ممنونم. درباره کنتراست بنظرم بسته به سلیقه هستش. من مثلا خودم عکس های به اصطلاح Hazy رو ترجیح میدم برای اینه که معمولا Shadows رو بر میگردونم .
سلام آقای چگینی عزیز . ممنون.
صندلی چوبی من خوشم میاد، ولی خب همونطور که گفتید اینجا چهارپایه شاید بهتر بود. بازوی چپ یه تتوی نصفه و نیمه ای بود که سوژه دوست داشت بمونه . یکم هم فِلو شده البته.
یه بیوتی دیش 55 سانتی به همراه گرید با فلاش اسکوپ 300 ژول، از تقریبا رو به روی سوژه نور تابونده شده، با یه رفلکتور از سمت راست که البته خیلی تاثیر نکرد.
تشکر از شما دوست عزیز بابت این ثبت زیبا.
عکستونو دوست دارم. فضای به قول شما مه آلود وکم کنتراست، چهره زیبا، آروم و مثبت (از نظر حسی که به آدم میده) سوژه، رنگ لباس و داشتن مایه های رنگی نزدیک به این رنگ در بکگراند در مجموع ثبت زیبایی رو رقم زده.
فقط با فرمایش داریوش خان موافقم که کاش پشتی صندلی دیده نمیشد واز چهار پایه استفاده میشد.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
سلام جناب قابزلوی عزیز
با تشکر از ثبت زیبا و به خصوص نورپردازی عالیتون
به عنوان یک آماتور میخواستم نظرم رو عنوان کنم
اینطور فکر می کنم که وجود سیم خاردار در این ثبت، منظره پشت آن را محصور نموده است و هدف این عکس را گنگ می نماید
و همینطور سیمانهای موجود در پایین دیواره منظره جالبی ایجاد نکرده است
زیر پاپیون سوژه روی پیراهن چین و چروک خورده است
و در آخر اینکه هدف قرار گرفتن مجله (یا هر چیز دیگری ) که در دست سوژه است را نمی دانم؟!
ممنون میشم اگر قدری راجع به داستان این ثبتتون توضیح بدهید
با سپاس و ارادت
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
sepehr
فرشید قاسمیان