خوب،
من باز بی خوابی زد به سرم!!!
خوب،
من باز بی خوابی زد به سرم!!!
و این هم یکی دیگر...
سلام.....
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
آقای آقاجانی از آنجایی که همسایه هستیم من به خود اجازه دادم یک دخالتی توی سلف پرتره شما کنم و نظر بدهم : به نظر ایندفعه که بی خواب شدید با سلف تایمر امتحان کنید و دستتان روی شاتر نباشد. فکر کنم جالب شود.
اسم عکس ها را هم بگم؟ آراستگی در عین بی خوابی
سلام جناب آذرنوش
اول از همه ممنون از ارسال شما. اما موردی که در عکس شما کمی آزار دهنده هست خطوط روشن و مشخص دور سوژه(یعنی خودشما;) ) هست. که اگر اشتباه نکنم کار رو جداگانه روی زمینه مشکی قرار دادید،که البته در این صورت بهتر می بود خطوط دور کار رو محو کنید.
البته شاید در مورد این کار نباید نظری می دادم چون سلف پرتره هست،ولی گفتم شاید اگر بیان بشه بهتر باشه.:)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
دوست عزیزم،
اصلا آینه ای در کار نبوده و عکس ها با یک دوربین دیگر گرفته شده اند. حالا دوباره که بی خواب شدم، بدون گرفتن دوربین در دست امتحان مجددا می کنم.
واقعیت این هست که می خواستم عکاس بودن مدل پرتره را نشان بدهم. ممنون از این همه لطف شما. روی 200mm و f/2.8 انجام focus کمی سخت بود که دیگر قلقش دستم آمد.
من در این دنیای زمستان زده
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
بين انتخاب تاپيك استروبيست و اين تاپيك مونده بودم.
سافت باكس سمت راست تصوير، چتر طلايي پشت سرم!
با سلام
بیشتر قصدم از گرفتن عکسها خودشیفتگی نیست
بلکه مسابقه ای هست که نمایندگی زارا و تامی قرار داده
برای همین از دوستان می خوام اشکالات را بیان کنند ، مسابقه در حد بسیار حرفه ای نمی باشد ولی شرایط یک مسابقه را دارا می باشد
این عکس اول را باید یک بار دیگر بگیرم ، لباس زیادی چروک بود ، از عوامل شلختگیه دیگه :biggrin:
]
حمید رضا مرادی
G12
نور روی لباس ها مناسب نیست و کلاً لباس ها توی عکس 2 و 3 تاریکه.