انتخاب بک کار واقعاً سخته و خیلی هم سلیقه ای هستش
شاید باور نکنی من همیشه فکر میکردم کنترل نور در معکوس و ماکرو خیلی سخت باشه اما یکی از سخت ترین کارها برای من انتخاب پس زمینه با رنگ مناسب هستش
از اونجایی که من سوژه رو داخل سافت باکس قرار میدم نمیتونم از همه رنگها استفاده کنم چون فلاش که به بک کار میخوره هر رنگی که باشه خیلی خیلی روشن میشه. فکری به سرم زده که انشاالله بزودی اجراش میکنم و مشکل رنگ پس زمینه هم کمتر میشه و میتونم از هر رنگی که دوست دارم استفاده کنم.
با رنگ پس زمینه عکس اخیر شما موافق نیستم و مثل بعضی از عکسهای خودم بی جان و بی روح شده خودم رنگ سبز رو خیلی بیشتر میپسندم و برام جذابیت بیشتری داره.
نکته ای هم که قبلاً خدمت خود شما گفتم رو اینجا هم عرض میکنم
واقعیت کار اینه که ما تنوع سوژه خوبی داریم اما عکسهای اخیر من بیشترشون مگس بوده چرا ؟ به نظرم مگسها برای بینندگان عادی و عمومی جذابیت بیشتری دارن درسته که ما به حشرات علاقه داریم و عکاسی هم دوست داریم اما دیدن بعضی از سوژه ها برای افراد عمومی چندش آور هستش برای همین در آپلود عکس هم کمی مشکل دارم و سعی میکنم عکسهایی رو منتشر کنم که خود حشره زیبا باشه و از نظر هنر عکاسی دارای جذابیت بصری خوبی باشه ، بیشتر تمرکز خودم رو روی اشکال موجود در کادر گذاشتم و سعی میکنم در کادربندی دقت زیادی کنم بلکه بتونم کادر جدیدی ارائه کنم.
قبل از گردهمایی آخر سال به دوست خوبم ایمان مهرآبادی گفتم فردا میخوام یه عکس سوسک حموم بذارم تو سایت فکر میکنی ایمان چی گفت ؟ گفت اگه بذاری خودم شخصاً با مدیران فروم ( آقای قبادی) صحبت میکنم که ب.ن بشی