سلام آقا شهرامسلام خدمت آقای شهبازی
بابت ثبتهای زیباتون تبریک میگم .اقای شهبازی در مورد ایجاد قطرات 1 توضیحی میدین ممنون میشم.
تشکر میکنم ، قطرات بوسیله آب پاش ایجاد میشن اما در برخی موارد که به قطرات خیلی ریز نیاز دارم بوسیله نوک سوزن قطرات رو روی سوژه میذارم
سخت ترین قسمت عکاسی از این قطرات ، خشک شدن اونا هستش معمولا به شات دهم که میرسم قطره خشک میشه و این باعث میشه تمام کار رو از اول انجام بدم
متشکل از 19 شات در دیافراگم 11
عکس در اندازه بزرگتر
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
با سلام
ممنون از بهزاد عزیز
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
با سلام
ممنون از امید عزیز که بازم با به اشتراک گذاشتن کارهای زیباشون به پر بار تر شدن این تاپیک کمک میکنند.
از سهیل عزیز هم ممنونم و از روند رو به رشد کارهاشون خوشحالم.
امید عزیز واقعا خسته نباشید. همیشه از دیدن کار های شما شگفت زده میشم و این یکی من رو بیشتر شگفت زده کرد.
احسنت و آفرین
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام خدمت آقای گلزار
از بازگشت شما به فروم خیلی خوشحال شدم و امیدوارم با به اشتراک گذاشتن کارهای زیباتون روند رو به رشد این تایپیک رو هر چه پر بارتر بکنید
شهرام خانی