1)
آقا پوريا خيلي سوژه جالبيه --- من دوست داشتم سايه ماشينكامل و سالم بود و شايد هم كمي پهن تر
1)
آقا پوريا خيلي سوژه جالبيه --- من دوست داشتم سايه ماشينكامل و سالم بود و شايد هم كمي پهن تر
محمد امدادی
14-افشین جان: این پرنده ی کوچیک چقدر آدمو به فکر می بره, بخصوص حالت پاهاش یکی تکیه گاه و اون یکی انگار که داره سهم خودشو از این مایه ی حیات تنظیم می کنه, لذت وافری بردیم از دیدار دوست.
15-جناب امدادی: شات قشنگیه, با اینکه آدم دوست داره اون راه های ِ برف گرفته رو دنبال کنه ولی چشم به پیش زمینه بر می گرده و راه جدیدی رو نشون می ده , تو گویی که سه تا راهنما وایسادن تا آدمو به پایین دره راهنمایی کنن.
16-و اما پوریای عزیز: چیدمان و انتخاب سوژه با کادر مناسبی که داره خیلی جالبه, به نظرم یه طنز اومد.
![]()
ویشتاسب
با سلام خدمت همه کاربران سایت عکاسی و دوستان عزیز:
من تا بحال در این پست نه نظر داده ام و نه عکس برای نمایش گذاشته ام ولی این عکس را گذاشتم و خیلی خوشحال خواهم شد اگر دوستان بگویند که چه چیزی از این عکس استنباط کردند در ضمن قول هم می دهم که بعد از امتحانات ترم اول سه تا نظر ی راکه بهکارم ب÷ردازم
با تشکر
محمد هادی فلاح پیشه
جناب محمد هادی: هرچند که قانون را زیر پا گذاشته اید، امیدوارم که به قولتان عمل کنید
استنباطی که از این عکس میکنم برمی گرده به دنیای مجازی که خیلی از ماها خودمونو زدیم به اون راه و دلمون رو به چیزایی که وجود خارجی ندارند خوش کرده ایم.... اینقدر فضای سبز کم آورده ایم که حالا باید با یک نقاشی دیواری از طبیعت لذت ببریم!!!
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سلام ...
جناب امدادی، البته عکس مال یکی دو ماه پیشه ولی با اجازه الان نظرمو بنویسم!
عکس به نظر من به روشنی تقابل دو مسیر رو نشون میده، راه طبیعت با همه سختی ها و پیچ و خمهاش و در عین حال زیبائی هاش، که توش هر کس مسیر خودش رو به جا میذاره، و راه تکنولوژی که با تمام سرعت و راحتیش همه باید دقیقا از یک راه برن و هیچ کس رد پائی از خودش به جا نمیذاره.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
سلام ...
جناب ویشتاسب خان، عکستون آدم رو یاد آهنگ Goodbye BluSky پینک فلوید میندازه، که اون دو تا پرنده اگه میتونستن حتما می خوندن!
سلام ...
جناب شهبازی: عکستون همزیستی دو تا موجود فعال و به ظاهر غیز فعال رو نشون میده، که هر دو به هم وابسته هستن حتی اونی که متحرکه به اونی که ساکنه. و یه جورائی نشون میده که اونهائی که حرکت میکنن میتونن ساکنین رو هم حرکت بدن.
سلام ...
و یک بار دیگه، Goodbye Blue sky ...
![]()
سلام ...
![]()
سلام ...