قطعا در فکر تهیه میکروفون اکسترنال هستم . و دنبال این هستم آموزش ها ساده و کاربردی باشند .
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
درود . جناب قابزلو از اینکه به فکر خانه تکانی فروم و تاپیک پرتره هستید خیلی خیلی سپاسگذاریم..
جای تقدیر فراوان داره..
امیدوارم دوستان دیگری که در باقی زمینه ها فعالند، هرکدوم سهمی در افزایش بار علمی تاپیک ها مربوطه بدوش بکشن. یقیناً "خدا پدرش رو بیامرزه" خیلی از عزیزان، بدرقه راهشون خواهد بود.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سهراب خان این اموزشها واقعاجای تقدیرداره که وقت وانرژی میگذاریدبرای بچه های فروم,به نوبه خودم تشکر میکنم. ای کاش یه تاپیک مجزا باز میکردید که اینها توی صفحات زیاد این تاپیک گم نشن ویکجا متمرکز باشن. نکاتی رو هم پدرام جان گفتن که اگه دریک تاپیک مجزا مجتمع باشن فكرميكنم مثمرثمرتره واقعا. مثل کاری که جناب معانی کردن.
خوب باشید...
با سلام خدمت همه دوستان قبل از هر چیزی تشکر ویژه بابت انرژی که میدید . دوما مطالبی که میذارم به همراه ویدیو ها در وبلاگم که در امضام هست موجود میباشد . تو آموزشام تاکیدم بر سادگی و کاربردی بودن است . پس خوشحال میشم همیشه نظرات مفیدتونو رو بگید . خبر خوبی که دارم اینکه ویدیو هایی بسیاری در رابطه با عکاسی با فلاش و پوزینگ قراره در ماه های آینده آماده کنم . توصیه بسیار مهمی که دارم اینکه تا اونجایی که میتونید خودتونو در گیر تجربه کردن و مطالعه کردن بکنید و از سردرگم کردن خودتون برای خرید تجهیزات پرهیز کنید . کل ویدیو های آموزشی عکاسی با رفلکتور با یک عدد رفلکتور چینی 42 اینچی ضبط خواهد شد و خواهید دید چقد این وسیله کاربردی است . البته به اینجا ختم نمیشه و قطعا از جلسات عکاسی که میرم و تکنیک هایی که استفاده می کنم ویدیو تهیه خواهم کرد و همگی به صورت رایگان در اختیار دوستان عکاس قرار خواهد گرفت .
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
خیلی با خودم کلنجار رفتم که اف تایپیک نگذارم اما نشد خیلی ممنون از زحمتی که می خواهید بکشید بی صبرانه منتظر ویدیو های شما هستم من خودم می تونم بگم خیلی از اموزش های ویدیوی که در یوتوب بوده رو دیدم و از همشون استفاده کردم و همیشه موقع دیدن این اموزش ها با خودم میگفتم چرا یک ایرانی نمیاد و اموزش عکاسی پرتره رو قرار نمیده چون تغریبا از همه کشور ها این اموزش ها بود از زبان انگلیسی گرفته تا چینی و فرانسه و روسی و المانی بود و من همشون رو با دقت تماشا میکردم و فقط انگیلسیش رو متوجه میشدم کاملا الان هم که حالا با زبان فارسی قرار درست بشه بی صبرانه منتظر هستم و همه جوره پشتیبان شما در این کار هستم چون بسیار کار خوب و عالی هست با تشکر بسیار بسیار از شما
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
آقای قابزلو مرسی از این رویه آموزشیتون .امیدوارم شما وبقیه دوستان این رویه ادامه بدین.