درمورد قسمت اول صحبت هاتون, به نظر من هم اگر عنوان یا توضیح عکس چیزی از واژه سلف پرتره نداشته باشه, نمی توان به معناهایی که در نظر دارید دست یافت. ( شرح نویسی درباره عکس, درست یا غلط؟)
در مورد قسمت دوم صحبتتون هم نظر من چیز دیگریست, سلف پرتره به نظر من می تونه در بردارنده احساسات یا هیجانات آنی و گذرا شخص هم باشد.
در مورد تعریف دقیق ئ علمی سلف پرتره، مطالعه لینک زیر را به دوستان عزیز توصیه می کنم:
و اما نظر شخصی من: همانطور که از نام سلف پرتره برمی آید، مهمترین و اصلی ترین هدف این سبک آثار (عکس، نقاشی، مجسمه و ...) به تصویر کشیدن هنرمند صاحب اثر است و مهمترین عنصر تصویری پرتره نگارنده اثر است. حال هنرمند این اجازه را دارد تا تصویر خود را آنگونه که مایل است پیاده سازی نماید و افکار و اعتقادات خویش را در قالب پرتره خود به نمایش بگذارد.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Self-portrait
فقط احساس کردذم که تاپیک کمی به بی راهه میرفت. شکی نیست که همه دوستان از بنده بیشتر اطلاعات دارند و هرکدام استاد هستند.
از سری عکسهای آلبوم ِ "روزهای سرد سیاتل"،هجده مارچ دوهزار و ده میلادی
من در عماري ...
عماري: چيزي شبيه نخل اما در اندازه كوچكتر كه در ايام سوگواري محرم روي آن را با آينه و برگ مورد تزئين و روي سر حمل مي كنند.
در مورد عکس پست قبلیم به نظرم رسید باید یه سری توضیحات داده می شد, قصور بنده را ببخشید:
عکس "تک شات" است و دارای اگزیف حدود ساعت 11:30 شب گرفته شده با ایزوی 400, 30 ثانیه نوردهی و ƒ 3.5
و توضیحش این که: برای گرفتن این عکس به مدت 30 ثانیه بی حرکت بودم! البته می دونم کار با زدن فلاش هم دقیق تر می بود هم عاقلانه تر, اما از روی کنجکاوی تصمیم بر این شد که کل 30 ثانیه بی حرکت بمانم, البته تصویر حاصله 100 شارپ نیست ولی برای 30 ثانیه شارپنس جالبی داشت. ( از لرزه گیر خودم راضی بودم! ;) )
آ.ت: یاد اون سوژه هایی افتادم که در زمان قدیم مجبور بودند 2 3 دقیقه بی حرکت بمانند تا تصویرشان ثبت شود, بیچاره ها چه استقامتی داشتند!
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x