دم جنبانک ابلق:
دم جنبانک ابلق:
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
اگرچه دم جنبانک عمدتا از دانه ها و یا نرم تنان روی زمین تغذیه میکند ولی در هوا هم شکارچی بسیار قابلی است.
سعی کردم عکسهایی از لحظات شکار این پرنده دوست داشتنی را ثبت کنم. متاسفانه در زمان ثبت این عکسها پرنده در سایه قرار داشت، در حالیکه پس زمینه آفتابی بود، لذا ناچار شدم از حساسیت 800 استفاده کنم ولی ظاهرا این وضعیت به دیده شدن پشه شکار شده کمک کرده است :
سعی کردم عکسها را تا حد امکان کوچک و کم حجم کنم ولی بابت تعداد زیاد عکسها پوزش میخواهم.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
آقاي ناظم الرعايا
عکسها رو با چه دوربيني گرفتيد و مد اتوفوکوستون چي بوده ؟ لنز چه لنزي بوده
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
بله با AI servo اون زیاد کار کردم. اغلب عکسها شارپ هستند ولی در این مورد خاص با توجه به سرعت فوق العاده زیاد این پرنده و اینکه کل این ماجرا بین 3 تا 4 ثانیه طول کشیده بازهم عملردش خوب بوده و همینطور که مشخصه از عکس اول به بعد بتدریج وضعیت فوکوس بهتر شده و در این زمان بسیار کوتاه دوربین خوب تونسته سوژه را پیدا و روی اون فوکوس بکنه.
ویرایش توسط Behin Nazem : Wednesday 3 March 2010 در ساعت 13:05
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
پلیکان
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
با سلام
هر چند که گنجشک زیاد دیدید ولی 135 بیشتر از این کشش نداره
واقعا نمیشد نزدیکشون شد با توجه رنج کوتاه این لنز و هوشیاری این پرنده ها نزیدک به یک ساعت فاصله 50 متری را دنبال این پرنده ها می رفتم و می اومدم
یک بلبل خرما هم بود که زرنگ تر از همه بود و بدلیل فاصله زیاد عکس جذابی نمیشد ازش گرفت
مکان : بهشت زهرا - قبرستان تهران
فلاش 580 روی دوربین و فاصله با سوژه در حدود 2.5 متر
این یکی هم با یک کاغذ کیک یزدی درگیر بود
پ.ن : اگر رنگ ها زیاد مناسب نیست , پوزش متاسفانه دسترسی به فتوشاپ ندارم و تازه دارم با DPP کار می کنم
حمید رضا مرادی
G12