاحالا همچین عکسی ندیدم که تایید بشه و اجازه انتشار بگیره.
خب دیگه پرحرفی نکنم!
امیدوارم منطقی صحبت کرده باشم.