بهترهست هربیننده ای برداشت خودرا بکند از عکس و هنر.
Printable View
اقاجان چرا یک موضوع کوچک رو مشکل میکنی براخودت؟ شما گفتی کفش می پوشیدبهتربود, ماهم نظرمون رودادیم که بافضای ایرانی بیشتر جوردرمیاد.
اصرار بر چیزی هم نداریم به شما یا دیگری تحمیل کنیم. هرکس مجازهست نظرخودرا بفرماید.
این یعنی برداشت شخصی .
حالا شما میخواید بااین ارتباط موضوع چه چیزی روالقا بفرمایین؟نمیدونم؟! کاش توضیح میدادین.
به هرحال ادامه بحث فک میکنم تسلسل ست.
جناب سعادت معمولا گیتار الکتریک فضاهای خاص خود را می طلبد و وجودش در این صحنه موضوعیتی با طبیعت اطرافش ندارد.به عنوان یک علاقه مند به این سبک موسیقی عرض می کنم:;)
فایل پیوست 46127
جناب قدوسی انشاا.. این یکی را بپسندید... :-)
با سلام خدمت جناب سعادت عزیز ... دومی رو بیشتر میپسندم ولی به نظرم حالت فرد نشان دهنده این است که از گیتار زدن چیزی نمیداند.. مخصوصا حالت چپ که اینجور بالا رو گرفته و با دست راست... سیم های پایین رو مورد لطف قرار میدهند .. :)
یه کمی بحث به بیراهه میره :oops: ... ولی دوستانی که اندکی به آکوردهای گیتار اشراف داشته باشند، میدانند که انگشت گذاری ساده ترین آکورد Em (می مینور، روی Standard Tuning) انگشتهای 2 و 3 (از دست چپ) روی سیمهای 4 و 5 مینشیند و الباقی سیمها آزاد هستند؛ و از آنجائیکه در بصدا درآوردن این آکورد سه صدائی، با این راه انگشت، میتوان هر شش سیم را بصدا در آورد (نتهای E,G,B) بنابراین نمیتوان براحتی حکم بر نا وارد بودن مدل عکاسی بردیا داد :-)
شاید اگر این مدل، یه آکورد با انگشت گذاری خیلی سخت تر را (مثلا Fmaj7) اجرا میکرد، تداعی کننده ی یک نوازنده ی حرفه ای بود برای بیننده ... ولی در هر حال، بنظر میرسه که اجرای تکنیک (از منظر موسیقائی) برای دوستان جالب توجه تر از اجرای تکنیک عکاسی و حس عکاسانه اش بوده :::happy::: که البته ایرادی هم نداره ;-)
با عرض پوزش که وسط صحبت اساتید دارم مطلبی رو عرض می کنم...
من هم دقیقا خواستم بگم که استایل گیتار به دست گرفتن ایشون اصلا جالب نیست. با دست چپ، با همۀ انگشت ها یک سیم رو گرفتن(!) و با دست راست یک سیم دیگر رو با پیک می زنن(!). نسل جدید گیتارها هم احتمالا وایرلس شدن حناب سعادت...
به غیر از این دو نکته، خود فضای عکس رو دوست دارم. بوکۀ خوبی هم داره. البته نورپردازی صورت رو جوری انجام دادید که از دست ها خیلی روشن تر شده. (شاید با رفلکتور بوده) پایین ریش رو هم جاهای خالیش رو اگر کمی با کلون استمپ پر می کردید بهتر میشد.
عکس دوم به نظر کم اشکال تر میاد، و به جز باز هم دست چپ که روی گیتار سرگردونه، چیزی به نظرم نمی رسه.
درهر صورت عکس خوبی هستش. مهم اینه و کاربلدی یا نا بلدی گیتاریست مهم نیست.چون بحث پیرامون عکسه.ضمن اینکه در هنگام گیتارزدن دست ممکنه هرحالتی در هرلحظه داشته باشه واین حالتی هم که الان من میبینم خیلی دوراز انتظار نیست. من که فک نمیکنم با دیدن تصویر بشه تشخیص داد که یه نفر گیتار بلده بزنه یانه!
ارادتمند
با سلام و درود
در عكس اولي به نظرم اگه ارتفاع دوربين پايين تر بود بهتر ميشد در اين حالت كه عكسبرداري شده بر روي قد مدل اثر مطلوبي نگذاشته.
پس زمينه (درخت) در بد جايي نسبت به سوژه قرار گرفته بهتر بود با چرخش يا تغيير جا يك پس زمينه بهتري پيدا ميكرديد.
عكس دوم عكس خوبي شده است و از لحاظ كنتراست هم از عكس اول بهتر است.
و اين موضوع دست چپ را در مواقعي كه از گيتار ميخواهيد استفاده كنيد اگر مدلتون با نوازندگي غريبه بود ازش بخواهيد انگشتان را در كنار هم و بالا و پايين بگيرد كه حداقل از اين حالت مصنوعي دربياد.( با اينكه تحصيلاتم در زمينه موسيقي بوده ولي هيچ وقت از مدل هام نخواستم كه انگشتت رو در اين نقاط بگذار تا آكورد به فرض سي بمل ماژور تشكيل شود همين قدر كه از حالت مصنوعي دربياد به نظرم كافيه)
پايدار باشيد.
ظاهرا هم همینطور بوده :-D:-D
من به عنوان عکاس فکر و ذکرم در جهت اجرای صحیح ثبت از لحظ کادربنی ترکیب و خصوصا موضوع نور بوده...
نمونه دیگری از مجموعه:
نور این یکی را خیلی دوست دارم تا نظر دوستان چه باشد
فایل پیوست 46146
باز با سلام...
خوب این نظر من بود که با بیانش خواستم بگم این جور برداشت ها نیاز به دقت بیشتر از این ها میخواد که جناب بردیا هم این رو نیز بیان کردند... و فرمودند که بیشتر به نور .کادربندی و .. دقت فرمودند...
خوب در این جور کارها باید حس و حال سوژه هم به بیننده انتقال داده بشه.. نه فقط بخواهیم فقط بر روی عکس صحبت کنیم.. من با نظرم..خواستم کمکی به بردیا عزیز..برای عکس های آیندش کرده باشم..فقط همین.. :)
canon 6D
فایل پیوست 46227
منتظر نظرات و انتقادات
سلام .پرتره علی رامز
علي رامز در سال 1306 در تهران متولد شد. او پس از گذراندن دوره دبستان به دبيرستان صنعتي تهران (ايران و آلمان سابق) وارد شد و بواسطه آشنايي با افرادي چون عزت الله انتظامي و زنده ياد هوشنگ بهشتي به تئاتر تهران آن زمان راه پيدا كرد. در سال 1327 دوره كلاس تئاتر زنده ياد عبدالحسين نوشين را گذراند كه پس از 8 ماه به تعطيلي گرائيد. پس از فارغ التحصيل شدن در رشته برق در سال 1328 وارد مدرسه پست و تلگراف و تلفن شد و پس از دو سال در سال 1330 وارد خدمت وزارت و از آنجا به شركت مخابرات ايران منتقل گرديد. طي سال هاي خدمت موفق به دريافت ديپلم ششم رياضي شد و در سال 1347 به دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران راه يافت. در سال 1351 با درجه شاگرد اولي تحصيلات را به پايان رساند و در همان سال موفق به اخذ بورس تحصيلي از كشور بلژيك گرديد. او در طول مدت اشتغال تنها توانست در دو فيلم سينمايي و چند برنامه تلويزيوني و يك نمايش «ملاقات بانوي سالخورده»، «كار استاد سمندريان» شركت كند. در سال 1360 به افتخار بازنشستگي نائل آمد و از آن پس به صورت دلخواه به كار خود ادامه داد. رامز در طول فعاليت هنري خود موفق به حضور در چندين فيلم سينمايي، چندين تئاتر صحنه و سريال هاي متعدد تلويزيوني از جمله: «اميركبير»، «وزير مختار»، «مرغ حق» ، «يكي از اين روزها»، «پاييز بلند»، «شمارش معكوس»، «محاكمه»، «عبور از خط سرخ»، «قضيه اوپنهايمر» شده است.
سلام ....پرتره یک دوست.
خوشحال میشم نظرتون رو بفرمایید
با سلام
منتظر نظرات ارزنده دوستان هستم.
فایل پیوست 46695
سلام
جناب مبین علی عزیز با تشکر از ثبت زیباتون. میشه بفرمایید نور بالای سر را چطوری تنظیم کردید. یعنی سافت باکس کجا قرار گرفته؟
با تشکر
ممنون از اشتراک گذاری ...
موی مشکی سوژه در بک مشکی کاملاً گم شده ... (فقدان Hair Light)
منظور کردن Hair Light (نور موی سر) به منظور تفکیک شدن مو و سر سوژه از بک، کمک زیادی به بهبود این ثبت میکند :-)
کمربند مشکی هم به احترام «سِنسی اویاما»، کمی بالاتر بسته میشد تا Gi (گی یا همان لباس کاراته) بهتر به تن مینشست و در کادر منظور میشد، بهتر بود :;)
موفق باشید.
جناب مبین علی در این عکس و همچنین در عکس های وب سایت شما بک کاملا مشکی است و هیچگونه اطلاعاتی ندارد در حالی که در عکسی که بنده گذاشته ام و همچنین در عکسی که آقای خدامی در پست 4087 گذاشته اند رنگ مشکی خالص نیست. این مشکی خالص در عکس شما تحت تاثیر پست پراسس به وجود آمده یا به دلیل عواملی مانند فاصله زیاد سوژه از فون، جنس مناسب فون و استفاده از سافت باکس (به جای چتر دیفیوز که بنده استفاده کرده ام) ایجاد شده است؟
پ.ن (جنس فونی که شما استفاده کرده اید چیست؟)
بسیار ممنونم جناب بیاتی. نبود نور مو را بگذارید به حساب بضاعت کم بنده که فقط دو عدد فلاش دارم و خودم هم از اینکه نمی توانستم نور مو داشته باشم بسیار ناراحت بودم در مورد لباس هم به دلیل چند حرکت نمایشی که سوژه انجام داد کمی به هم ریخت که متاسفانه موقع گرفتن عکس توجه نکردم ولی بعد از ارسال متوجه شدم. برای اینکه لباس کمی مرتب تر به نظر برسه میشه کمی بالاتر از کمربند، عکس را کراپ نمود که البته به دلیل نداشتن فضا در اطراف سوژه نسبت عکس به هم می خورد.
سلام
در پروسس بك يكدست شده است.
در عكسهايي كه در نت منتشر ميشوند شايد اين مورد خيلي مهم نباشد چون به دليل كنتراست بالاي اكثر نمايشگرهاي مورد استفاده عموم اين جزئيات در تصوير ديده نميشوند.در مورد بك سفيد هم همين مورد وجود دارد ولي يكدست كردن آن سخت تر است.
ولي در چاپ عكس اين جزئيات مشخص خواهند بود(در بسياري از موارد)
جنس فون هم هماني فون مخملي معموليست كه در بازار فروخته ميشود.
جناب مبین علی، با عرض پوزش
می دونم که بنده با این تجربۀ کم اگر صحبت کنم در مورد کار شما، عملا خودکشی شخصیتی انجام دادم، اما چه کنم که جوانم و پر از حس ماجراجویی! :-D
موهایی که روی گردن سوژه ریخته کمی حس چروک بودن پوست را می دهند که به نظرم اگر در ادیت محو می شدند بهتر بود. سایه های روی بینی و کنار چشم چپ را هم کمی از ته رنگ خاکستری اش اگر کم می کردید بهتر بود. گودی زیر چشم هم به نظر میرسه کامل حذف شده، که به نظرم اگر کمی از آن را باقی می گذاشتید بهتر بود. هایلایت های روی لباس سوژه هم به نظرم کمی به خاطر نور زیاد محو شده اند. کمی اگر لباس را کم نور تر می کردید بهتر بود.
امیدوارم بنده رو عفو بفرمایید :-)
سلام
ممنون به خاطر نظري كه داديد ولي براي يك عكس معمولي سايه تيره تر را نميپسندم.فكر ميكنم سايه بيني و زير چانه كنتراست مناسب را داشته باشد.
سلام
نيازي به تعارف و پوزش نيست امير حسين خان
در مورد اين عكس هم مثل هر عكس ديگري كه در اين محيط قرار داده ميشود ميتوان نظر داد.(اگر كسي فكر ميكند نيازي به نظرات اعضا اين محيط ندارد بايد عكسهايش را در اين محيط ارسال نكند)
محو كردن موها،اين از آن مواردي است كه در اديت به آن علاقه اي ندارم.
برای سايه ها هم تست ميكنم شايد به بهتر شدن عكس كمك كند.
زير چشمهاي سوژه خيلي سياه بود ولي شايد جا داشت مقدار بيشتري از آن را نگه داشت.
در مورد هايلاتهاي لباس سوژه فكر كنم كنتراست مانيتور شما زياد باشد چون من مشكلي كه فرموديد را نميبينم.
در مورد عكاسي و اديت عكس هم يك توضيح بدهم كه عكس در يك مراسم فراغت از تحصيل و خارج از استوديو گرفته شده و با توجه به زمان محدود و كثرت عكسها زمان زيادي براي ثبت و ويرايش هر عكس اختصاص داده نشده است.
فایل پیوست 46770
پیشاپیش سپاس فراوان از راهنمایی ها
پ.ن : عکس با اجازه سوژه در اینترنت منتشر شده است
فایل پیوست 46888
Nikon D7000, Nikon 70-200mm f/2.8G , 1/60 f/3.2, ISO 2000, hand held
سلام
در عکس پست 4109 سفید شدن بیش از نیمی از تصویر در اثر اور اکسپوز رو شاهد هستیم به نحوی که بخشی از صورت و دست سوژه نیز اور شده است
همچنین بهتر بود کادر جوری بسته شود که دست از آرنج در کادر باشد تا حس قطع شدگی دست منتقل نشود.
با تشکر از اشتراک عکس
اوور اکسپوز بودن تصویر کاملا عمدیست و در پست پراسس کمی افزایش هم داشته :-)
فایل پیوست 47127
exif : 5D mark II + 70-200 II @f/2.8 - iso 500 - 1/30 sec + 2 studio strob
يك فلاش با ژل CTO از سمت چپ پشت سوژه و يكي ديگه هم با بيوتي ديش از سمت راست
فایل پیوست 47183
Nikon D7000, Nikon 50mm f/1.4G , 1/125 f/2.2, ISO 200, hand held
فایل پیوست 47297
canon ef 135mm L f/2 @ F2
درود
با عرض معذرت نسخه قبلی اشتباها up شده بود
فایل پیوست 47357
دختر ترکمن
فایل پیوست 47370
فایل پیوست 47388
Nikon D7000, Nikon 70-200mm F/2.8G ED VR II , 1/40 f/2.8, ISO 1600, hand held
عکس فوق در اصل یک پرتره در ژانر مستند اجتماعی است.
[ATTACH]47392[/ATTACH]
فایل پیوست 47481
Exif : canon 5D II + 70-200 @f/2.8
کراپ جهت رعایت قوانین بسته شده است.
نورپردازی با سه استروب و یک اسپیدلایت در 70 میلیمتر:
ISO: 100
Aperture: f/8
Speed: 1/160 s
فایل پیوست 47493
فایل پیوست 47496
کرج - اشتهارد