پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
ویرایش توسط shahbazi : Wednesday 11 April 2012 در ساعت 13:04
QUOTE=batista_soheil;273551]به به آقا شهرام عزیز
راستش در کار با معکوس همیشه محدودیت هایی وجود داره و تا موقعا که شرایط عکسبرداری رو از نزدیک نبینید متوجه اونا نمیشید
اما به روی چشم در عکسهای بعدی دقت بیشتری میکنم
آف تاپیک : شیرینی ؟ آآآآآآآآآآقای خانی خدمتم تموم شد شما شیرینی فلاش رو میخوای؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
سلام و احترام دوباره به بزرگنمایی لنز معکس
آقا محدودیت کجا بود عکست بد شده داری بهانه تراشی میکنی بگو عکسم بد شده خلاص .آقا قسمت بشه ما هم در شراط سخت عکسبرداری معکوس قرار بگیریم تا به شما و بقیه معکوس کاران گیر ندیم.
آف تایپیک مثلن : پس با این حساب باید دوبار شیرینی بخری هم شیرینی خدمت هم شیرینی فلاش و اگه امکانش هست شیرینی دوربین D800 رو که میخواهی بعدا بخری تقبل کن پس شد سه بار.
شهرام خانی
Camera Model Canon EOS 450D
Tv( Shutter Speed ) 1/200
Av( Aperture Value ) 13
ISO Speed 200
Flash On
متشکل از 60 شات در دیافراگم 5/6
استفاده از یک شاخه فلاش اکسترنال و سافت باکس برای نور پردازی + 28 میلیمتر لنز معکوس + 20 میلیمتر اکستنشن تیوب دست ساز.
لینک عکس در سایز بزرگتر
ممنون اميد جان
بعد از مدتي متوجه شدم كه بهتره نوربردازي كه روي كارام انجام ميدم خيلي نرم نباشه
به نظرم بايد عمق كار رو يه طوري به بيننده نشون داد اكر از استك كردن استفاده نميكرديم طبيعتا عمق كار مشخص بود اما الان كه از استك استفاده ميكنيم و تمام نقاط در فوكوس هستش بهتره كه نور طوري باشه كه عمق كار مشخص بشه.
البته اين عكس آزمون و خطايي بيش نبود تغييراتي در روند عكاسيم بوجود اومده كه امروز تستشون كردم
سلام به همه دوستان گرامی
دیشب هد مانفروتو 454 ریلی مخصوص کارهای ماکرو به دستم رسید.
واقعا هد خوب و بسیار دقیقیه.
فکر نمیکردم اینقدر سرعت عمل در فوکوس کردن رو بالا ببره. دیگه اصلا نگران خارج شدن و انحراف دوربین نخواهید بود.
توصیه میکنم دوستانی که علاقه به ماکرو دارند این هد رو تهیه کنند.
انشالله در اولین فرصت نمونه عکسهایی که با این هد گرفتم رو براتون میذارم که از نظرات شما عزیزان استفاده کنم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
من همیشه عکسهای این تاپیک رو میبینم و لذت میبرم . مخصوصا کارهای دوست خوبم سهیل . اما سوالم اینجاست که چرا عزیزان به سراغ موضوعات دیگری غیر از حشرات برای عکاسی ماکرو نمیروند ؟ تا هم تنوعی ایجاد شود و هم مایی که از دنیای ماکرو دوریم بتوانیم اجسام دیگری را در حالات بزرگ نمایی ببینیم و مانند حشرات از آنها لذت ببریم
با تشکر و عذرخواهی بابت به اصطلاح آف تاپیک
امیر نادری