لنزی که استفاده کردین کنون هست یا سیگما؟
لنزی که استفاده کردین کنون هست یا سیگما؟
سلام.
زردپره سر سیاه
باسلام
مکان : جاده تلو
کبکلنز 300+tc14
موفق باشید
جغد ها و بعضی پرندگان شکاری به علت اینکه شکار خود را درسته قورت میدهند ، بعد از هضم بافت های قابل گوارش شکارشان باقی قسمت ها مانند پر ، مو و استخوان .... را به صورت توده ای منسجم در دستگاه گوارش در آورده و سپس آن را بالا میاورند و دفع میکنند . این توده در زبان فارسی ریمه و در انگلیسی Pellet نامیده میشود . با بررسی ریمه میتوان به رژیم غذایی سوژه مورد نظر پی برد و حتی فراوانی و گوناگونی طعمه هایشان را در منطقه بررسی کرد . (این روش در مورد پستانداران و مدفوعشان هم کاربرد دارد ) . عکس حاضر جغد کوچک را در حال دفع ریمه نشان میدهد .
7D - 300 2.8 + TC1.4x - 1/800s - F 6.3 - ISO 250
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
با سلام
جناب فراهانچی کارتون واقعا عالی بود
جناب شناسی
مشکلی که در چند تصویر اخر شما میبینم ,شارپ سازی مخرب در عکس هایتان هست شاید به این دلیل باشد کراپ سنگینی از عکس میگیرید , با اینکه تله مناسبی در دسترس دارید می توانید کارهای زیباتری به عرصه نمایش قرار دهید
زمان عکاسی را هم گویا خوب انتخاب نمی کنید , بیشتر در ظهر گویا عکاسی می کنید
کمی بیشتر سعی کنید به پرنده ها نزدیک شوید
حمید رضا مرادی
G12
باسلام
جناب مرادی کاملا حق با شماست
در عکس کبک باور کنید این پرنده آنقدر ترسوست که تا ماشین در مسیرجاده ایستاد با سرعت پا به فرار گذاشت و من تنها توانستم از داخل ماشین سریعا یکی دو شاتی ازش یگیرم و با توجه به اینکه منطقه هم نظامیست نتوانستم دنبالش کنم ولی حیفم آمد عکسی را که گرفته بودم دوستان نبینند .
در مورد عکاسی در ظهر هم کاملا صحیح فرمودید و در این ساعت کیفیت عکس مقداری خراب میشود و در دو عکس اخر من این مسئله کاملا صدق میکند .
علت شارپسازی عکس کبک هم به علت کراپ سنگین و هم به علت استفاده بنده از تله کانورتور است که مقداری عکسهایم را سافت میکند .
در اخر از راهنمایی دوستانه و مفید شما دوست خوبم ممنونم چه خوب که بجای تعریف و تمجید های ناکارامد اینچنین رک و صریح یکدیگر را راهنمایی کنیم .
با سپاس فراوان از شما
بلبل خرما
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سلام؛
اين روزها مي توان در قسمتهايي از پارك جمشيديه سهره پيشاني سرخ را به راحتي مشاهده كرد. عكسهاي زير مربوط به مراحل جمع آوري غذا توسط مادر و تغذيه جوجه هاي خود ميباشد:
(سوالي برايم پيش آمده-آيا از نظر عكس بالا را UnderExposed ميبينند؟ من در مانيتور منزل جزئيات چشم پرنده را هم مي توانم ببينم. اما در محل كار به نظر عكس Under است. لطفا اطلاع دهيد)
متاسفانه نتوانستم زاويه خود را تغيير دهم.
نكته جالب اندازه جوجه هاي نابالغ بود كه تقريبا هم اندازه مادر خود بودند. (تقريبا هر كدام 10 سانتي متر)
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star