سلام. این سومین عکس من در زمینه عکاسی از حیواناته. امیدوارم راهنماییم کنید تا بتونم کارهای بهتری ارائه بدم.
میدونم کار بسیار ضعیفیه.
سلام. این سومین عکس من در زمینه عکاسی از حیواناته. امیدوارم راهنماییم کنید تا بتونم کارهای بهتری ارائه بدم.
میدونم کار بسیار ضعیفیه.
نه دوست عزیز عکس بسیار قشنگی هم شده،کسی هم نگفت که عکست کار ضعیفی شده و ...قراره که با خواندن نظرات دوستان روحیه بگیری
وحید بیگدلی
سلام
دوست عزیز اصلا کار ضعیفی نیست.
کجا ؟
زمانی از هر چی پرنده و در هر کجا و در هر شرایطی عکس می گرفتم ولی بعدها فهمیدم که عکس گرفتن از یه پرنده روی سیم برق چندان خوب نیست. کلا عکس گرفتن از پرنده در جاهایی که مصنوعات ساخت بشر هم در کادر هستند چنگی به دل نمی زند.
برای همین سعی می کنم لانه و مکان تجمع پرندگان رو پیدا کنم. می تونید روی اطلاعات دوستانی که در چهارگوشه منطقه تان زندگی می کنند حساب کنید.
با پرندگان منطقه تان آشنا شده و اسامی پرندگان را به دوستانتان یاد بدهید که بعدا به دردتان می خورد و خبرهای خوبی می شنوید.
الان می دونم که فصل تخمگذاری سارگپه هاست. چکچکهای دشتی لانه می سازند و فصل جفت یابی شان است و .... و امسال جوجه ها زودتر از تخم بیرون می آیند.
جاهایی که منابع آبی محدود هستند ، اطراف چشمه ها و برکه ها و چاله های پرآب مکانی خوب برای عکس گرفتن است.
تالابها و آب بندها بسته به شرایط مکانی و زمانی مکان خوبی برای عکاسی هستند + کنار رودخانه ها و حاشیه روستاها
جنگلها و بیشه ها هم همینطور. (هر چند سخت است)
هر چقدر از مناطق زندگی انسانها فاصله بگیرید پرندگان و حیوانات بیشتر و متنوع تری می تونید ببینید.
در مورد ارتفاع مکان زندگی پرندگان ، نوع لانه و مکان لانه سازی و رژیم غذایی آنها ! مطالعه کنید که خیلی به درد می خورد.
برای عکاسی از پرندگان : ابتدا شناسایی مکان تجمع آنها ، سپس چندبار سرکشی برای اطمینان بیشتر و سرآخر عکاسی در زمان مناسب.
کی ؟
قبلا حتی وسطای ظهر هم عکس می گرفتم ! البته الان هم این کار رو می کنم. ولی بهترین زمان صبح زود و قبل از غروبه. صبح زود پرنده ها مهربانتر هستند ! و هنگام غروب صحنه ها زیباتر می شود.
در منطقه ما که تقریبا سردسیر است فعالیت حیوانات و پرندگان بومی از اواخر اسفندماه تا شهریور بیشتر می شود.
فاصله ؟
برای عکاسی از پرندگان کوچک که فراوانتر هم هستند بهترین وسیله همون ماشینی است که سوارش هستید، فقط باید ساکت و صبور باشید.
برای پرندگان بزرگتر مجبور به تحمل زحمت بیشتری هستید یا باید تا نزدیکیهای خونشون برید ، یا براش هدیه ببرید یا باید خوش شانس باشید.
برای عکاسی از پستاندارن، یا شانس یا کمین.
استتار ؟
استفاده از لباس تقریبا هم رنگ محیط ، استفاده از طبیعت برای استتار (پشت درخت ، بین صخره ها) ، برپا کردن چادر و ... (مورد آخر ایجاد محدودیت می کند)
البته این نوع عکاسی وقت زیادی می طلبد ولی تفریح بسیار خوبی است.
----------------------
پ. ن : موارد فوق صرفا تجربه شخصی است
اصغـرمحمـدی
.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
Greater Sand Plover - سلیم شنی - میانکاله
7D - Canon 300mm F2.8 + TC2x - S 1/800 - F 8 _ ISO 320
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
عکس فعلی حدود ۶۰ درصد از کادر اصلی است .
ممنون از توجه شما
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام عقاب خالدار
D300-Sigma 150-500@500mm -Iso 320-f/8-1/800SEC
سایز بزرگتر
http://a-maddah.persiangig.com/image/BPN%20E.jpg
عامو یاسین ته رنگ نداره؟
اسدالله مداح