فایل پیوست 47548
Printable View
سلام
فایل پیوست 47607
فایل پیوست 47774
این پرتره رو هفته پیش طی سفری که به استان کرمان و شهرستان جیرفت داشتیم گرفتم
این پسر بچه اهل یکی از روستاهای اطراف بخش ساردو بود
آب هوای این منطقه بر خلاف انتظار، بسیار مطبوع و خنک بود و روستا هم پر از باغ های مختلف میوه مثل گیلاس و زردآلو و سیب و گلابی و... غیره بود
خوشحال میشم نظر دوستان رو در خصوص این پرتره بدونم
به نظر میاد از داج زیاد استفاده شده و برجستگی های نا به جایی ایجاد کرده. چشماش هم خیلی سفیده. چشم طبیعی اینطوری نیست به علاوه اینکه سیاهی چشم نسبت به سفید کم هست
اگر منظورتون عكسيه كه من ارسال كردم ، ابتداً تشكر ميكنم بابت اظهار نظرتون
اصولا من در پرتره هايي كه به صورت مستند ميگيريم سعي ميكنم كه كوچكترين دخل و تصرفي در ناحيه صورت نداشته باشم( اگر در اين خصوص كسي از دوستان نظري داره دوست دارم ياد بگيرم در خصوص درستي يا غلطي اين كار) ،در فرآيند سياه و سفيد كردن كمي كنتراست اضافه شده و همچنين مقداري به گوشه ها ويگنت اضافه شده در ضمن اون سفيدي چشم ها كچ لايت محيطه كه در پرتره بايد باشه.باز هم تشكر ميكنم
سلام دوستان.
پیروز باشید...
نگاه خاصی به دوربین داره و زاویه نگاه دوربین هم خوبه... فقط اینکه شما فرمودید اب و هوای منطقه خوبه یه کم در عکس لاقل این فضا حس نمی شه پسرک داخل عکس به نحوی صورتش ادیت شده انگار در برهوتی از گرما همراه خانوادش در روستایی دور افتاده با محرومیت ها و کمبود آب دست و پنجه نرم می کنه. ولی در کل بدون در نظر گرفتن اون توضیح جذابیت خودشو داره
تشکر میکنم از اظهار نظر شما دوست عزیز
البته در خصوص کپشن تا اونجایی که من خوندم و دیدم نباید تمام مواردی که در کپشن ذکر میشه در خود عکس هم وجود داشته باشه، چون نه امکانش هست که همه عناصر رو جا داد و نه لازمه ( لطفا اگر اشکالی در این نوع نگاه هست دوستان با تجربه اصلاح بفرمایند)
من قبلا هم عرض کردم ادیت آنچنانی روی صورت این سوژه انجام نشده، با انتخاب مود سیاه سفید هم خواستم که صرفا تاکید روی خود سوژه به تنهایی باشه نه محیط اطرافش، وگرنه بکگراوند سبز یک دسته
موفق باشید
سلام...پرتره خسرو شهراز
نظر ، پیشنهاد ، نقاط ضعف یا قووت کار کجاست ؟ تا بتونم پیشرفت کنم
فایل پیوست 47895
با تشکر
پدرام جان، تا اساتید بیان و نظر بدن، به نظرم میاد چند ایراد توی کارت موجود هست
به نظر میاد چروک های روی پیشونی سوژه رو اگه حذف کنی بهتره.
لباس سوژه هم به نظر میاد چروک هست، به صورت خاص پایین تر از گلوی سوژه رو می تونی توجه کنی بهش.
چیزی که خیلی توی عکست نگاه رو می دزده، لبۀ یقۀ سوژه هست، سمت راست تصویر، که میشد توی پست پراسس هم یه دستی به سر و گوشش بکشی.
مرز پیشونی و موی سوژه، سمت چپ عکس هم یه دسته از موها بیرون زده که جا داشت حذفش کنی.
چشم سمت چپ خیلی تیره شده، نه کچ لایت داره، نه روشنی و درخشندگی چشم سمت راست رو داره. اگه عکس راو هست یه دستی به سر و روش بکش به نظرم.
سایۀ زیر گلو که به خاطر یقه افتاده هم به نظرم به خاطر نورپردازی نامناسب این قسمته.
سایۀ ایجاد شده توسط بینی روی قسمت سمت چپ عکس هم کمی تیره است که باز هم به خاطر نور نامناسب سمت چپه.
در کل عکست عکس بدی نیست، اما جا داشت نورپردازی بهتری میشد، و ادیتش هم به نظرم خوبه، اما نکات خیلی ظریفی رو رعایت نکرده بودی! :-)
عکس به خاطر قوانین انجمن کراپ شده
لطفا نقاط ضعف و یا قووت کارمو بهم بگین
با تشکر
فایل پیوست 47945
سلام دوست عزیز
به نظر عکس از حالت طبیعی دراومده و بیشتر به سمت دیجیتال پینتینگ رفته.
ادیت خیلی شدید هست و هات اسپات های زیادی تو صورت هستن.
و البته با وجود اینکه زیاد مشخص نیست ، حس میکنم این حالت پلاستیکی روی گوش ها نسبت به روی صورت کمتر هست که چندتا بافت متفاوت ایجاد کرده.
همچین اون چرکی که زیر گلوی سوژه هست کمی زیبایی عکس رو آزار میده.
شاید اگه درصد شدت ادیت کمتر بشه به نتیجه بهتری برسی
موفق باشید :cap:
دوست من واقعا تشکر می کنم که وقت گذاشتی و نظرتو دادی
اول باید بگم که سبک رتوش من به این شکل هستش که صورت رو پلاستیکی و فانتزی کنم و یه حالت متفاوتی به عکس بدم اگر آلبم من رو در فلیکر دیده باشی متوجه سبک کارم میشین ( خوب دقیقا نمی خواستم فقط یه رتوش ساده باشه ، همیشه عکسهای خاننده های خارجی مثل katy perry یا adele رو می بینم و تلاش می کنم کارام به اون شکل پلاستیکی و صاف باشه البته نمی دونم چه قدر تو این کار موفق بودم ) :oops:
در مورد چروک گردن حق با شماست ولی خودم به شخصه دوست ندارم بافتها و چروک رو رو قسمتهای اصلی عکس از بین ببرم چون کارم رو تخت می کنه اگر زننده هستش مشکل پز نادرس هست که نتونست به مدل بدم
خواهش میکنم دوست عزیز.
متوجه هستم چی میگی ، این هم یه سبک هست یه چیزی تو مایه های کارای دیو هیل ، ولی به نظرم بازم یکم شدتش زیاده برای این مدل عکس چون المنت دیگه ای تو صحنه نداری. مثلا یه شات دیگه ازت دیدم تو همین انجمن که تو یه کامیون بود ، اون قابل قبول تر بود چون اشیا دیگه ای دور و ور بودن و همه چیز یک نواخت بود و کلا استایل عکس یه چیز فانتزی بود. ولی این چون یه بک دراپ ساده مشکی داره ، اون قدرها به اندازه اون به چشم و دل نمیشینه. مخصوصا تفاوتی که دیده میشه بین میزان پلاستیکی بودن صورت و بینی و گونه تا گوش سوژه که زیاد هست و حتی رنگ صورت که از بالا سمت راست خیلی روشن و براق هست و تو قسمت پایین و چپ صورت تیره شده و اون رنگ و حالت روشن رو از دست داده.
راجع به اون چروک زیر گردن هم جدا از این که بخوای به کمک یه عکس دیگه تصویرسازی کنی ، فکر نمیکنم کار دیگه اصلا بشه انجام داد که حالا درست باشه یا غلط. فقط تو موقعیت بعدی که سوژه تو این حالت قرار گرفته بود یادت باشه فرم صورت و بدن رو چک کنی. مخصوصا اینکه همیشه مواظب باش که سوژه تو اون پوز راحت باشه. چون اگه کسی به سختی تو یه پوز قرار بگیره ، همه فرم بدنش و حتی حالت چشماش میریزن بهم و اینکه در هنگام عکاسی راحت نبوده مشخص میشه.
موفق باشید :cap:
سلام .
پیروز باشید...
درود ...
سلام آقا پدرام
در مورد عکس جدیدی که گذاشته اید؛ نشان می دهد که رتوش شما به گونه ای است که یک سبک شخصی برای شما به وجود آورده و با دیدن عکس می توان حدس زد که عکس کار شماست و این خیلی خوب است ولی تاریک بودن انگشتان دست سوژه نسبت به بقیه اعضای بدن کمی آزار دهنده است.
(ضمنا ممنون که پاسخ دادید منتظر ای میل شما هستم)
درود
فایل پیوست 48099
حسین جان حیفم اومد به تشکر! بسنده کنم (چه حرف کلیشه ایی شده) اما واقعا کار قشنگی شده، به نظر نور کمی (نه زیاد) Harsh شده میتونست Soft تر باشه البته هرچند شاید Shadow ها تاثیر کنونیش کمتر میشد! کادربندی هم میتونست بهتر باشه، شاید شانه های سمت راست بدن سوژه در کادر میبود!، اما از Negative Space ایی که گذاشتید و واقعا به کار کمک کرده بسیار خوشم اومد. بسیار عالیست!
ممنون میثم جان.راستش رو بخوای هیچ وقت فکرش رو نمیکردم یک عکس لحظه ای از خواهر زاده ام.با این حس و حال عجیب جور در بیاد.جوری که هر کی عکس رو میبینه بهم میگه : چه بزرگ شده
در مورد سایه ها و هارش بودن نور راستش کنتراست بالا برام مهم تر بود.میدونی که یه کم حس و حالش بیشتره.کادربندی رو هم متاسفانه نتوستم بهتر از این کنم.
امیدوارم تو عکس های بعدی این مشکلات حل بشه.
باز هم تشکر میکنم
فایل پیوست 48148
از دوستانی که برام پیام میفرستن و محبتشونو ابراز می کنند واقعا تشکر می کنم ، مرسی که بهم روحیه میدید و برای دیدن و تحلیل کارام وقت میزارید.
با تشکر ، پدرام
فایل پیوست 48179
منتظر نقد و نظرات دوستان هستم
تشكر
فایل پیوست 48235
با عرض سلام به خدمت دوستان و اساتید محترم
من تازه اول راه هستم و منتظر راهنمایی های ارزنده شما
کریمی
فایل پیوست 48259
خوشحال میشم ایرادات کار رو بفرمایید
منتظر شنیدن نظرات دوستان عزیز هستم
با تشکر ، پدرام
فایل پیوست 48328
جناب کریمی رتوش بیش از اندازه صورت باعث شده بافت صورت ازبین بره .
دراین مورد پوست صورت وقتی حالت طبیعی خودشو از دست میده به اصطلاح میگیم روتوش پلاستیکی شده یا غیرطبیعی هست.
ازبین بردن رگهای چشم هم درست نیست بهتره این رگها رو کم رنگ کنید تا از بین ببرید .
یکی از اجزای که در عکس انسان خیلی مهمه چشمها هستند و دستکاریه این بخش کار خیلی سختیه و کوچکترین اشتباه میتونه کل عکس رو خراب کنه .
تیرگی درون مردمک هم بیش از اندازه هست .
برامدگی های صورت رو ازبین نبرید تا حالت صورت اینطوری تخت نشه .
اگه توجه کنید عکس شما اصلا گونه ای نداره .
حتی بافت پوست دست نیز کمی زیاد رتوش شده .
نظر ایراد گرفتن به عکس شما نیست ولی خواستم نظرمو درمورد عکستون عنوان کنم تا شاید باعث بشه کمکی کرده باشم .
موفق باشید .
سلام
ته رنگ ماجنتایی که در رنگ سفید هست از نظر بنده زیاد جالب نیست.
سایه های شدیدی روی پایین لباس و بازوی راست ایجاد شده که کمی توی چشم میزنه و هماهنگی با بقیه قسمت های لباس نداره.
دو مورد هم در حالت سوژه هست که کمی ناخوشایند هست:
-خم بودن سوژه یکمقدار زیاد هست+حالت لب سوژه
خواهش میکنم و باز هم خوشحال میشوم اگر کمی و کاستی های کارم را ذکر بفرمایید چون این اراد گرفتن نیست بلکه گفتن تجربیات دوستان است که با نظرات خوب شان باعث بهترشدن کار میشود اما در مورد سوژه چون رفله ناخواسته در چشم راست داشتم مجبور شدم ویرایش کنم ولی در مورد چشم چپ نمیدانم کار خواصی انجام ندادم و تیرگی مردمک فکر کنم عادی است و در مورد بافت پوست هم از اینکه نظر دادید سپاس گذارم
محمد کریمی
در مورد پست آقا پدرام، به نظرم کراپ بالای سر کمی زیاده،
آقای حسن پور با وجود اینکه خورشید در پشت سر کودک قرار دارد چشمان کودک کمی بسته شده اند (فکر می کنم به دلیل شدت زیاد نور). احساس می کنم رنگ ها جذابیت لازم را ندارند می توانستید ویرایش بیش تری در این زمینه انجام دهید.
فقط اشاره ای که در مورد نور عکس و سایه روشنش بکنم اینه که این سبک کارمه و کلا عکس با کنتراست بالا ( 1 به 4 شاید ) رو می پسندم که البته این کاملا شخصیه و ممکنه هر کسی دوست نداشته باشه :redface:
از همه کسانی که نظر دادن صمیمانه تشکر می کنم.
با تشکر پدرام
فایل پیوست 48432
وقت زیادی رو این عکس گذاشتیم، واقعا امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشه
تلاش کردم مشکل ته رنگ روهم برطرف کنم
فایل پیوست 48465
اول باید بگم که ممنونم بابت تمامی نظرهاتون هم کسانی که پیام دادن و لطفشون رو ابراز کردن هم کسانی که تو فروم دیدگاهشون رو نوشتن
اگه اجازه بدین به سوالات مطرح شده طوری جواب بدم که به همه جواب داده بشه
تجهیزات عکاسی :
فلش canon 580 برای نوردهی به بک
دو تا هد 300 و سافت باکس photoflex
Canon 5D Mark II + 50 mm F1/8
دو تا سایه بان قدی (شیدر) برای جدا کردن نور فلش از بک
فون کرم
تنظیمات دوربین :
S1/160
F/14
توضیحات ویرایش :
اول اینکه دوستان سوال کرده بودن از چه پلاگینی استفاده میکنم، باید بگم که از هیچ پلاگینی استفاده نکردم . من زمان زیادی رو سرف پیدا کردن یه پلاگین خواص کردم که کارم رو بهتر کنه ولی به مرور زمان متوجه شدم که هیچ چیزی مثل خود فوتوشاپ نیست و تمامی امکانات در داخل خود این نرم افزار کنجانده شده ، پس شروع به یادگیری بهتر فوتوشاپ و لایت روم کردم .
تنها و تنها نکته کارام اینه که وقت زیادی روی عکس میزارم
1.کار رتوش رو سر سری انجام نمیدم (مثلا رتوش همین کار نزدیک به یک ساعت طول کشید )
2. خیلی زیاد و با دقت از doge and burn و لایه های تنظیمی استفاده میکنم
3.کنتراست رو رو عکسا به وسیله "کرو" تنظیم می کنم
4.نور پردازی رو در عکاسی بسیار با دقت انجام میدیم که این تخصص برادر بزرگمه (بهرنگ میرصادقی)
نور پشت سوژه رو با فلش و مقداری ویگنت در فوتوشاپ انجام دادیم
با تشکر پدرام و بهرنگ
سلام
یک کار زیبای دیگه.
پدرام جان به گمانم مانیتور شما کالیبره ی رنگیش کمی به بنفش (Magenta)
مایل هست.
اگر حالت sRGB روی مانیتور شما هست بذارید روی این حالت.
اگر هم نبود به مرور زمان عادت کنید با Color balance روی حالت Midtones یکمقدار لغزنده ی وسطی رو به سمت مخالف Magenta بکشید.
در مورد کادربندی و حالت سوژه ، از جایی که گردن یکمقدار از 25 درجه بیشتر کج هست بنظر بنده اگر سوژه رو کمی راست تر قرار میدادید بهتر بود.
در مورد نورپردازی:سایه هایی که ایجاد شده یک مقدار حالت نطقه نقطه ای دارند که اگر به لباس سوژه دقت کنید کمی چشم هارو بالا پایین میکنند.
نوری که از سمت راست به سوژه برخورد کرده و حالت Rim داره اگر در حالت بالا و زاویه 45 درجه به پایین
تنظیم میشد یک Rim بسیار زیبایی دور بخش راست سوژه میندازه و اون حالت زیبایی که روی بازوی چپ سوژه ایجاد شده ادامه پیدا میکنه.
در کل کار چشم نوازی هست.
دوست من واقعا ازت ممنونم ، نظراتت رو خیلی دوس دارم ولی لازمه چند نکته رو اضافه کنم :
مانیتور من ASUS هستش و رنگ srgb رو به درستی پشتیبانی میکنه و توسط دستگاه کالیبره شده
عکسهایی که آماده می کنیم برای چاپ هستش و اگر زیادی رنگ مجنتا رو ازش بگیرم تو چاپ به زردی و سبزی میزنه ، معمولان برای گرمی عکس بیشتر از این نمی گیرم
نکته بعدی این که باید در نظر داشته باشید که کوچکترین جابه جایی سافت باکس باعث میشه که نوری که روی صورت سوژه میوفته عوض شه و اون حالت نوری روی صورت به وجود نمیاد ، تمرکز ما همون طور که در عکس مشخصه جاهای خاصی از صورت و بدن بوده و اگر همونطور که گفتید زاویه رو عوض می کردم ، کلا نور ها طوره دیگه ای میشد و شکل کارم عوض مشد و کلا فرم دیگه ای از نور پردازی به دست میومد.
با تشکر از نظر شما دوست عزیزم
هنوز کار جدیدی انجام ندادیم ، گفتم یکی از عکسای قدیمی رو آپلود کنم
این عکسو با خدا بیامورز 7D گرفتیم
فایل پیوست 48605