سلام و احترام
بحث های مفیدی در حال انجام است مسلما اصل عکسها زیباست و ایراداتی هم که وارد می شود از سر احساس مسئولیت مخاطبان عکاس و فنی است که مفید فایده خواهد بود
بسیار خوشحالم که این تاپیک حالت داینامیک و پویایی پیدا کرده است( این هم از سر فعالیت شما جووناست)
بهتر است پای هر عکی توضیحات بیشتری شامل اگزیف و روش کار و ساعت عکاسی و همچنین هرچه که مفید است اضافه شود
موفق باشین
عنکبوت جامپر یکی از زیباترین عنکبوتهاست متاسفانه این جامپر خیلی کوچک بود و من نتونستم به دیتیلی که خودم دوست دارم برسم ( شاید زیادی پر توقع هستم ).
متشکل از 8 شات در دیافراگم 11
استفاده از فلاش اکسترنال بصورت آف کمرا ، سافت باکس و دفیوزر.
ثبت زیباییه سهیل جان زیاد هم پر توقع نیستید چون ثبت دیتیل کارهای قبلی شما را ندارد .شاید کمی شارپنس بهترش میکرد.......عنکبوت جامپر یکی از زیباترین عنکبوتهاست متاسفانه این جامپر خیلی کوچک بود و من نتونستم به دیتیلی که خودم دوست دارم برسم ( شاید زیادی پر توقع هستم
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
الان که بیشتر به عکس آخرم نگاه میکنم متوجه سردی بیش از حد محیط میشم احساس میکنم باید از یه رنگ گرم برای پس زمینه کار استفاده کنم
آیا شما هم با من هم عقیده هستید؟؟؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام خدمت دوست عزیزم آقای شهبازی
اتفاقن رنگ بک خیلی هم خوب هستش وبه جامپر کوچولو میاد ولی شما 1 بار دیگه به عکس نگاه کنی کادربندی و کراپ هستش که به بک لطمه زده پاهای ناقص و برش خورده و عکسبرداری خیلی نزدیک به سوژه یا بزرگنمائی خیلی زیاد هستش من بیننده رو اتوماتیک متوجه رنگ بک میکشونه که احساس میکنم رنگ خوب نیست.بهتر نبود کادر بازتر بود و سوژه کاملا در تصویر مشخص مینمود تا چشم منحرف نشه اینم میدونم شما میخواستید چشمهای جامپر رو نشون بدید قبول دارم خوب هستش ول جذابیت خاصی نداره به جز چیدمان زیبای چشمهای جامپر که از این نظر بی نظیر هستش.البته همه گفته های من نظر شخصی بوده واین عکس از نظر شما آقای شهبازی عزیز عکس خوبی هستش.ودر اخر تبریک به این همه پیشرفت و پر بار کردن تایپیک ماکرو به همت شما و بقیه دوستان دوست داشتنی
در ضمن شیرینی فلاش نو طلبمون
شیرینی ما یادت نره شیرینی ما یادت نره
شهرام خانی