Forum Manager : يك جمله مياد تو ذهنم "غرق در كار و زندگي"
Forum Manager : يك جمله مياد تو ذهنم "غرق در كار و زندگي"
Amir Mokhtaryzadeh
SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
SONY F828
SONY P73
Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
ُwww.Tonekabon.com
3
جناب شهبازی عكس بسیار زیبایی است
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
آقاي فيروز آبادي من به اينجور عکس ها خيلي علاقه دارم!
روزي روزگاري اين مردم!
يا روزي روزگاري ما مردم!
نظرتون چیه؟
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
عاليه ،آقاي ساسانيان.....احساسي كه در من ايجاد مي كند، بي گناهي و معصوميت سوژه است، خوشحالي از رسيدن او به آب و اضافه كنيد با مزگي طرز آويزان شدن او به شير آب را....و درنهايت تقابل گوشت و فلز را، آن هم يك جاندار گرم و فلز سرد.
آقاي شهبازي: عجب عكس شيريني بود -- من ياد تكنيك بي نقص گياهان افتادم ---- جاله همه چيز تو اين عكس كه مشاهده ميشه بي نقص و سرشار از سودمنديه حتي براي انسان
آقاي ساسانيان : اين عكس هم جدا از لحظه جالبي كه ثبت شده اشاره به زيركي پرندگان داره و مهارت اونها براي زنده ماندن --- جند روز پيش يك مستند تلويزيون نشون ميداد و ميگفت اجداد پرندگان كه رو زمين راه ميرفتند فوق العاده خشن و خونخوار بودند --- البته اگر اين پرنده ها رو مثلا 100 برابر كنيد با توجه به طرز زندگي دارند شايد وحشتناكترين موجودات عالم باشند ---- با شكل و ظاهري فريبنده
محمد امدادی
محمد امدادی
1/
یه چند وقتی بو این پوست رو دنبال میکردم ولی به دلیل اعتیاد میترسیدم چیزی بنویسم ولی عکس افشین خان دستم به این جا باز کرد
افشین:عکستمنو یاد زمانی انداخت که توی تهران هر روز به علت کمبود اب ,هر روز اب یک محله قعط میشود ولی مثله اینکه خیلی هامون فراموش کردیم و هر روز چندین لیتر اب رو حروم می کنیم و انوقت این پرنده اینقدر زیرکانه از تک تکه این قطرات سیراب میشه
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
پير مرد، روي نوک لنج نشسته بود و توي حال خودش، خيره به دريا، توي فکر فرو رفته بود ...
[IMG]http://*******.com/jtqlnr.jpg[/IMG]
صادق طاهری