سپاس از راهنمایی شما
منتظر پرتره های بی نظیرم باشید :biggrin:
راستی آقا فرهاد! خیلی وقته عکسی از شما نمی بینیم. مستفیذ بفرمایید لطفا.
سپاس از راهنمایی شما
منتظر پرتره های بی نظیرم باشید :biggrin:
راستی آقا فرهاد! خیلی وقته عکسی از شما نمی بینیم. مستفیذ بفرمایید لطفا.
سید زمان عابدیان
Canon A710 Is
سلام
متاسفانه عكس هاي من همه آنالوگ است و اسكن روح عكس رو نيست و نابود مي كنه براي همين ترجيح مي دم نذارم. دوربين FZ-5 (متعلق به همسرم) هم بنده رو ارضا نمي كنه و به همين دليل به غير از عكس هاي خانوادگي و اجباري باهاش عكاسي نمي كنم. دعا كنيد مشكلات مالي رفع شه تا بنده هم بتونم به جمع DSLR دارها بپيوندم و شاگردي از نو آغاز كنم :)
فرهاد حسيني
سلام دوستان.نظرتون در مورد این عکس چیه؟
[IMG]http://i16.*******.com/4xpwgmb.jpg[/IMG]
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
سلام
عكس زيبايي است. البته جسارتن عرض مي كنم كه در عكس هاي نيمرخ ( البته بستگي به سوژه دارد) فوكوس روي چشم اثر گذارتر است. فوكوس عكس شما روي بيني است كه كمي ناخوشايند است و ضمنن اگر صورت مقدار كمي (حدود 10-15 درجه) به سمت دوربين تيلت مي شد و قسمت كوچكي از چشم پشتي هم ديده مي شد) عكس زيباتري مي شد.
عکس رو وقتی در سایت "عکس" آپلود کردم نظرات جالبی پای اون نوشته شد! که به دو گروه می شه تقسیم شون کرد. گروهی انتظار شارپنس و یا فلو نبودن موها و سایر اجزای صورت رو داشتن و بعضی ها هم از پیام و رسالت عکس و عکاس سوال کردند و بنده ی حقیر رو به میز محاکمه کشوندن!
حالا از اینها گذشته بنظر شما اساسا این عکس چه ایرادات و یا احیانا نقات قوتی داره؟
http://aks.akkasee.com/photo_full.php?photo_id=4836
M.Behtash
روي چشم سمت راست سايه افتاده.
كش لايت چشم سمت چپ تو قسمت سفيده كه اثر خوبي نداره.
چشم ها شارپ نيستن، يا فوكوس اشتباهه يا نميدونم چرا فلو شده.
اگه من بودم از جاي ديگه كراپ مي كردم.
من نظرم را در مورد عکس مهدي عزيز در گالري عرض کردم.
يک معذرت خواهي هم به مهدي عزيز بدهکارم که سوالي در مورد Rim Lighting پرسيده بود و من تا به حال براي جوابش کوتاهي کرده ام.
به نظر من مهدی بهتاش میخواسته یه حالت رویایی به عکس بده که فکر کنم اصلا بد نباشه و معمولا من بعضی وقتها که رویا میبینم زیاد شارپ نیست.. به هر حای عکس بدی نیست.. به هر حال بعضی ها کلا تو گالری نظر ندن خدائی نکرده کسی فکر نمیکنه که انگشت ندارن که تایپ کنن...
راستی مهدی بهتاش و آقای محبی، یه کم سرم خلوت بشه دی وی دی آگراندیسمان رو بهتون میرسونم.. شرمنده خیلی سرم شلوغه...
محمد منتظری
سلام....
من از این پرتره ی مهدی بسیار خوشم اومد و به نظرم جز کارهای زیبای مهدی است.بهت تبریک میگم مهدی جان.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson