ظاهراً در روند ویرایش اشتباهاتی صورت گرفته. پوست دست ها بیش از حد سافت شده در حالی که با توجه تیپ عکس نیازی نیست اما از طرفی لبه های دست خیلی شارپ هستند . ولی وضعیت چهره و سر مناسبه. من نتیجه میگیرم در ادیت فقط به صورت توجه شده و بقیه جاها به صورت کلی ادیت شده. پز خوبه فقط به عنوان یک ایراد ظریف میتونم بگم که محل تداخل سینه سمت چپ با بازو رو میشد با دقت بیشتر جوری تنظیم کرد که اون قسمت کوچک بازو هم نره پشت سینه . در مجموع عکس خوبی است تبریک میگم.
رضا صفایی
سلام علی جان
ممنون بابت لطفی که بنده داری ، اما منظورت رو از زوائدبکگراند متجوه نشدم !
در مورد شارپ سازی هم حق با شماست و البته جناب میلانی منو کلی راهنمایی کردن که این شدم وگرنه ...
ایشالله با کمک ایشون و تمرین شارپ سازی متعادل رو فرا بگیرم و در مورد ویرایش ها فعلا از این که دیگه ویرابش هام تخریبی
نیست مثل قبلی راضی هستم از خودم اما روشون کار میکنم تا بهتر از این هم بشه
اون خط روی بازو بخاطر رگ ایجاد شده ، البته به چشم من اینجوری میاد
به هرحال ممنون از شما علی جان و همه شما عزیزان که نظر میدین و منو متوجه اشتباهات میکنین
بخصوص محمد رضا خان میلانی و عقیل جان احمدی !
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام دوست خوب و استاد عزیزم
محمد رضا خان حق با شماست و بنده حرفی برای گفتن ندارم ، دقیقا در هنگام ویرایش نظرم به ویرایش چهره جلب شده بود و در انتها اپاستیه بدن رو در
ماسک ایجاد شده برای پوست کم کردم که زیاد سافت نشه و همین ، درمورد جایگاه دست درو هم حتماً در عکس های بعدی دقت بیشتری میکنم
اما در کل ممنون که پسند کردین این عکس رو.
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلام
فایل پیوست 65976