Lens 18-105
Nikon D90
FL30mm
f/10
Edit software photoshop Cs5
Lens 18-105
Nikon D90
FL30mm
f/10
Edit software photoshop Cs5
Nikon D90 _ Lens 50mm f/1.8D
f/1.8
No flash
Photoshop
canon 60D- f/2.8-Iso100-Fl 50- S1/1000
عکس در فضای باز گرفته شده وبا ادیت فراوان ارسال شده، بزرگان واساتید جسارت ما را ببخشند
ویرایش توسط کوروش : Friday 27 January 2017 در ساعت 20:02
همانطور که گفتید، شدت ویرایش باعث ایجاد بافت تخریبی روی تصویرشده و تابش مستقیم نور شدید فلاش هم اوضاع را بدترکرده . دقتکنید که نور مستقیم فلاش باید با شدت کم و آنهم برای نورپرکنندهباشد و نه نور اصلی .
پ.ن : ویرایش پست شما با زدن دکمهی نادرست ناخواستهایجادشد و تغییری در پست شما دادهنشدهاست.
سلام ، واقعیت اصلا فلاش زده نشده است. ممنون از نظرتون
فلاش هم نزدهباشید. زاویهی مستقیم نور اصلن جلوهی مناسبی برای صورت ندارد. منبع نور اصلی باید زاویهدار باشد. نگاهی موشکافانه به جهت و منبع نور در عکسهای پرتره بندازید و حرکت نور و سایهها را بررسیکنید. در این مورد هم کتابهای خوبی چاپشده که میتواند مورد استفاده قرارگیرند.
دوست عزیز این صحبتی که می کنم خیلی به معنای نقد تخصصی نیست و در عین حال به کیفیت ثبت هم کاری ندارم، بیشتر نظر شخصیه،
سوالم اینه هدفتون از ثبت این عکس چی بوده؟ آیا مفهوم خاصی قرار بوده منتقل بشه؟ چون به نظرم پرتره محض هم حساب نمیشه، بدلیل اینکه چهره ی شخصی رو نشون میده که در حالت عادیه خودش نیست، انگار داره از مسئله ای رنج میکشه، (یا یه چیزی شبیه این) ولی پس زمینه و باقی جزئیات تصویر کمکی به درک بیشتر بیننده نمی کنه، به نظرم یه جورایی تکلیف بیننده با عکس روشن نیست، دلیل سیاه کردن پس زمینه و سیاه و سفید کردن عکس چی بوده؟
اگه خلاصه بگم سوالم اینه که آیا در لحظه ی ثبت عکس توجهی به مسائل اینچنینی هم داشتین یا اینکه خیر، فقط تا یه پیرزن با صورت چروکیده دیدین به نظرتون اومد سوژه ی خوبی برای پرتره ست ؟
راستش من به عکس های پرتره توجه بیشتری میکنم و میخوام از دید عکاس هم به عکسش نگاه بشه، الان هم خوشحال میشم نظر شما رو راجع به عکس خودتون بدونم.
ارادتمند
سلام
توی بیشتر پرتره ها مدل ژست خاصی رو میگیره، گاها لبخند میزنه، خیلی وقت ها داخل لنز نگاه میکنه، کمتر پیش میاد حالت چهره غمگین باشه و... اما این عکس بیشتر یه حالت مستند گونه داره، انگار بدون اطلاع سوژه ازش عکس گرفته شده. حالا اگه مستند فرضش کنیم، از دید مستند هم جزئیات کافی رو نداره. نظر شما چیه؟
(اگر ممکنه بقیه دوستان هم در نقد عکس ها شرکت کنند چون به نظرم هم جنبه آموزشی داره و هم اینکه بهتر از بحث روی بادی و لنز و اینجور چیزاست)