مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
پست 5212
آقای قابزلو پرتره خوبی است اما آثار ادیت...
کاویان کریمی Instagram
با سلام متاسفانه چند روزه دسترسی به اینترنت ندارم ... آقای کریمی ممنون بابت توجه ولی حقیقا نه رو مونیتور خودم اینو دیدم ! نه تو چاپ! و متاسفانه رو این مونیتور افتضاح کافی نت هم برام واضح نیست ... از دیدنش حقیقتا تعجب کردم ... ممنون بابت نظرتون ... خوشالم که این تاپیک بسیار فعال شده و همیشه بالاست
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
خواهش می کنم، راستش خودم هم اتفاقی متوجه شدم، اگر از ارتفاع پایین به مانیتور نگاه کنید قسمت هایی که مشخص کردم قابل رویت می شوند. هر چند اگر عکس را در فتوشاپ با Brightness -150 مشاهده کنید کاملا مشخص خواهد شد.
با این حال پرتره متفاوتی بود، تشکر از شما و بقیه دوستان برای به اشتراک گذاشتن عکس ها.
کاویان کریمی Instagram
جسارت نباشه ولی من نمیدونم چرا اینها ساخته میشه و به عنوان ایراد گرفته میشه .بله من هم میتونم عکس رو تغیر بدم و هزار تا ایراد دیگه در بیارم
همونطور که دوستمون گفتن این مساله نه توی چاپ و نه مانیتور دیده نمیشه حالا چه ضرورتی داره که ما با تغییرات روی عکس اصلی ایراد میسازیم !!!!
Nikon D5200 - 18-105 VR - 50mm f1.8
تجربه خیلی کمی در این نوع ویرایش دارم. این نوع ویرایش عموماً برای حجم دادن به سوژه و معمولاً برای پرتره استفاده میشه (تا جایی که اطلاع دارم!)
مهمترین ابزار کار در این نوع ویرایش، ابزار Dodge و Burn در فتوشاپ هست. به این صورت که قسمتهایی از یک اندام مثلاً دست یا قسمتهایی از صورت را با Burn تیره و قسمتهایی را با Dodge روشن میکنید و اینکار تقریباً میشه گفت سایه و روشنی ایجاد میکنه. و مغز انسان بُعد سوم را با سایه ها و روشنی ها تشخیص میده. پس سوژه شما با این روش از حالت تخت و دوبُعدی مقداری خارج میشه. ( این توضیحات البته بر اساس دانش شخصی خودمه و امیدوارم اگر اشتباهی هست شما و دوستان به بزرگواری خود ببخشید.)
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod