سهراب قابزلو photography is about what you feel and see sohrabphotography.blogfa.com Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
حمید هستم عکسهام Goldtag.net Instagram: Hamid_nia_1987
نوشته اصلی توسط sohrab-gh ایرادی که با نگاه اول میشه دید پس زمینه بسیار شلوغ و گم شدن سوژه در شاخ و برگ...
نوشته اصلی توسط sohrab-gh همه هنر استفاده از گشودگی دیافراگم باز، برای تمرکز بیشتر روی سوژه توسط اون جدول آبی رنگ ناکام مانده است. من جای شما بودم، حداقل در ادیت کمی رنگش را تصحیح می کردم.
مهمتر از عکاس خوب بودن، انسان شریف بودن است. وبلاگ
سعید فدائیان http://www.saeidpix.ir فتوبلاگ هر روز با یک عکس آپدیت میگردد.
نوشته اصلی توسط Digital Lover حمیدجان ,مکان خوبی بود برای عکاسی, ولی به نظرم نه باکفش براق مجلسی والبته با این تی شرت! راستی تو این ژست ولباس وحال وهوا اون سفینه چی میخواد؟
کمک به محک
نوشته اصلی توسط kiavash حمیدجان ,مکان خوبی بود برای عکاسی, ولی به نظرم نه باکفش براق مجلسی والبته با این تی شرت! راستی تو این ژست ولباس وحال وهوا اون سفینه چی میخواد؟ ممنون از نظرتون برای اون شب خیلی برنامه خاصی نچیده بودم این تیپ و لباسم رو دوست داشتم همون شب هم بدجوری حس عکاسیم اومد خلاصه اینکه بار رو بستیم و به اتفاق دوستم راهی شدیم اتفاقا این تناقض در تیپ لباس و محیط رو میپسندم
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35 علیرضا اخلاقی
قوانین انجمن