با سلام
در عکس اولم کمبود کمربند تو چشم میزنه!!!
البته این نظره شخصیه من بود.....:)
موفق باشید......
با سلام
در عکس اولم کمبود کمربند تو چشم میزنه!!!
البته این نظره شخصیه من بود.....:)
موفق باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
حمید جان علاوه بر نور که رضای عزیز گفت جسارتا برای اینگونه از عکسها استفاده از مدلهای اصطلاحا ترکه ای فکر می کنم تاثیر بیشتری بر بیننده داشته باشه نه اینکه خودت هیکل بدی داشته باشی اینو گفتم که انشاالله در مسابقه عکس کاملی ارایه بدی
موفق باشی.
حميد جان تو عكس دوم لكه سفيد زير بغل رو بايدا اصلاح كني .يه جورايي تو چشم ميزنه..شايدم عمديه؟؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
با سلام ممنون از دوستان
حقیقتش چند تا مشکل در گرفتن این شات ها داشتم که عبارتدن از نبود ریموت کنترل ، نبود دستیار و کوچک بودن اتاقم برای چنین شات هایی برایم سخت بود
با نور موافقم ولی راستش دوربین رو به دیوار چسبانده بودم و خیلی سخت عکس ها را میدیدم و لی عکس شماره 3 زیادم تاریک نیست
صالح جان راستش قضیه از این قراره که خود خریدار باید مدل عکس ها باشه ، وگرنه منو چه به این اعتماد به نفس ها ( همون پشت دوربین باشم خیلیه )
جناب اقبالی بله ، کمربند لازم بود ولی با توجه به شرایط کاهش عرضی بنده کمر بند مناسب در دسترس نبود
امیر جان اون لکه به خاطر بک ایجاد شده که در اون ناحیه کمی اور می باشد و فکر می کنم باید اصلاحش کنم
حمید رضا مرادی
G12
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام.
شنبه 89.12.21
آخرین صعود به قله ساوالان در سال 89 که کم مانده بود آخرین صعود عمرم باشد.
Canon EOS 450D
Aperture: ƒ/14
Shutter Speed: 2s
ISO: 100
آخرین سلف پرتره دهه 80 ;)
1389/12/29
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
اینم سلف پرتره در سلف پرتره
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II