D300 - Sigma 500mm - S 1/800 - F 4.5 - ISO 200
D300 - Sigma 500mm - S 1/800 - F 4.5 - ISO 200
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
حواصیل سبز- Striated Heron - Butorides Striatus
EOS 40D - EFs 55-250 @250mm - S 1/250 – F7.1 - ISO 400
علی علی اسلام
واقعا" از ديدن عكسهاي زيبايي كه آقاي علي اسلام با لنز Canon 55-250 ميگيرند لذت ميبرم و بهشون تبريك ميگم.
این عکس تجربه کاملا جدیدی برای من بود ،تکانهای شدید قایق بخاطر موج آب ، سخت بودن پیش بینی محل و زمان بیرون آمدن دلفینها و اینکه فقط درصورتی که در یک سمت قایق بیرون میامدن نور مناسب جهت ثبت بود حوصله زیادی می خواست . و نکته دیگه اصرار من بر اینکه دوربین رو از سطح آب به سمت سوژه نشانه بگیرم که از ترکیب خطوط موج آب استفاده بیشتری بکنم یکبار باعث شد سر لنز به آب بربخوره :)
از بین حدود 100 شات طی دو روز و هر بار حدود 1 ساعت تلاش ، خودم از این شات بیشتر از بقیه خوشم آمده ، البته شاتهایی هم دارم که سر دلفین ها بیرون هستند یا حتی حفره بالای بدنشون و پاشیده شدن آب از اون ، اما از نظر زاویه ثبت و ترکیب کلی عکس به نظرم این بهتر شده ، البته یک شات هم از دلفینی دارم که کاملا از آب بیرون پریده و عمود به اب هست ولی فوکوسش مشکل داره :(
محل ثبت : سواحل جنوبی جزیره هنگام ، خلیج فارس
فوکال 252 - ایزو 400 0- شاتر : 1/1000
لنز 70-300
ممنون از توجه همیشگی دوستان عزیز
www.sib.ir
حیفم اومد من هم تشکر نکنم از اقای علی اسلام که به من یاد دادند به جای فکر کردن به تجهیزات بروم عکاسی یاد بگیرم همیشه بعد از عکس نگاه میندازیم به تجهیزاتی که دوستان استفاده کردند اکثرا من باورم نمیشد با 200 میلیمتری این عکسهی زیبا رو گرفتید . موفق باشید منتظر عکسهای زیبای شما همیشه هستیم
ممنون بابت لطفی که به من دارید ، کلمات خالص و پر از مهر شما باعث دلگرمی من می شوند. برایتان بهترین موفقیت ها را آرزو میکنم.
آقای قدیری شما به من لطف دارید ، اما عکسهای من چندان هم تعریف ندارند. شاید با یک لنز قویتر کمی قابل تحمل می شدند. برایتان آرزوی موفقیت میکنم.
علی علی اسلام
تالاب فریدون کنار
غاز پا خاکستری - Greyleg Goose
D300 - Sigma 500mm - F 5.6 - S 1/2500 - ISO 1600
اینهم عکسی که وفور نعمت را در این تالاب نشان میدهد . حیف که فاصله با پرنده ها زیاد بود . این عکس از کومه با لنز ۵۰۰ و کانورتر ۱.۴ گرفته شده و ۸۰ درصد از کادر اصلی است . نمونه ای است برای دوستانی که در مورد این تالاب و فاصله تا پرنده ها پرسیده بودند .
ویرایش توسط bfarahanchi : Thursday 5 February 2009 در ساعت 14:18
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
350D - canon 100-400mm - F 5.6 - S 1/640 - ISO 100
گنجشک ؟ گمان نکنم
350D - canon 100-400mm - F 5.6 - S 1/800 - ISO 100
یک جفت مرغابی کله سبز ماده و نر .
اصغـرمحمـدی
سلام جناب محمدی
با عرض پوزش نمیدونم چرا بیشتر عکسهاتون وضوح کافی رو ندارن!
نمیدونم مشکل از فوکوس هست یا ......