فایل پیوست 44763
Printable View
canon 6D
200 70 canon
70mm
F 5.6
1/100
ISO 100
ابیانه کاشان
چهره یک قرن زندگی ...
کراپ جهت رعایت قوانین بسته شده است.
فایل پیوست 44821
نور پنجره و یک رفلکتور سفید رنگ از سمت راست
دوستان در مورد ادیت میتونین نظر بدین که مشکل داره یا نه؟ مثلا تو چشم ها به نظرم مشکل ادیت وجود داره. ( خودم اطلاعاتی در مورد ادیت هنوز ندارم و فقط به چشمم ادیت مشکل داره ) ممنون میشم از دوستان و اساتید محترم که نظرات و راهنماییهاشونو مثل همیشه از بنده حقیر، دریغ نکنن
مرسی
یا حق
باز هم صرفا نظر شخصی:
گونه ها و کمی از پیشونی اوراکسپوز شده. کچ لایت رو هم به نظرم باید کمی متعادل تر ادیت می کردید. چشمها کلا خیلی سفید شده اند. رژ لب نمی دونم مد هست که این شکلی باشه یا نه، ولی به نظرم کمی در آرایش بی سلیقگی به چشم می خوره. جاهایی هم که اور اکسپوز نشدن، هنوز کمی جای بیشتر سافت شدن دارن. یک خط هم روی لب بالایی دیده میشه که به نظرم میشه ادیتش کرد و نتیجۀ خوبی میده.
درود
فایل پیوست 44862
فایل پیوست 45081
دوستان از نقدهای خوبشون ما رو محروم نکنند، حتی اگر حقیقت تلخه! :)
سلام
فایل پیوست 45095
فایل پیوست 45108
ایوب آقاخانی
منتظر
فایل پیوست 45110
پست #4007
کورش جان فوکوس روی چشمها نیست ، افتاده روی موها .
یهکم هم سمت راست روشنتر میشد بهتر نبود؟
پست #4008
اگر یه مقدار زاویه نور رو طوری تغییر میداید که لکه های نوری ، روی نیمه فراخ صورت بهم میچسبیدند تا یه مثلثشکل ایجاد بشه ، حتماً کلاسیکتر بود .
در مورد نامگذاری یه همچین عکسی هم ، بنظر ایده جالبی نمیاد .
سلام
امیر حسین جان به نظر من عکس ارسالی شما همانطور که ایراد اساسی وخاصی نداردنکته خاص و نقطه قوت انچنانی که هم سبب جذابیت و تبدیل شدن به یک عکس خوب و بالاتر از متوسط را هم ندارد.بعبارتی من انرا بصورت یک اسنپ شات یا بقول معروف عکس های یادگاری می بینم.(امیرحسین جان شاید حس نگاهش کشته تت؟!!:::blushing:::)
پست شماره 4008
آقا نوید عزیزمحل قرار گیری کچ لایت ها و زاویه نور به نظر مناسب نیست .همچنین با دیدن عکس ارسالی شما، انتظار را حس نمی کنم.
کوروش خان به نظرم اگر ساعت را از روی دست سوژه باز می کردید بهتر بود.در ضمن انکه کنتراست لباس سوژه (بخصوص خطوط سفید و روشنایی بیشتر این خطوط نسبت به روشنایی موجود در کل تصویر) بسیار در انحراف چشم از مرکزتوجه پرتره تاثیر گذار شده.
پست 4003
کچ لایت ها جای مناسبی قرار ندارند.
پست شماره 4005
جناب معانی عزیز من اگر جای شما بودم تصویر ان تابلو در بگراند را حداقل حذف میکردم.
ظاهرا امروز از روی دنده چپ بلند شدم .همه ایراد گرفتم.شرمنده دوستان.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یاحق
فایل پیوست 45136
نیما رئیسی
جناب مداح، عکس آپلود نکردیم که به به و چه چه بشنویم که! :-)
اینکه ایراد خاصی در این عکس نمی بینید یعنی من خیلی پیشرفت داشتم... البته پوست سوژه به "ته دیگ" بیشتر شباهت داشت تا پوست! lol این یعنی ادیتم موفق بوده... :-)
امیر حسین عزیز.خود من هم اطلاعات زیادی ندارم ولی حالت چهره ی سوزه با زاویه ی دید چشم ها هم خوانی نداره.جوری که انگار میخواسته جای دیگری رو نگاه کنه و یا به دست شما و جایی بالاتر از لنز خیره شده.اگر نگاه سوزه مثل چهره اش به سمت چپ و پایین بود شاید کار بهتری میشد.ولی سر سوزه پایین اومده و این طرز نگاه کمی به این پوز نمیاد.
حالا که دقت میکنم میبینم که تو نگاه اول کمی کم دقتی کردم و اون جوری نبوده که اولین بار دیدم ولی باز هم به نظرم همخوانی کمی داره
فایل پیوست 45156
در مورد نظرات در مورد عکس قبلی (پست 3995) بسیار ممنونم خصوصا در مورد کچ لایت، ولی در مورد اکسپوژر باید بگم نزدیک به اور بودن نور در اطراف هات اسپات یه مقداری مد شده و من هم از اون بابت این نور رو ایجاد کردم. در ادامه چند تصویر ار مجله ELLE-USA چاپ فوریه 2013.
فایل پیوست 45157
سلام
نوید جان بسته به خواسته شما وهدفتان می توانستید حداقل یکی از نورپردازیهای معمول و متداول را انتخاب کنید گرچه شما در خصوص چینش نورها و زاویه آنها مختارید اما باید دید انچه مد نظر شما بوده با این چینش و زاویه نورها حاصل می شود.مثلا در عکس ارسالی شما سایه ها رو ی صورت ،به نظر من کمکی در مطلوب شدن عکس نکرده.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
درود
Coin
فایل پیوست 45168
سامان عزیز به نظرت رو این نقاط بیشتر کار میکردی نتیجه بهتر نمیشد؟ چه از لباس سوژه که مرتب میکردی تا سایه هایی که رنگی ایجاد شده یا سفیدی بیش از حد رو گوش.
نظر خودت چیه؟
فایل پیوست 45207
بله چروک لباس رو قبول دارم باید موقع عکس گرفتن مرتب میکردم
اما در مورد سایه باید بگم که چون رنگ عروسک صورتی هست تاثیر گذاشته روی صورت اما شما میگید به صورت نرم افزاری سایه ها رو تیره میکردم ؟ اونجوری بدفرم میشه !
نقل قول:
سامان عزیز به نظرت رو این نقاط بیشتر کار میکردی نتیجه بهتر نمیشد؟ چه از لباس سوژه که مرتب میکردی تا سایه هایی که رنگی ایجاد شده یا سفیدی بیش از حد رو گوش.
نظر خودت چیه؟
سلام بر همه دوستان
فایل پیوست 45247
خواهشا دوستان هر چیزی به ذهنشون میرسه درباره این عکس دریغ نفرمایند.......
فایل پیوست 45594
آقای کامران نیا......اگه بک دیجیتال هست باید بگم که خیلی خوب و باور پذیر کار کردید....فکر میکنم مقداری از تکنیک داج & برن استفاده کردید برای بعد دادن به سوژه که اوون رو هم من مناسب و بجا میبینم.............موفق باشید
چون گفتید هر چیزی به ذهنتون میرسه میگم اگر نه من خودم رو صاحب نظر نمی دونم و نظرات شخصی هستنقل قول:
خواهشا دوستان هر چیزی به ذهنشون میرسه درباره این عکس دریغ نفرمایند.......
چیزهایی که به ذهن من میرسه
نور پردازی جای کار بیشتری داره برق روی بینی و پیشونی که بهتر بود تو ادیت برداشته میشد
نوع کادر بندی شما رو نمی پسندم از پایین کادر با نیمی از گردن و شانه سمت راست بسته شده که
که جالب نیست شاید اگر زاویه بدن با گردن یکی بود بهتر بود مخصوصا که چرخش گردن در سمت چپ
تصویر به نسبت سمت راست تصویر و چروک شدن پوست در اون ناحیه باعث شده حالت خوبی نداشته باشه
فوکوس روی چشمها به خوبی انجام شده
به نظرم نورش ميتونست بهتر باشه الان خيلي يه دسته ، ميتونستين نورو طوري تنظيم كنين كه صورت كمي سايه روشن بيفته .
سلام..........شایا
فایل پیوست 45739
نور طبیعی
فقط مقداری صورت مورد ادیت قرار گرفته است
سلام
جناب مبین علی کاملا درست میگی
فلاش ۵۸۰ بر روی دوربین نصب شده
تعداد دیگه هم عکس داشتم بدون فلاش تا الان هم فکر میکردم بدون فلاش بوده این عکس الان که سایز بزرگ رو نگاه کردم و اگزیف فایل خام رو دیدم متوجه شدم
عذرخواهی میکنم از این بابت
خورشید از سمت چپ و مقداری پشت سوٰژه بود (حالا شمال غربی یا شرقی - جنوب شرقی یا غربی ) میشه رو نمیدونم
فایل پیوست 45800
سلام
لطفا اشکالات این کار رو بفرمایید
ممنون
سلام
چشماش !! :::waw:::
خیلی زیاده روی شده در سفید شدن بخش سفیدی و روشن شدن رنگ عنبیه . عین شیشه شده و مثل چشم عروسکها . خط زیر چشم رو هم به کل از بین بردی گویا ، که به تخت شدن چشمها و هرچه بیشتر مصنوعی شدنشون کمک شایانی کردی .
پوست صورتم خیلی Soft شده . یه جاهایی هم انگار از داج و برن استفاده کردی که سایه ایجاد کنی اما موفق نبودی .
خود سوژه هم خیلی جدیه . لبخندی ! خنده ای ! نشاطی !
سلام
ممنونم احمد جان خیلی لطف کردی برادر از اینکه وقت گذاشتی.
آقا این نیم دایره سیاه زیر چشم رو باید ور داریم یانه؟ چون یه جا خوندم که باید ور داشته شه.چشم ها هم فکر کنم وقتی که ریسایز کردم این شکلی شده و بیش از حد شارپ شده،ولی خوب باید بشتر دقت میکردم تو ادیت خداییش مصنوعی شده :-) اینم یه کراپ از فایل خام قسمت چشم
فایل پیوست 45804
فقط روی دماغ از ابزار برن استفاده کردم، این دختر من هم ماشالله از بس شیطونه مگه میشه ازش عکس گرفت خلاصه اصلا نمیشه درست و حسابی وا نمیسه برای همین عکس هم هزار تا وعده و وعید بهش دادم تا وایساد
در ضمن نظرت در مورد حذف کچ لایت ها و اضافه کردن این کچ لایت چیه ؟
ممنون
من توی یکی از ویدیوهای آموزشی اسکات کلبی دیدم که حذفش می کنه. فکر کنم که آقای باقری هم دقیقا با استناد به همون ویدیو این عکس رو ویرایش کردن، چون کچ لایت، سفیدی چشم، روشن کردن عنبیه، بزرگتر کردن سایز چشم، داج کردن پوست، از بین بردن گودی زیر چشم، سافت سازی پوست و ... همه دقیقا از ادیت های همون ویدیو هست. درسته آقای باقری؟
سلام آقا یوسف . مخلصیم .
اگر فایل خام عکس اینه،که بنظر من باید خیلی جزئی ادیت میکردی چون چشم خودش هم سفیدی مناسبی داره و هم رنگ مناسبی .
در مورد کچ لایت هم موافق حذف کچ لایت طبیعی خود عکس که خوب هم شده،و اضافه کردن یه کچ لایت مصنوعی نیستم . اضافه کردن کچ لایت بیشتر به درد وقتی میخوره که یا کچ لایت تو عکس نیفتاده اصلاً یا خوب نیفتاده . وگرنه سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیندن.شاید یکی از دلایل غیر طبیعی شدن چشم،همین ادیته که برای حذف کچلایت اصلی رو چشم انجام دادی .
اون گودی رو هم اگر زیادی گود باشه،یا تیره باشه و خوب نور نخورده باشه،کمی تا قسمتی روشن میکنن . (همونطور که دوستان گفتن حذف کردنش درست نیست و صورت رو تخت و مصنوهی میکنه)
دقیقاً معلومه کجاها رو داج و برن کردی . :-)
بهرحال پُز دادن به سوژه و ترغیب کردنش برای انجام کاری که عکس رو بهتر کنه از وظایف سخت عکاسباشیه .
یه توصیه ای که دارم اینه که ، اینطور ادیتها رو روی لایه های جداگونه انجام بدین که بعد بتونید با ماسک کردن و تغییر شفافیت (Opacity) لایه ، به مقدار خوب و طبیعی برسید و دستتون برای همه رقم تغییر باز باشه .
درود ...
كاش از مدل ميخواستيد كه كفش بپوشه.
سلام
فایل پیوست 45979
باالمان هاکاری ندارم... بحث طولانی خواهدشداما...:
اگرمیان دهها عکس ، این تصویر را ببینید،مثلادریک فتوبلاگ غیرایرانی ، به نظرتان متوجه یک تصور و نگاه اشنا اشنا نخواهیدشد؟ان تصور همان المان های خودمانی ست.
میتوانید امتحان کنیدبا یک نفردیگروبه ماهم بگویید.
گرچه مجادله ای هم نیست به هرحال،خیلی پافشاری نمیکنم.این یک عکس هست به هرحال،وشما هم پافشاری نکنیدبه هرحال.
بهترهست هربیننده ای برداشت خودرا بکند از عکس و هنر.
ممنونم.
خرم باشیدکاکام...