مواردی که فرمودید کاملا درست است.
لنز هم 85 1.8 G است
متشکرم
Printable View
ضمن اينكه از ديدن اين كار بديعي كه ارايه كرديد سير نمي شوم، بعد از گذشت چند روز از ارسال اين عكس همچنان با ديدن مجددش تعداد زيادي سوال در ذهنم پيش مي آيد. اينكه عكس سفارشي بوده است... تبليغاتي بوده است! و كلا دوست دارم بدانم داستان پشت اين عكس چه بوده است؟ تميز بودن ويرايش و دقت در جزييات دستكش و كاپشن بسيار بالا است!
سلام جناب صدیق
ازاظهار لطف شما سپاسگزارم
لوکیشن طبیعیست و دستکاری نشده است ضمنا این عکس برای تست یک عکس سفارشی ثبت شده است که متاسفانه عکس سفارشی
اجازه انتشارش را نداشتم
در مورد انتخاب لوکیشن
معمولا من یک دفترچه یادداشت دارم و مکانهایی که لوکیشن مورد نظرم را دارا هستند اما موقعیت زمانی یا شرایط جوی مناسب فعلا وجود ندارد یادداشت می کنم
هم چنین همیشه در مورد عکس های سفارشی از شات هایی که برای تست زده شده استفاده می کنم.
در مورد ویرایش هم عرض کنم عکس سفارشی اصلی کار زیادتری برده است اما همین کار هم قبلا در موررد ویرایشش ایده داشتم و سعی کزدم به پیش نمایش ذهنی خودم نزدیک شوم
اگر یک جمع بندی کلی داشته باشم مراحل زیر را قبل از ثبت انجام میدهم
1- ثبت لوکیشن های ناب در دفترم و بررسی های میدانی برای اینکه چه نوع ترکیب اجزایی برای لوکیشن مناسب تر است. الان برای مثال دفتری دارم که 20 لوکیشن برای عکاسی معماری - 48 لوکیشن برای منظره و 12 لوکیشن برای پرتره برای اجرا در زمان مناب به سراغشان خواهم رفت.
2- ترکیب اجزا را خودم انتخاب می کنم و عکس های کلیشه ای را دوست ندارم .
فقط برای بهتر شدن ، از نکات قوت عکس های حرفه ای کمک می گیرم.
3- در مورد لنز هم اصلا به شجره نامش کار ندارم مثلا خیلی ها از همین لنز 24-105 استفاده نمی کنند اما به نظرم لنز بدی نیست
البته یک اعتقاد در مورد لنز هم دارم که من خودم نتونستم از تمام پتانسیل لنزهایی که در اختیار دارم استفاده کنم و توانایی لنزها فعلا از توانایی من جلوترند
هر وقت آن قدر پیشرفت داشتم که خواستم عکسی ثبت کنم که لنز های موجود نتوانست نیازم را برآورده کند سراغ لنزهای جدیدتر میروم و هزینه می کنم
4- تقریبا می توان گفت من در مورد ویرایش زیاد کار می کنم
برای ویرایش هر عکس هم workflow مناسب برای آن عکس انتخاب می کنم.
از پلاگین هم در صورت لزوم استفاده می کنم .
دست آخر اینکه
شده برای عکسی از مراحل ثبت تا ویرایش ساعت ها وقت گذاشتم اما نهایتا راضی شدم یک shift delet جانانه نصیبش کنم
موفق باشید.
فایل پیوست 75716
نیکون 7100
درود و احترام
بین تاپیک های سیاه و سفید و خیابانی و پرتره سه دل! بودم بالاخره این تاپیک و انتحاب کردم
فایل پیوست 75729
فایل پیوست 75738فایل پیوست 75737
F2
1/125
ISO 125
فایل پیوست 75752
Canon PowerShot S3 IS
کافی است نگاهی به چند صفحه اخیر. نه، حتی 10 عکس اخیر، که حتی کمتر، عکس قبلی، می انداختید تا از ارسال عکس خود منصرف شوید.
بعضی عکسها صرفا یادگاری هستند و بهتر است فراتر از قاب مانیتور کامپیوتر شخصی، جایی به نمایش درنیایند.
بعضی عکسها نیز بهترین کار برایشان (به تعبیرجناب معانی عزیز) یک شیف دلت جانانه است!
گاهی اوقات برای پیشرفت خود باید هزینه هایی پرداخت کنیم که پاک کردن عکسهای نه چندان خوب یکی از آنهاست.
لطفا و خواهشا با سعه صدر و دقت بیشتری عکس ارسال کنیم.
جالب هست یکی از حدس هایی که به ذهنم رسید چرا در این دو عکس پشت سرهم مورد مشابهی دیده می شود استفاده از سه پایه بود.
به نظر می آید هنگام استفاده از سه پایه برخی چیزها را به دست می آوریم و برخی چیزها را از دست می دهیم.
البته شما 100 درصد با توجه به شرایط این انتخاب را کرده اید. با توجه به نوع دوربین، لنز ، نور و ....
یادم هست پستی در نکوهش استفاده و خرید سه پایه نوشته بودم بد نیست دوباره فرستاده شود.... آهان پیدا شد. البته این نوشته برای کاربران عادی و آماتور بوده است:
http://forum.akkasee.com/f30/t320-57.html#post377710
تمرین ویرایشی امروز:
فایل پیوست 75765
فکر میکنم در این تاپیک عکسهای پرتره را قرار است ببینیم نه تمرینات ویرایشی را
دو پست آخر من در مورد عکسهای اخیر شما و راهکارهای بهبود این نوع عکسها بود که کاملا مرتبط به عکاسی پرتره است. شاید خوب متوجه منظورم نشده اید. بحث در مورد استفاده از سه پایه در عکاسی پرتره بود.
البته شاید شما دوست داشته باشید در عکسهای مشابه این دوعکس از سه پایه استفاده کنید ولی به نظر من با این کار احتمال خطا در ترکیب بندی را بیشتر کرده اید. عکسهای قدیمی تر شما از نظر ترکیب بندی مشکل خاصی نداشته اند.
در نهایت فکر می کنم بهتر است به دلیل علاقه نداشتن به انتقاد از نظر دادن روی عکسهای شما خودداری کنم. در این تالار مرسوم هست از نظرات و انقادات دیگران با یک تشکر استقبال کنند تا فضا هر چه بیشتر شبیه تالار گفتگو شود، نه یک وبلاگ یا صفحه شخصی که چیزی جز دکمه لایک ندارد. تفاوت تالار گفتگو با یک صفحه در اینستاگرام در همین هست.
با تمام این اوصاف، پست شما که در بالا کووت کرده ام، خارج از تاپیک و کاملا نا به جا و بیهوده است و مربوط به تاپیک پستهای نامربوط است.
بله در صفحات گذشته چند عکس قرار دادید با ویرایش بد شاخه های درخت حذف نشده
البته که هدف این تاپیک هم مشخص است عکسهای پرتره مطلوب
من مدیر اینجا نیستم ولی تمایل دارم پستهای با کیفیت ببنیم
تمرینهای ویرایشتینو میتونید تو تاپیک مخصوص ویرایش پیگیری کنید تا پستهاتون تبدیل به طنز نشه به قول خودتون
یه توضیح کلی میدم و روی صحبتم با متخصصای پرتره این سایت نیست که بسیار هم زیادند تو این سایت . دو دلیل واضح دارم برای این کارم :1- دادن ایده قبلی به مخاطبی که تازه شروع کرده به یادگیری 2- شاید گرفتن ایده از کسایی که ایده ای دارن . البته این کارو قبلا در یه سایت خارجی کردم بسیار استقبال خوبی ازش شد . نمیدونستم اساتید پرتره این تاپیک اینقدر بهشون بر میخوره و دوس دارن عکسای عالی ببین. دوستانی که تمایل دارند کارای خیلی عالی ببینند (چون کارای من خیلی سطح پایینه;-)) تاپیک عکسای منتخب پرتره پره از این عکسها . اگر هم نه خودشون لطف کنن چند عکس با کیفیت منتشر کنند . اتفاقا من یکی از لذتام از فعالیت تو این سایت شده انتقاد های و اتهام های دوستان به متعصب بودن و تندرو بودن من :oops:
دید شما جالب هست. پرتره را جزیره ای در دنیای عکاسی می دانید که هیچ ارتباطی با دیگر شاخه ها ندارد و فقط متخصصین می توانند نظرات خوبی در موردش دهند.
اصول عکاسی در تمامی شاخه ها یکسان هست. استفاده از سه پایه یا عدم استفاده از آن همان طور که مشاهده می فرمایید نمود آشکاری در عکسهایمان دارد.
در ضمن ما در اینجا نظر ناروا و نامربوطی نداده ایم که شما از این نظرات آشفته شوید. همیشه از دیدن عکسهای شما لذت برده ایم و از نکات رعایت شده در آن استفاده کرده ایم. مثلا در مورد پست #6418 نظراتی مثبت در مورد تناسب رنگ عکس داشتم که به دلیل کوتاه بودن مطلب فراموش کردم بنویسم.
دید من به عکسها این روزها از منظر ترکیب بندی هست. که این مورد جزو پایه های عکاسی است و یکی از مهمترین عوامل موفقیت عکس در تمامی ژانرها هست. فکر می کنم خودتان از روی تعداد تشکرها متوجه نقصی در دو کار اخیر مخصوصا عکس دوم شده باشید. نظراتان در این مورد چیست؟ احتمالا علت را می دانستید؟ آیا نباید نقص ترکیب بندی را در این تاپیک می نوشتم؟ یا باید عکسهای بهتر از شما ارایه کنم؟
اضافه می کنم من برخلاف شما لذتهای به آن شکل نمی برم و لذتهایم در این تالار یادگیری و یاد دادن است.
خوبه یک عکس دلنشین . اولین چیزی که ممکنه به نظر مخاطب تازه کار بیاد قطع شدن دستهاست . که به نظر من هیچ اهمیتی نداره چون در عکس تمرکز بر روی چهره است . عکس دارای بعد مناسبه ترکیب نور اصلی با نور فیل از نظر قدرت و زاویه کاملا صحیحه . لبخند ملایم سوژه از همان لبخند هایی است که سو برایس در آموزش پوزینگ آموزش میدهد . که میگوید همیشه به سوژه بگوید : با چشمهایت بخند . حالت glow که توی موهای وجود داره (که ناشی از استفاده از نور ریم هاست) بسیار جذاب است . ویرایش هم تمیز است . در مرکز قرار گرفتن موضوع اصلی عکس کار هوشمندانه ای بوده که باعث شده وزن اصلی عکس به طور صحیح در مرکز عکس قرار داشته باشد . در نهایت نه یک پرتره خاص بلکه یک پرتره استاندارد و اصولی است . با تشکر
عقیل جان سلام
جسارت میکنم ببخش منو :::blushing::: روی چشم ها سفیدی یک مقدار ته رنگ زرد داره و چشم سمت راست یکم بسته افتاده...
پیشنهاد من با یکم جسارت:
فایل پیوست 75775
سلام
اول- جسارتاً یادآور می شوم که ویرایش عکس های دیگران بدون اجازه قبلی مجاز نیست (مگر دز امضا شخص، ویرایش عکس هایش مجاز شده باشد)
دوم- به نظر من ویرایش عکس اصلی بهتر از ویرایش جنابعالی است و مقداری از بعد و عمق تصویر در ویرایش شما از دست رفته است. کنتراست هم به نظر من از مقدار لازم برای پرتره بیشتر شده است.
ارادت
سلام
عکس روتوش سنگینی داره اما بک عکس خیلی دلنشینه
دست ها دلیل قطع شدنشان را نمیدانم ولی فکر نکنم کراپ کرده باشید
در روتوش صورت به جای صاف کردن بیش از حد می توانستید روی منظم کردن سایه روشن ها کار کنید
که می توانست نتیجه طبیعی تری به همراه داشته باشد
کلا یک مقدار کادر رو هم از بالا و هم از پایین ، بازتر می پسندم
از نقاط قوت هم حس سوژه می باشد که گرچه معتقدم باید میزان باز بودن چشم را مدیریت می کردید
تا با توجه به پهن تر بودن صورت ، چشم ها مقداری سهم بیشتری به خود بگیرند.
در انتها این نظرات شخصی من است که با توجه مقایسه ذهنی خود نسبت به عکس های زیادی که وقت گذاشته و می بینم بیان کردم
با تشکر
اینکه موقع عکاسی وسیله ها داخل کادر باشن و سریع شاتی ثبت بشه اسنپ شات نامیده میشه
و یا اینکه سمت راست تصویر رنگ بزنید اینها پرتره نیستند
اینها کمکی به خود شما و دیگران نمیکنند
بهتر است یک عکس مناسب ثبت کنید و در تاپیک به اشتراک بگذارید
شخصا ترجیح میدم اگر عکس مناسبی ثبت نمیکنم در تاپیک قرار ندم نه اینکه با تمام قوا از عکس بدم دفاع کنم
و بحث تخصص و غیره را وسط بکشم
فایل پیوست 75776
سلام
جناب قابزلو
جسارت مرا می بخشید
شخصا برای من جای سوال دارد که چه پتانسیل بالایی در این عکس دیدید که اقدام به ویرایش آن نموده اید
گرچه ویرایش خاصی روی عکس نمی بینم.
منظور دوستمان این است عکسی را به نمایش بگذاریم که در یکی از موارد زیر بیننده تخصصی فروم را به حدی به وجد بیاورد که در آن مورد چیزی به دانشش اضافه شود
1- نورپردازی خلاقانه
2- انتخاب لوکیشن جذاب
3- ویرایش منحصر بفرد
4- حس سوژه
5- ترکیب بندی
قطعا شما کارهای بسیار موفق تری دارید که می تواند برای دوستان مفید باشد
می توانید روی آن ها وقت بگذارید که در آن صورت نیز بنده معتقدم باید آماده شنیدن هر نوع نقدی از سوی دوستان باشید.
یک مورد هم در مورد کارهای اخیر جدا از نقدی که در صفحه قبل نوشتم اضافه کنم با توجه به تجربه خودم در زمینه ویرایش ، در نگاه اولی که به عکس شما می نگرم ایرادهای بسیار آشکار ویرایشی در کار شما نظرم را به خود جلب می کند.
با تشکر از اینکه نوشته های مرا در جهت راهنمایی و اعمال یشرفت در کارهایتان می خوانید
جالبه من نه هیچ جایی نوشتم این عکس یه شاهکاره هنریه نه چیز دیگه . و اینکه شما سعی دارید حرف دوستمون رو تلطیف کنید هم ... چون منظور رو میفهمم هنوزم میگم برای بار سوم عکس خوب بذارید تا عکس خوب ببینند . دلایلم هم عرض کردم که چرا اینجور عکس ها رو به نمایش میذارم دیگه واقعا نمیدونم چه جواب جدیدی بهتون بدم .اگر هم ایرادات زیادی میبینید خوشحال میشم بگید چیز بدی نیست که . من تا زمانی که بحث عکاسی باشه لذت هم میبرم . یه نکته ای هم رک بگم . در تمام این همه نظراتی که به من میدن! اگر فرض کنیم 500 تا باشن . 495 تاش حتی یک اپسیلون ! به سواد من اضافه نکرد بلکه بیشتر سعی بر این بود که بگن من عکاس بد متعصب تندرو و ... هستم . تشکر ویژه هم میکنم از همشون:oops:
منظور مرا متوجه نشدید
شما اونقدر تجهیزات می برید برای ثبت
اما همین عکسی که قرار دادید بدون اون تجهیزات هم میشد ثبت کرد حتی بهتر از آن
پس این وسط تاثیر تجهیزات به چشم نمیاد
در تمام عکس هایی که من در این تایپیک قرار دادم هیچ کدام از فلاش استفاده نشده
اما برای مثال در کارهای اخیر جناب حسین ور این ابزارها نقش و تاثیر خودشو نشون داده
و من رو کم کم مجاب کرده به سمتش بروم و بیازمایم
با هم دوست باشين اينقدر به هم گير نديد ;-)
قرار نيست سليقه همه با هم يکجور باشه و يا از 100 تا عکس يک نفر همش خوب باشه
حتی حرفه اي ها هم عکس های بد دارند و بعد از کلی وسواس يکی رو انتخاب ميکنند
من بعد از مدت ها يک عکس فرستادم ، به نظرم عکس خوبی بود ديدم استقبالی نشد خودم فهميدم ايرادی تو کاره و سعی ميکنم اصلاحش کنم
ديگه اينهمه ايراد گرفتن و توجيح کردن نميخواد
من هیچ وقت جدی از این سایت نرفتم ولی حقیقتا این یکی دوماهه به قدری انرژی برای این تاپیک به هدر دادم که ترجیح میدم جاهای دیگه استفاده کنم ازش . امیدوارمم همتون تو این تاپیک پیشرفت کنید چون این تاپیک رو خیلی دوس دارم و برام مهمه که از هموطنام چندتام شده عکس خوب ببینم ( منظورم تاپیک عکسای منتخب و ... نیست) . منم با وجود همه بی احترامیایی که شد بدون وقفه سعی کردم مطالب آموزشی بذارم که خب اونجوری که دوس داشتم نشد . تمام دوستانی که هم با من عکاسانه چه تو پیام خصوصی چه جاهای دیگه حرف زدند میدونند چطور جوابشونو دادم و وجدانم پیش خودم راحته ! با این حال هنوزم من کانالی دارم تو تلگرام و وبلاگی دارم و ویدیو هایی که به زودی آپلود میشن(در همه زمینه ها) و کسایی که دنبال یاد بگیری باشن در من همیشه روشون بازه هرچند هنوزم نیاز به کار دارم خیلی زیاد! از کسانیم تشکر میکنم که از سایت رفتن ولی تنها کسایی بودند که من ازشون چیزی یاد گرفتم جناب حسینی و دکتر روشن کاوه قبادی و بهنام صفر زاده .
این بخش هم مخصوص کسیه که تو این چند وقته زیاد باهم بحث کردیم و خوش گذروندیم . پدرام جان شاید تو فضای حرفه ای بحث های زیاد ولی خوبی باهم داشتیم . ولی کاش یا فضا حرفه ای تر بود یا اصلا در فضای غیر حرفه ای باهم همصحبت میشدیم .
در آخر هم از همه کسانی که فک میکنند بهشون با انتقاداتم بی احترامی کردم و یا تصور میکنند که من جایی نوشتم من بهترین هستم و کارام نقص نداره ، عذر خواهی نمیکنم . فضای حرفه ای یعنی انتقاد حرفه ای و اینکه بدونی حرفی که میزنی آیه قرآن نیست.
دوستان و اساتید زیادی در همین تالار قصد آموزش داشته اند ولی کمی در کار خود عجله نکرده اند و با صبر و تحمل در موقعیت مناسب مطالب خود را ارایه کرده اند و از بحث روی مطالب خودشون بسیار استقبال کردند چون می دانند که با بحث روی مطالب آموزشی، مطالب جدید، پایه ای و عمیقتری را یاد خواهد گرفت. معمولا در همه ی رشته ها از جمله مهندسی، پزشکی و ... استادهای دانشگاه به روزترین ها و کم خطاترین ها در رشته خودشان هستند. دلیلش هم در تعامل بودن با دانشجوها و شنیدن سوالات و نظرات گوناگون آنها است.
سلام به همه دوستان و عزیزان
یه مدت کم فعالیت میکنم ولی گه گاهی میام و میخونم الان دو سه صفحه ی آخرو خوندم
قصد طرفداری از هیچ کس رو ندارم فقط دید شخصی خودم رو بیان میکنم
دوستان بزرگوار ایراداتی رو گرفتن از عکس آقا سهراب چون دانش من در حد فهم این موارد نیست هیچ نظری نمیدم اما به عنوان کسی که از گرفتن عکس پرتره بیزار بوده ولی با دیدن عکس های همین دوستان مثل آقا سهراب و آقا پدرام و .... به این نوع عکاسی علاقه پیدا کرده و هنوز اول یادگیریه نظر شخصیمو میدم
خیلی از مواقع عکس هایی میگیرم که کلی ایراد دارن از دید خودم همش فکر میکنم چجوری باید یه مرحله بالاتر برم هی تو عکاسی و تنظیمات دقت میکنم رفلکتور و بالا پایین میکنم با فلش گرون قیمتم ( لامپ کم مصرف :::blushing::: ) نور پردازی میکنم و باز میبینم که نه خوب نشده یا پرتره محیطی اصلا دل نشین نیست
ولی همین عکس آقا سهراب که دوستان نقد دارن نباید تو این قسمت قرار بگیره و مناسب تاپیک نیست به من به عنوان یه تازه کار یاد داد اهمیت ادیت ( هرچند به گفته آقای معانی ادیت دارای ضعف ) چطور میتونه یه عکس معمولی رو تبدیل به عکسی بهتر بکنه الان دوست دارم برسم خونه برم پای سیستم و رو یه سری عکس ها کار کنم و ادیتمو تقویت کنم سوای تجهیزات و تاثیرشون فکر میکنم من چیزای زیادی از همین عکس یاد گرفتم حداقل از دید من شاید مابقی دوستان هم اینطور بهش نگاه کنن قابل قبول باشه براشون
اگه من باید چیزی رو ثابت کنم اول به نوع خودم, ویابه عبارت دیگه امدنم دلیلی داره باید بمونم و انجامش بدم. اثبات کنم یا یادبگیرم. اگه موضوعی جوابی داره که بایددرعمل جواب داده بشه واگه نادرست باشه هم انسان عاقل متوجهش میشه. تازمانی که کسی توهینی نکرده باشه دلیلی نمیبینم ناراحتی بوجود بیاره یک بحث! باری...سهراب خان رفتن هیچ کس رو خوشحال نکرده.
اگه به نقد باشه که فیلم کاپولا هم نقد میشه.ولی دلیلی بر بدبودن نیس!
دوست عزیز حرف شما درسته من هم ممکنه با دیدن کار بغضی دوستان ایده بگیرم ولی یه چیزی روفراموش نکنید اون شخصی که عکس میندازه باید انتقاد پذیر باشه توجیه کردن ایرادات اصلا رفتار درستی نیست ایشون همیشه ایراداتی که ازش میگیرن رو توجیح میکنه و سعی داره شخص منتقد رو بکوبه که کار من درست دوست داشتم اینطوری کردم ضمن اینکه واقعا ادیت ها در حد خیلی شاخصی نیستند که بخوایم بگیم ادیت خاصی شده که جنبه آموزشی داشته باشه جنبه آموزش زمانیه که شما فیلمی از نحوه ادیت کردنت تهیه کنی و برای بقیه بزاری اینکه ضمنا فکر کنم تاپیک با عنوان روش های ویرایش عکس درست بشه که اینجا فقط جنبه گذاشتن و نقد عکس باشه نه آموزشی من خودم ممکنه یه عکس رو ادیت کنم به نظر خودم خیلی شاهکار کرده باشم ولی ممکنه اصلا اصول ادیت درش رعایت نشده باشه اینکه من بیام عکس بزارم فکر کنم اینقدر کارم درست بوده که بخوام الگوی بقیه باشم اصلا درست نیست باید اول ایراد کارمو برطرف کنم بعد به بقیه آموزش بدم ضمن اینکه هیچ هنرمندی اگه بخوای این روش رو پی بگیره که عکس بگیره و فکر کنه کارش درسته و بقیه نمیفهمن به هیچ جایی نمیرسه
اجازه بدید با شما مخالفت بکنم نیما جان.
تمام اون اساتیدی که فرمودید از سایت متواری شدند! اون هم به خاطر روحیه بت شکنی و انقلابی و متخصص همه چیز بودن یک عده از اعضای فرومه.
به نظرم جناب قابزلو دیگه نباید در این فروم فعالیت بکنند و توصیه من اینه که همین الان از اکانتشون بیرون بیان و دیگه به این سایت سر نزنند.اینطور خیلی سنگینترند.
روحیه نقد و بحث باید دو طرفه باشه.توی این تالار هر کسی یک انتقادی به کار کسی میکنه و دفاع میشنوه به سرعت دل شکسته میشه و شروع میکنه به قضاوت کردن شخصیت طرف مقابل و بر چسب متعصب و بی جنبه و...زدن.روحیه پروانه ای خودش رو هم نمیبینه که با اولین جواب مخالف با نظرش به کلی از کوره در رفته و بحث رو شخصی کرده.
اگر روحیه تون اینقدر کمه و ظرفیتتون اینقدر پایینه که تحمل شنیدن جواب و دفاع و مخالفت ندارید در مورد کار کسی چیزی ننویسید.چون اون چیزی که دارید دیگری بهش متهم میکنید خودتون هم ازش بی بهره نیستید(البته منظورم از اینها شما نیستید)
scorpion8 عزیز، من فکر میکنم اگر قصد دارین از روی تعداد تشکر کاربران، متوجه بشین کارتون قوی بوده و مورد توجه دوستان قرار گرفته یانه، به جای ارسال چند عکس به صورت یکجا و در یک زمان، اقدام به ارسال تک عکس در فواصل زمانی متفاوت کنین. فکر میکنم نتیجه بهتری نصیبتون بشه. خصوصا اگه عکسها از یک سوژه و با حال و هوای تقریبا مشابه باشه.
ارادتمند
سلام
به نظرم دليل اينكه در بعضي موارد، مباحث فني به مجادله مي انجامد شايد اين باشد كه در فضاي مجازي لحن واقعي گوينده به مخاطب منتقل نمي شود و باعث آزردگي و سوء تفاهم دو طرف مي شود. شايد همين بحث ها در يك جمع حضوري با خوشي و تفاهم به نتيجه برسد.
به شخصه اميدوارم سهراب قابزلوي عزيز به حضور و همكاري در فروم عكاسي ادامه دهند. به شخصه هم از ديدن پرتره هاي ايشان لذت برده ام و هم از نكات آموزشي استفاده كرده ام.
به نظرم هم سهراب عزيز با حسن نيت تجربياتشان را در فروم به اشتراك گذاشته اند و هم ساير دوستان نقدها و نظراتشان را با حسن نيت بيان كرده اند ولي لازم است همه ي ما رواداري و تساهل را بيشتر مد نظر قرار دهيم بدين معني كه در هنگام مواجهه با نظر مخالف، همه حق را متعلق به خودمان ندانيم و احتمال بدهيم طرف مقابل هم محق باشد. همه ي ما هم به ياد داشته باشيم كه يكي از كاركرد هاي اين فروم تبادل آرا و بالا بردن سطح دانش و مهارت همه ي دوستان است و مهمتر از همه، فروم محملي براي ايجاد محيطي دوستانه براي علاقمندان به عكاسي است و دوستي و دوستانه بودن روابط به نظرم بسيار مهم است.
به نظرم بد نيست كه تاپيكي تحت عنوان نكات آموزشي در نورپردازي و اديت پرتره درست كنيم و سهراب خان و ساير دوستان صاحب نظر و علاقمند به بيان نكات آموزشي، نكات آموزشي را در آن تاپيك مطرح كنند. نقدها و نظرات دوستان بر روي مطالب آموزشي هم در همان تاپيك مطرح شود.
ارادتمند
آیا من گفتم منتظر تشکر دوستان هستم ؟؟ شما احتمالا فکر کردید بنده تازه وارد دنیا عکاسی شدم و کمبود لایک دارم ؟ اگه بنا به تشکر دوستان باشه که من از همشون ممنونم چه تشکر ها چه نقد ها بنده به اندازه کافی در پیج شخصیم لایک میخورم و احساس کمبود لایک ندارم فکر کنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتید فکر نمیکنم چند تا عکس مشکلی برای پیج ایجاد کنه این همه عکس از دوستان چند تا هم از من به نظرم به جای اینکه در مورد علت گذاشتن عکس ها قضاوت کنید نظر و نقدتون رو بفرمایید بیشتر به پیج مربوط باشه با تشکر
من در مورد خود عکسها ایراد نگرفتم scorpion8 عزیز که ضعیف هستن یا قوی. نظرم این بود که قرار دادن چندین عکس با هم، احتمال بازخورد های کاربران که کمترینش دکمه تشکر باشه، کمتر میکنه. و البته ایرادهایی دیگه ای هم به این کار وارده که فکر میکنم منطقی ترینش این باشه:
در صفحه اصلی فروم، با این ترتیب عکس گذاشتن، باکس " عکس های مدیریت شده " کاملا به یک تاپیک و کارهای یک نفر محدود میشه و فرصت و شانس دیده شدن بقیه آثار کاربران دیگه در تاپیک های دیگه کمتر.
بنده هم با قرار دادن عکسهای شما و سایر دوستان هیچ مشکلی ندارم در مورد شما هم هیچ قضاوتی نکردم هیچ نقد و نظری که عکسها مشکل دارن یا نه هم ندارم و تشکر هم میکنم از شما و سایر دوستانی که عکس آپلود میکنین و فرصت بیشتر عکس دیدن به ما میدین.
ارادتمند
عقیل جان فکر می کنم شناختی از رفتار من در این فروم داشته باشید. شخصا از بحث های حاشیه ای متنفرم و تا حد ممکن از این بحثها دوری می کنم و سعی می کنم در برابر پستهای تحریک آمیز سکوت اختیار کنم و از بحثهای فنی در زمینه عکاسی لذت می برم.
برچسب "خارج تاپیک بودن" به یک پست مرتبط در این تاپیک خیلی جالب نیست. مخصوصا اینکه دومین بار باشد این رفتار عجیب را ببینم.
اگر هم بحثی هست باید روی این مورد شود که آیا فلان پست خارج از تاپیک بوده یا خیر؟
در آخر باز هم یادآوری می کنم شخصا به کارهای سهراب و آموزشهایش علاقه دارم. مخصوصا عکسی که در آن مدل با پیراهن آبی جلوی بکگراند سبز ایستاده است. علاقه خاصی به آن عکس پیدا کرده ام.
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به فرمایش شما بابت اینکه فرمودید وقت بسیار ناچیز بوده و با پوزهای مختلف سوژه هم نمیتوانستید بخوبی ارتباط برقرار کنید و ساعات نوری سخت، مطالبی بنظرم آمد که بیانش خالی از لطف نیست:
بخاطر شرایط قطعا شما دیگه فرصت فکر کردن و امتحان پوزهای مختلف را نداشتید که کاملا هم معقول بنظر می رسد.
یه نکته کلی که در عکسهای شما دیدم عدم توجه به پیروی از یک الگوی نوری خاص یا چند الگو با توجه به حالات و روحیه سوژه می باشد که میتوانست بسیار بهتر جلوه کند، در بعضی از عکسهای شما پاها از جای خوبی برش نخورده اند و گاها باعث منحرف شدن چشم می شوند، توجه و استفاده بلقوه از المانهای محیط میتونست بسیار کمک کننده باشه ( امتحان کردن ) ، در بعضی از کادرها برش پاها میتونست انجام نشه و کادر بازتری انتخاب کنید ( کمی بازتر ) ، سعی کنید توی همین مدت کم و نور خراب محیط بهترین ابتکارها را پیاده کنید و بهره بگیرید، سوژه فتوژنیک چیزی نیست که همیشه پیدا بشه و وقتی که شد یعنی گلدن تایم پرتره یعنی همه تکنیکها و نور یه طرف سوژه فتوژنیک یه طرف دیگه، گاهی باید به بدن و صورت سوژه دقت کنیم و ببینیم چه نقاط قوت و ضعفی می توان پیدا کرد و از آنها به نفع ثبتمان استفاده کنیم، صحبت کردن قبل از کار با سوژه و پرسیدن سوالاتی که به او آرامش میدهند و شوخی هایی گهگاه میتواند در ریلکس شدن و پوزهای طبیعی تر سوژه هنگام عکاسی کمک کننده باشد، رعایت همه اینها و استفاده مطلوب از شرایط سخت و تایم کم و فکر کردن 100% به پروژه حین انجام کار میتونه منجربه کارهایی بسیار مطلوب بشه که خودش باعث جذب مشتری های بهتر و بعدی خواهد شد، سوژه داره پول میده به این امید که شما بهترین کارو بهش ارائه کنید، اون از نور و مسائل فنی درگیر کار اطلاعی نداره و قطعا عکسشو می خواد ( یه کار منحصر به فرد )، امیدوارم تونسته باشم فقط جهت یادآوری نکاتی را گفته باشم هرچند که شما و همه عزیزان به این نکات اشراف کامل دارید ولی گاهی تکرارشون خالی از لطف نیست و حتی برای دوستانی که تجربه کمتری دارند میتونه مسمر ثمر باشه، درکل دیدن عکسهای خوبتون حس خوبی به من داد، ممنون
شاد و موفق باشید
دوست عزیزو گرامی ممنون که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی بله حرفاتونتو کاملا قبول دارم مشکلاتی که من سر این کار داشتم یکی همین چیزی بود که شما بهش اشاره کردی ولی من رعایت نکردم همین ارتباطه با سوژه ببینید چون آشنایی قبلی با سوژه داشتم اونم در حد چند دقیقه در هفته خب واقعا نمیشد زیر و بم سوژه رو در آورد مثلا به پز دادن ها اشاره کردید بله من عکس های بیشتری از ایشون گرفتم که پاها کراپ نشده ولی مشکلی جای دیگه بود که انتخاب نشد بزرگتری مشکل من ساعت خیلی بد عکاسی بود به حدی که خودم هم اذیت شد و بدتر از اون اینکه مشتری اینقدر عجله داشت که پول بیشتری بابت زمان بیشتر برای باغ نپردازه اتفاقا من بهش متذکر شدم که کارت ممکنه خراب بشه ولی گوش نکرد و اینکه حتی 2 لباس داشت که خوبم بود ولی بازم به خاطر وقت نشد تعویض کنیم حتی زمانی که من اومدم خونه و کارهارو بررسی کردم گفتم ای کاش این عجله نبود و کنترل نور بهتری داشتم روی کار دیدم بعضی جاها نور واقعا روی سوژه پوست رو خراب کرده بعلاوه اینها نداشتم دستار درست حسابی رو هم اضافه کنید و اینکه مثلا پز رو بهش میدی ولی رعایت نمیکنه یا میگه اینجوری دوسن ندارم اونجوری دوست دارم به هر حال خدا رو شکر از کارش راضی بود ولی خب بلاخره اول کار پرتره هستم و تجربه خیلی به آدم کمک میکنه هر زمان بهتر از قبل بازم ممنون بابت راهنمایی
عقیل جان شما حرفه ای هستید بنابراین نباید زیر هر عکسی تشکر بزنید در حالی که من
هر جور عکسی هم از جناب قابزلو دیدم تشکر شما زیر عکسش وجود داشت
باید اندکی ظرفیت خود را بالا ببرید.
دوستمان بهترین عبارت را نوشتند :
من خودم ممکنه یه عکس رو ادیت کنم به نظر خودم خیلی شاهکار کرده باشم ولی ممکنه اصلا اصول ادیت درش رعایت نشده باشه اینکه من بیام عکس بزارم فکر کنم اینقدر کارم درست بوده که بخوام الگوی بقیه باشم اصلا درست نیست باید اول ایراد کارمو برطرف کنم بعد به بقیه آموزش بدمببینید عکس های جناب قابزلو در حدی نیستن که بخواهند آموزش بدهند
به نظرم ایشان دارای توهم از جایگاه یاد دهنده هستند و فکر کنم این شائبه به خاطر سابقه فعالیت در عکاسی و نیز اندکی
در سایت های همسایه باشد. اما باور کنید اینجا فضای مجازیست و هیچکس ذاتا از کسی بدش نمی آید. من خودم عکس میزارم تا ایرادات رو دوستان به من بگویند چون ممکن است
هزاران دلیل مانند تعصب به عکسم ، دانش کمتر و ..... باعث شود تا برخی ایرادات را نبینم. پس به سراغ خرد جمعی می آیم و از نظرات دوستان استفاده می کنم
پس وقتی عکس را آلو می کنم باید منتظر شنیدن هر نوع نقدی باشم
عکسی هم که بیشترین تشکر را میگیره سرلوحه کارم قرار مید هم و حتی وقتی دوستی نقدی به عکس من می نویسد و آن نقد تشکر زیادی دریافت می کند یعنی آن دوستان نیز همان نقد را به عکس من داشته اند.
مثال بزنم
جناب قابزلو پستی میزند و زیرش می نویسد تمرین ویرایشی امروز
این تمرین برای خودش بوده یا برای کاربران
اگر برای خودش بوده که باید ببیند ایراد کارش کجاست و چه عکسی را ادیت کرده است و چگونه انجام داده است.
اگر برای استفاده کاربران بوده باید توضیحی زیرش بنویسد که برای مثال من این کارها را انجام دادم تا نقاط قوت عکس را تقویت کنم
حالا اگر کاربری نظری زیرش نوشت نباید ناراحت شود.
ولی متاسفانه ایشان با اولین انتقاد شروع به توجیه می کنند.
مثلا نقدی که ایشان به عکس شما نوشتند کاملا مشخص است که در جهت توصیف و ستایش تمام و کمال عکس شماست. هر ایرادی هم این عکس داشت گفتند عیبی ندارد مشکلی ایجاد نمی کند و ما هم به خیال خودشان قبول کردیم.
اما من توصیه ام به جناب قابزلو این است که اگر می خواهند پیشرفت کنند به جای اینکه سعی در یاددادن باشند تمرکزشان را روی یادگیری بگذارند
همه چیز را همگان ندانند. این دوستانی که ما در این فروم داریم گنجینه ای از تجربیات هستند که می توان از آن ها استفاده کرد. همه ما هم به همین دلیل اینجا حضور داریم.
من نمیخواستم مطلب دیگری اضافه کنم اما متاسفانه مجبورم جناب چگینی حتی اگر کسی بر موضوعی مسلط باشد اجازه ندارد به دیگران توهین کند
غیر از این است که افراد مخالف را تازه کار نشان میدهند آیا این نوع صحبت کردن توهین به افراد دیگر در فروم نیست؟
من متوجه نمیشم چرا با این نوع پستها برخورد نمیشه در فروم
داوود عزیز اتفاقا چون از قدیمی های سایت هستم شروع کردم به پشتیبانی کردن از ایشون و لایکهام نشانه پشتیبانی بود.به خاطر اینکه هر کسی در هر سطحی شروع کرد به اشتراک مطلب و تجربه یک عده پیدا شدند که شروع کردند به مخالفت و بحث درست کردن تا در نهایت این تالار بهترین های خودش رو از دست داد!(درست نیست من اسم ببرم)اگر درست خاطرم باشه خود شما هم از اون برخوردها بی نصیب نماندید...
من از اشتراک تجربه در هر سطحی پشتیبانی میکنم هر کسی چنین حرکتی رو شروع بکنه من به هر طریقی که بتونم پشتیبانی میکنم.
برعکس نظر شما به نظر جناب قابزلو عکسهای بسیار قوی دارند و عکاس توانمند و با معلوماتی هستند.منظورم البته این عکسهای اخیر ایشون یا همان تمرینهای ویرایشی به قول خودشون نیست.با کلیت صحبت شما هم در مورد اینکه ایشون دلیل اون ویرایش ها و روند کاری رو باید توضیح بدند موافقم.
منتها فکر نمیکنم از اینجا به بعد این صحبتهای من و شما فایده ای داشته باشه.چون فکر نکنم ایشون دیگه به سایت سر بزنند.
من دیشب اون عکس رو گذاشتم که جو بشکنه و بحث عوض بشه اما بی فایده بود و همه چیز برگشت سرجای اولش.
درود
من نمی توانم به ایشان سفارشی بکنم که در سایت فعالیت را ادامه دهند یا نه
اما نظر شما با حرفی که ایشون در مورد کاربران تازه وارد نوشتند چیست.
من سکوت کرده بودم که ایشون این نقد را نوشتند. من تا الان هم نخواسته بودم اون بخش از نوشته هاشون را بیلد کنم ولی دوست دیگرمان این کار را کردند وگرنه من همون اول به این بخش از نوشته های ایشون حساس شدم.
افراد حرفه ای به نظرم بخشی به خاطر مشغله کاری زیاد رفتند.
اما بخشی از آن ها به نظرم ظرفیت حرفه ای شدن نداشتند و رفتند. زیرا حرفه ای به کسی می گویند که با سعه صدر عمل کند و
اگر ایرادی به او گرفتند با کمال جسارت خود را ریست کند و حتی من افرادی دیدم که بعد از مدت ها در مورد دانسته هایشان بباز خوانی و بازبینی کرده اند.
حرفه ای کسی است که وقتی احساس کرد به درجه ای از پیشرفت رسیده یادگیری را دوباره آغاز کند اما این بار سطر به سطر و نقطه به نقطه
تا اپسیلون ها را ببیند و از سویی دیگر آموخته های قبلیش را بیاموزاند.
با تشکر از شما
من هم با آقای معانی موافقم
آموزش دادن خیلی خوبه ولی آموزش باید هدفمند با کیفیت و صد البته با برنامه باشه
بنظرم هرکس یه کاستی هایی رو داره
یکی کارش خوبه ولی نمیخواد به بقیه اطلاعات بده
یکی کارش معمولیه ولی هرچیزی که یاد میگیره شوق این رو داره که با بقیه به اشتراک بذاره
یکی هر جفت اینها رو داره ولی وقت نمیکنه و .....
خب طبیعتا هیچکدومش جالب نیست
این حرفم رو بدون هیچ قصد و غرضی(قرظ قرض قرز :;) ) میگم :
آموزشهای جناب قابزلو به کار کسایی میاد که به یوتیوب دسترسی ندارن
ولی این رفتار که میخوان اطلاعاتشونو با بقیه به اشتراک بذارن قابل تحسینه
واو،
ببینید دوستان من هم قبلا نظر دادن در مورد کارهای اقای قازلو و بازخوردهاشو تجربه کردم. البته اقای احمدی بیشتر در جریان هستند و تصمیم گرفتم که دیگه در بحثها شرکت نکنم! اینو از این جهت گفتم که بدونید متوجه کلیت حرف دوستان هستم.
اما، فضا و لحن دوستانو در پستهای اخیر خیلی مناسب نمیدونم. باید کمی با هم مهربانتر باشیم.
اینهم برای اینکه فضا عوض بشه و کمی هم به سمت موضوع اصلیش بره!
فایل پیوست 75795
ببینید داوود جان یک سری صحبتهای آرمانی در مورد یک فرد فرضی آرمانی نوشتید که اگر چنین کسی پیدا بشه بسیار هم عالی است.منتها این فرد فرضی خیلی کم پیدا میشه و دیگه اینکه یکی میتونه توی کار خودش خیلی خیلی قوی باشه و اون مشخصات اخلاقی که شما فرمودید نداشته باشه یا اصلا خیلی قوی هم نباشه اما چیزهایی برای یاد دادن به دیگران داشته باشه.
اگر حتی یک نفر از نوشته های قابزلو بهره میبرد و الان از اونها محرومه این دوستان همه فن حریفی که جدیدا در تالا دارند زیاد میشن و این جریان رو پیش آوردند مسئول و مقصرند و تشریف بیارن از اون چیزهای بهتری که بلد بودند به اشتراک بگذارند تا جبران ضرر اون تازه کارها یا بی یو تیوبها بشه!
من اگر بخوام عکاسی یاد بگیرم یا نکته ای از کسی بردارم خیلی به اسوه اخلاق بودنش کار ندارم.حقیقتش بیشترمون وقت اخلاق سنجی نداریم اصلا.نه اینکه چیزهایی که شما فرمودید بد باشه،اما بدون اونها هم من حاضرم یاد بگیرم.
دیگه اینکه تا جایی که من با یک تعدادی از اون خوب های تالار که رفتند ارتباط مستقیم دارم هیچ کدام به خاطر مشغله کاری از اینجا نرفتند.رفتارهای اینچنینی اونها رو فراری داد.
پ.ن:جدیدا یک نوعی از کاربر توی سایت عکاسی داره زیاد میشه.اونهم کاربر فوق تخصص همه چیزه! این کاربرها در تمام شاخه های عکاسی صاحب نظرند در تمام تاپیکها حضور دارند به تمام مسائل فنی آگاهند اما دریغ از یک خروجی به درد بخور در هیچ شاخه عکاسی! کاش این موج اصلاحات یک فکری به حال این کاربرها هم میکرد.
در نهایت اینکه من هم چیز دیگری در این تاپیک برای گفتن ندارم،منتها به نظرم میامد این چند نکته گفته بشه بد نیست.
عقیل جان من تازه متوجه منظورتان شده ام و استدلال درستی را ارایه کردید.
دوست دارم در مورد دلیل فعالیت آن کاربر همه چیز دان صحبت کنم. شرایط زیر را در نظر بگیرید:
کاربر همه چیز دان با خواندن برخی پستهای تاپیکها متوجه می شود مطلبی دارد به صورت اشتباه توضیح داده می شود یا عکسی که به عنوان مثال از نظر ترکیب بندی هیچ حرفی برای گفتن ندارد در تاپیکی ارسال شده است و کسی هم به این نقص بزرگ اشاره ای نمی کند و عده ای از آن تقدیر هم می کنند و عده ای آن را الگوی کارهای خود قرار می دهند. در این شرایط یک حس سازنده به آن کاربر دست می دهد که اگر کسی به این مشکل در آن تاپیک اشاره ای نکند همه دوستان آن چیز را اشتباه یاد خواهند گرفت و یا مثلا به نظرشان آن عکس ترکیب بندی ایده آلی دارد!
در این بین کاربری که پست اشتباه گذاشته است با توجه به فضای دوطرفه فروم می تواند نظر خود را با آزادی کامل ارایه کند و بحثی خوبی را در مورد آن مسئله داشته باشد. که این بحث ها معمولا منجر به ریز شدن در آن موضوع خاص شده و مطالب خوبی برای یادگرفتن در میان این بحثها ارایه خواهد شد.
به نظر من دلیل زیاد شدن کاربر همه چیز دان در تالار، کم بودن تعداد کاربران فعال، متخصص و با اطلاعات خوب در تاپیک ها است. و در شرایط فعلی نظرم نسبت به فعالیت این چنینی نسبتا مثبت هست.
و به نظرم کابران متخصص باید بتوانند با صبر و حوصله با انواع دیگر کاربران کنار بیایند. پستی که بعد از آخرین پست سهراب زدم به همین منظور بود و در واقع تشویق او به صبر و حوصله بود که فکر می کنم شما هم خوب منظورم را متوجه نشدید و بحث را به سمت رفتگان بردید(البته زمان فعل ها را اشتباه نوشته بودم که اصلاح می کنم):
باز هم دوست دارم راجع به کاربران همه چیز دان بدون در نظر گرفتن فردی خاص صحبت کنیم.
دوست عزیز من خودم تازه کار هستم
از دید یک آماتور که تازه داره شروع میکنه صحبت کردم
نه از دید یک فرد همه فن حریف که با کنایه بخوام صحبت کنم
اون حقیقتی رو که دارم میبینم رو میگم
من برای خوردن غذا بشقاب دارم ولی قاشق ندارم خب طبیعتا من نمیرم بازم بشقاب بخرم مثالم خیلی سطح پایین بود ببخشید:;)
وقتی اینهمه آموزش روون و واضح و کاربردی هست من نمیام دوباره همون آموزشو با چند لول پایینتر بسازم
مگر اینکه بخوام خودمو مطرح کنم
باز هم میگم که از دید یه فردی که داره آموزش میبینه صحبت کردم