در حال عبور از پارک جنگلی Banff در سلسله کوههای راکی بودم که این توله خرس را روی خط آهن دیدم. ده دقیقه ای برای گرفتن عکس بدنبالش میرفتم و توله هم آرام آرام از من دور میشد:
در حال عبور از پارک جنگلی Banff در سلسله کوههای راکی بودم که این توله خرس را روی خط آهن دیدم. ده دقیقه ای برای گرفتن عکس بدنبالش میرفتم و توله هم آرام آرام از من دور میشد:
دوست عزیز،
اول از این عکسهای که پست کردین ممنونم. بعد هم به عنوان یک پیشنهاد دوستانه باید بگم که پارک ملی Banff گونههای بسیار متنوئ حیات وحش و تنوع گیاهی منحصر به فردی داره و اگر گذرتون به موزه Banff افتاده باشه حتما نمونههای بسیار جالبی رو اونجا دیدین، اما چیزی که میخوام بگم اینه که به شدت باید مراقب باشین. جمعیت حیوانات وحشی در اکثر جاهای کانادا و به خصوص Banff بسیار زیاد هست و احتمال خطر فراوونه. از حیوونای دیگهای که در ظاهر بی خطر هستند اما به غایت خطرناکن و خصوصا به گفته یکی از مردم محلی، خیلی هم به صدای کلیک دوربین حساسن و عصبانیشون میکنه، الک هست که دو یا سه سال پیش هم در همین محدوده به یه عکاس حمله کرد و اونو از پا در آورد. خرس ها هم وقتی بخواین به بچه هاشون نزدیک بشین واقعا خطر ناکن و به شدت حالت تهاجمی دارن.
لطفا بسیار مراقب باشید.
ببخشید بابت آف تاپیک.
Sparrow
Tehran, IRAN. April 09
Camera:Nikon D300 with Nikkor 70-200 with TC 1.7 @ 340mm - F 4.8 - S 1/320 - ISO 200 - A - Handheld
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
سلام
میدونم عکسی نیست که جاش اینجا کنار عکسای زیبای دوستان باشه ولی خواستم به کمک شما اسم پدنده رو بدونم .
ممنون
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
چک چک دشتی :
سرعت شاتر : 1/1600 ثانیه دیافراگم : f8 فاصله کانونی : 400 میلی متر ایزو : 400
--------------------------------------------------------------------------------
همون سارگپه پست 1459 ( احتمالا سارگپه پابلند ؟ ) :
سرعت شاتر : 1/1250 ثانیه دیافراگم : f8 فاصله کانونی : 400 میلی متر ایزو : 400
اصغـرمحمـدی
سلام و ممنون از توجهتون.
حق با شماست باید در این صحنه با توجه به نور زیاد محیط باید از ایزو 100 یا 200 استفاده می کردم.
بنده در مورد عکاسی از پرندگان خیلی چیزها هست که باید یاد بگیرم. یکی از ایراداتم عجله زیاد و بی توجهی به تنظیمات دوربین است که به مرور در حال اصلاح این ایراد هستم. البته در عکاسی از پرندگان عجله سوژه بیش از عکاسه :)
بعضی مواقع می خوام باید یک تنظیم از پرنده ساکن و در حال پرواز عکس بگیرم. بعضا هم فاصله بسیار کمی با پرندگان دارم و هر لحظه احتمال پرواز و یا تغییر جهت آنها می رود ، برای همین با ایزو متوسط ! عکس می گیرم . نویز دوربین من در ایزو 400 تقریبا کم و قابل اغماضه. مثلا عکس زرده پره سرسیاهی (پست 1427) که قبلا گذاشته بودم از فاصله 2 متری گرفته بودم ، کادر کم آوردم و مجبور شدم کادر رو کج (قطری) کنم. اگر فاصله ام از پرندگانی که می شناسم و قبلا عکس گرفته ام، بیشتر از 6 متر باشه قید عکس گرفتن رو می زنم ، چون به پرینت حداقل 20 درز 30 نیاز دارم . مگر در مورد پرندگانی که تا به حال عکسی ازشون نگرفته ام و یا مثل پرندگان شکاری که اغلب در آسمانند تا روی زمین.
موفق باشید
اصغـرمحمـدی