دید شما جالب هست. پرتره را جزیره ای در دنیای عکاسی می دانید که هیچ ارتباطی با دیگر شاخه ها ندارد و فقط متخصصین می توانند نظرات خوبی در موردش دهند.
اصول عکاسی در تمامی شاخه ها یکسان هست. استفاده از سه پایه یا عدم استفاده از آن همان طور که مشاهده می فرمایید نمود آشکاری در عکسهایمان دارد.
در ضمن ما در اینجا نظر ناروا و نامربوطی نداده ایم که شما از این نظرات آشفته شوید. همیشه از دیدن عکسهای شما لذت برده ایم و از نکات رعایت شده در آن استفاده کرده ایم. مثلا در مورد پست #6418 نظراتی مثبت در مورد تناسب رنگ عکس داشتم که به دلیل کوتاه بودن مطلب فراموش کردم بنویسم.
دید من به عکسها این روزها از منظر ترکیب بندی هست. که این مورد جزو پایه های عکاسی است و یکی از مهمترین عوامل موفقیت عکس در تمامی ژانرها هست. فکر می کنم خودتان از روی تعداد تشکرها متوجه نقصی در دو کار اخیر مخصوصا عکس دوم شده باشید. نظراتان در این مورد چیست؟ احتمالا علت را می دانستید؟ آیا نباید نقص ترکیب بندی را در این تاپیک می نوشتم؟ یا باید عکسهای بهتر از شما ارایه کنم؟
اضافه می کنم من برخلاف شما لذتهای به آن شکل نمی برم و لذتهایم در این تالار یادگیری و یاد دادن است.