واقعا نمیخواستیم این شاخه تو تصویر باشه، اما هرکاری کردیم یه شاخه ای میومد تو کادر!
واقعا نمیخواستیم این شاخه تو تصویر باشه، اما هرکاری کردیم یه شاخه ای میومد تو کادر!
اصفهان - دی 1395
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
به نظرم از زمانی که ثبت عکس برای عموم آزاد شد و نظارت اولیه توسط دوستان لغو شد
این اتفاق توی تمام تاپیک ها افتاده به خصوص منظره و پرتره
امیدوارم این جریان دستخوش تغییر بشه
زندگی خواب است و عشق رویای آن
دوستان عزیز سروران من راحت ترین راه اینه که این نوع انتقاد رو انجام بدیم اینکه قبلا فروم بهتر بود قبلا عکس ها بهتر بود و قبلا بحث ها بهتر بود و....
ولی فکر کنم یک مورد رو در نظر نمیگیریم و اون " تولید محتواست" من و شما به عنوان عکاس ( حالا در هر سطحی آماتور مبتدی نیمه حرفه ای یا استاد تمام ) وارد فروم شدیم چه کردیم برای اینجا ؟چنتا عکس در حد همون عکس هایی که الان دلمون براشون تنگ شده گرفتیم ؟ چقدر سعی کردیم که بگیریم ؟ کدوم مسیر رو دنبال کردیم ؟ تو کدوم شاخه پیشرفت کردیم ؟
اگه دنبال تغییر این جریان و دیدن عکس های بهتر و با کیفیت تر هستیم بهتر نیست خودمون یه قدم کوچیک برداریم ؟
هیچ کدوم از اون عکاس هایی که ما عکس های زیباشونو دیدیم و میبینیم از اول سطحشون انقدر بالا نبود تمرین کردن عکس بد گرفتن و......... تا به اینجا رسیدن شاید این دوستانی که الان ازشون ایراد میگیریم یک سال دیگه یه عکاس خیلی بهتر بشن
---
البت این دلیل نمیشه دوستان عکس آخر هفته ای شونو به عنوان پرتره تو تاپیک آپدیت کنن
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
دوستان سلام
همه نقدها درست ولی الان سه تا عکس حالا چه اسمشون رو بذاریم پرتره چه نذاریم توی همین صفحه تاپیک قرار داده شده ولی کسی نظری راجع بهش نداده...
یدونه اش رو خود بنده قرار دادم و میدونم حتما کلی عیب و ایراد داره خواهشا هر نقدی بهش وارد هست رو متذکر بشین
بالاخره باید بدونیم ایراد کار کجاست تا پیشرفتی حاصل بشه خب
درود دوست من
من هنوز یک سال نیست که عضو شدم و از وقتی که عضو شدم جو فروم اینجوری بوده که تنها راه ارزیابی عکس هام و اینکه بفهمم عکسم چقدر خوبه تعداد تشکر ها بوده! اگه اصلا تشکر نخورده که یعنی داغونه! اگه زیر 5 تا بوده یعنی بد نیست حالا بالای 5 قابل تحمل تره ! و دیگه بالای ده داره کم کم به "خوب" متمایل میشه!
دوستان یا وقت نقد کردن ندارن یا کار های ما در حدی نیست که نقد بشن، که فکر میکنم مورد دوم صحیح باشه چون عکس های فوق العاده ی دوستان با تجربه اینجا خیلی فیدبک میخورن که به نظرم باید برعکس باشه! یعنی من و شمایی که تازه کار هستیم نیاز بیشتری به فیدبک داریم و بیشتر روی ما تاثیر داره!
شاید بهتر بود از هر موضوع عکاسی دوتا تاپیک میبود، موضوعی مخصوص دوستان حرفه ای و با سابقه، و موضوعی مخصوص دوستان مبتدی که نیاز به دیدگاه دوستان دارن. وقتی عکس بنده اینجا کنار عکس Amin عزیز قرار میگیره قطعا عکس من هیچ حرفی برای گفتن نداره!خیلی وقت ها بعد از پست کردن عکس هام احساس خجالت میکنم! و فکر میکنم نباید اینجوری باشه ...
و درمورد عکس شما
فکر نمیکنم درست باشه که من عکس شمارو نقد کنم، اونقدر تجربه ندارم که بخوام منتقد باشم، اما خوب باید بالاخره دست به کار شد
عکستون رو شخصا خیلی دوست دارم چون حسی رو منتقل میکنه، ای کاش منم میتونستم عکس هایی بگیرم که اینگونه حس منتقل بکنن
اما شخصا از استفاده از شارپنس Camera Raw روی صورت انسان و پرتره تا این حد خوشم نمیاد البته خیلیا روی صورت افراد مسن استفاده میکنن
و اینکه به نظرم اگه بیل روی شونه ی فرد بیشتر پیدا بود میتونست خیلی بهتر بشه
و حتی اگه بک گراندی که بلور شده و تقریبا بی هدفه و چیزی رو نشون نمیده اگه بیشتر بود، منظورم اینه که فاصله از سوژه بیشتر بود تا بک گراند هم چیزی رو برسونه، المان هاس عکس ازینم بیشتر میشد و بهتر میشد.(مثلا جاده رو نشون میداد یا دشت رو یا...) به نظرم بک گراند یا باید باشه یا باید نباشه! اینکه اینجوری بی هدف باشه یه جوریه.
حمید عزیز پوزش من اصلا تو قسمت نقد تجربه کافی ندارم ( چون باید با شناخت کامل نقد کرد پس نوشتار من نقد نیست و نظر شخصیه )
به نظر من سوژه شما پتانسیل شدیدی برای عکاسی تمام قد داشت ( با توجه به منظره پشت ) و چوب دستی که دستشه احتمالا چوپان بوده و میشد به جای ثبت کلوز آپ چهره یه نمای واید برای نشون دادن سبک زندگی داشت شاید چیزی شبیه به این
که سعی کردم بتونم قسمتی از سبک زندگی یک مرد روستایی رو با محیط زندگیش نشون بدم که بدون شک با نمای بسته از چهره این حالت از دست رفته
درمورد شما شاید پسندت اینطور بوده که تاکیید روی چهره باشه با این وجود فکر میکنم دستی که تو کادره بلاتکلیفه چون نه هست و نه نیست ولی اگر کامل بود بهتر بود چون همین ناخنیکه ازش میبینم میتونه بهم نشون بده که چقدر فعال بوده این مرد ( پس باز برمیگردم به اینکه این شات میتونست پرتره نباشه اما سبک زندگی رو نشون بده )
کابل با اینکه به خاطر عمق میدان کم آنچنان مزاحم نیست ولی چون وارد سر سوژه شده کمی تو ذوق میزنه و همینطور انتهای چوبدستی که به عنوان یه عنصر اضافه پشت گوش ایشون افتاده و میشد تو ادیت برطرفش کرد
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
همه ميگن قبلاً فروم بهتر بوده ، من چند ساله اينجا عضوم هميشه همين بوده فقط چون قبلاً عکس ها مديريت ميشد خيلی از عکس های بد کمتر ديده ميشد
تو همين تاپيک پرتره من تا صفحه اول هر 10-15 تا صفحه يکی رو چک کردم ببينم کی خوب بوده, اما همجوره عکس توش بوده نميدونم کی بوده که همه عکس ها خوب بوده و من هرچی ديدم درهم بوده . (گاهی عکس های قديمی خودم رو ميبينم ميگم من چی فکر کردم اينو اينجا پست کردم)
تو هر برهه زمانی چند نفر کاربر خوب بودند از بس نقد های عجيب قريب شنيدن ديگه بيخيال شدند رو رفتند
از طرف ديگه هم بعضی از دوستان کم کاری ميکنند ، اگر ايرادات عکس خودتون رو ميدونيد ديگه واسه چی عکس رو اينجا ميفرستيد شما که ميدونيد ايراد کار کجاست حداقل همون ايراد ها رو درست کنيد بعد از بقيه کمک بگيريد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid