جالب هست یکی از حدس هایی که به ذهنم رسید چرا در این دو عکس پشت سرهم مورد مشابهی دیده می شود استفاده از سه پایه بود.
به نظر می آید هنگام استفاده از سه پایه برخی چیزها را به دست می آوریم و برخی چیزها را از دست می دهیم.
البته شما 100 درصد با توجه به شرایط این انتخاب را کرده اید. با توجه به نوع دوربین، لنز ، نور و ....
یادم هست پستی در نکوهش استفاده و خرید سه پایه نوشته بودم بد نیست دوباره فرستاده شود.... آهان پیدا شد. البته این نوشته برای کاربران عادی و آماتور بوده است:
سه پايه ها و هدهاي آنها...
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
تمرین ویرایشی امروز:
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
فکر میکنم در این تاپیک عکسهای پرتره را قرار است ببینیم نه تمرینات ویرایشی را
دو پست آخر من در مورد عکسهای اخیر شما و راهکارهای بهبود این نوع عکسها بود که کاملا مرتبط به عکاسی پرتره است. شاید خوب متوجه منظورم نشده اید. بحث در مورد استفاده از سه پایه در عکاسی پرتره بود.
البته شاید شما دوست داشته باشید در عکسهای مشابه این دوعکس از سه پایه استفاده کنید ولی به نظر من با این کار احتمال خطا در ترکیب بندی را بیشتر کرده اید. عکسهای قدیمی تر شما از نظر ترکیب بندی مشکل خاصی نداشته اند.
در نهایت فکر می کنم بهتر است به دلیل علاقه نداشتن به انتقاد از نظر دادن روی عکسهای شما خودداری کنم. در این تالار مرسوم هست از نظرات و انقادات دیگران با یک تشکر استقبال کنند تا فضا هر چه بیشتر شبیه تالار گفتگو شود، نه یک وبلاگ یا صفحه شخصی که چیزی جز دکمه لایک ندارد. تفاوت تالار گفتگو با یک صفحه در اینستاگرام در همین هست.
با تمام این اوصاف، پست شما که در بالا کووت کرده ام، خارج از تاپیک و کاملا نا به جا و بیهوده است و مربوط به تاپیک پستهای نامربوط است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بله در صفحات گذشته چند عکس قرار دادید با ویرایش بد شاخه های درخت حذف نشده
البته که هدف این تاپیک هم مشخص است عکسهای پرتره مطلوب
من مدیر اینجا نیستم ولی تمایل دارم پستهای با کیفیت ببنیم
تمرینهای ویرایشتینو میتونید تو تاپیک مخصوص ویرایش پیگیری کنید تا پستهاتون تبدیل به طنز نشه به قول خودتون
یه توضیح کلی میدم و روی صحبتم با متخصصای پرتره این سایت نیست که بسیار هم زیادند تو این سایت . دو دلیل واضح دارم برای این کارم :1- دادن ایده قبلی به مخاطبی که تازه شروع کرده به یادگیری 2- شاید گرفتن ایده از کسایی که ایده ای دارن . البته این کارو قبلا در یه سایت خارجی کردم بسیار استقبال خوبی ازش شد . نمیدونستم اساتید پرتره این تاپیک اینقدر بهشون بر میخوره و دوس دارن عکسای عالی ببین. دوستانی که تمایل دارند کارای خیلی عالی ببینند (چون کارای من خیلی سطح پایینه) تاپیک عکسای منتخب پرتره پره از این عکسها . اگر هم نه خودشون لطف کنن چند عکس با کیفیت منتشر کنند . اتفاقا من یکی از لذتام از فعالیت تو این سایت شده انتقاد های و اتهام های دوستان به متعصب بودن و تندرو بودن من
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography