سلام جناب موسوی
فکر می کنم اگه عکسهاتون (و در کل همه عکسهای تاپیک) با یه اگزیف مختصری همراه باشه بار آموزشیش واسه ما بیشتر بشه :biggrin:
ممنون
سلام اقای موسوی وقت بخیر:
چون میدانم بطور علمی در بحث های حیات وحش فعالیت میکنید یا عکاسی میکنید و این احتمال هست که این عکس به عنوان یکی از ریفرنس های شما جهت نشان دادن این گونه از خرس ( در ایران ) باشد؟
از این روی مشکل اصلی این ثبت به عنوان یک ریفرنس نبود چیزی برای قیاس ابعاد خرس مورد نظر است. که در ثبت شما این ابعاد قابل ارزیابی نیست. بنظرم اگر تقریبی ابعاد گفته شود شاید بد نباشد.
حدودا این خرس چه اندازه است؟ چون همکاران من رویت یک خرس در استان كهگيلويه و بويراحمد را چیزی به مراتب بزرگتر گزارش کردند البته این احتمال هست شرایط محیطی آنها با توجه به ترسی که ممکن بوده است بر آنها غالب شده باشد اینگونه روی این موجود قضاوت کرده اند...
موفق باشید
سلام اقای قشقایی اسم کامل زیر گونه ایران Ursus arctos syriacus است و به عنوان کوچکترین زیر گونه خرس قهوه ای شناخته می شود و متاسفانه در معرض خظر انقراض است در سطح جهانی . برای اینکه متوجه شوید چقدر کوچکتر است باید با خرس قهوه ای زیر گونه گریزلی یا روسیه مقایسه شود وزن گریزلی به 720 کیلوگرم هم می رسد ولی وزن خرس ما جداکثر 190 کیلوگرم است اینهایی که من دیدم حداکثر 1/5 متر و در خوشبینانه ترین حالت هم قد من بودند 1/9 متر البته این مربوط به بزرگترین هاست . اندازه جمحمه نر بین 30-39 سانتیمتر است بسیار روشن است رنگ خرس ما البته تنوع رنگ هم دارند من حیوان کاملا سیاه هم دیدم و لی معمولا شبیه عکسی هستد که اینحا برایتان گذاشتم . اما درمورد خطراتش بابا اینها بوی ادم را احساس کنند از فاصله بسیار دور فرار می کنند :(متاسفانه من بیچاره شدم تا همین عکسها را هم گرفتم . ولی توانایی حمله به انسان را دارند این کار را نمی کنند مگر شما مابین توله و مادر قرار بگیرید یا احساس کنند راه فراری ندارند یا به شدت غافلگیر شوند خوب اگر من هم احساس کنم که کسی به بچه من می خواهد صدمه بزند بهش حمله می کنم;) این مختص خزسها نیست! عکسی دیگر از ارشیو من از این گونه :
با احترام
بابک
D90+18-105 @105mm, f/5.6, 1/5s, ISO 800, No flash
Aperture priority
Spot metering
ویرایش توسط picolo : Thursday 18 February 2010 در ساعت 18:44 دلیل: علاوه کردن اگزیف
پیکولو
سلام. این اولین تجربه من با لنز 150-500 سیگماست و اولین بار هم هست که از حیوانات عکس می گیرم.تا قبل از این فقط طبیعت کار می کردم.
کارم در حد کارهای دوستان نیست.اما اگر راجع به عکس نظر بدین و ایراد هامو بگین ممنون میشم.
یک سوال هم از داشتم. آیا کراپ کردن و کمی افزایش کنتراست در عکاسی از حیوانات کار درستیه یا نه ؟
و چطور میشه با سایت هایی همچون imagehost عکس رو آپلود کرد
آیا سایتی بهتر از imagehost هست؟
راستی،اسم این پرنده رو کسی میدونه؟
ویرایش توسط oveis : Thursday 18 February 2010 در ساعت 20:47 دلیل: اضافه کردن متن
آقای موسوی ممنون بابت ارسال عکس زیبای خرس. آنهم از فاصله نزدیک و در روز روشن . تبریک می گم.
دوستانی که از کمبود عکس پستانداران گلایه می کنند شاید خبر ندارند که حتی دیدن پستانداران در شب خیلی سخت است چه برسد به روز روشن و بواسطه تعداد کمشان بسیار کم اتفاق می افتد. مطمئن باشید آقای موسوی برای ثبت این عکس نادر زحمت زیادی محتمل شده اند و وقت زیادی برای اینکار گذاشته اند.
آقای موسوی آیا این احتمال وجود دارد که به دلیل گرمای نسبی هوا در زمستان یا کوتاه بودن اتفاقی یک زمستان ، خرسها به خواب زمستانی نروند؟
آیا صحیح است که در اوایل بهار خرسها حالت هجومی بیشتری دارند ؟ به دلیل گرسنگی و کم کردن وزن در طول خواب زمستانی.
-----
تابستان امسال یکی از دوستان که در سایت ژئوترمال کار می کند گفت که شبها یک خرس و توله اش به نزدیکیهای کمپ بالایی سایت میایند برای پیدا کردن غذا بین زباله ها ! یه شب مهتابی رفتم و نیمه های شب در داخل ماشین بودم که سر و کله شان پیدا شد فاصله حدود 30 متر بود ولی به واسطه تنها بودن از عکس العمل خرس نسبت به فلاش ترسیدم و عکس نگرفتم .
در اواخر شهریورماه چند تن از دوستان در تاریکی شب در محوطه پناهگاه در ارتفاع 3750 متری موفق به عکاسی با دوربین فیلمی معمولی از فاصله نزدیک شده بودند حتی تکه ای نان سنگگ هم جلوی توله انداخته بودند که نسخه ای از همان عکس را دارم.
الان دوربین ندارم :( و اسکنر هیچوقت نداشته ام ، برای همین از همان عکس با موبایل عکس گرفتم :
عکسی ناراحت کننده که شاید نشانگر اندازه خرس باشد (بابت دادن لینک این عکس از همه دوستان عذرخواهی می کنم) :
ببخشید.
اصغـرمحمـدی
اسم پرنده اگه اشتباه نکنم دم جنبانک ابلقه
کراپ کردن برای بدست آوردن کادر بهتر بد نیست و گاهی اوقات ضروری، ولی به شرطی که بیش از حد نباشه تا باعث افت کیفیت بشه، مثلا در مورد عکس خودتون، کادر نسبتا ایده آلی شده اما کیفیت مقداری افت کرده و نویز مشهوده
در مورد افزایش کنتراست و اشباع و شارپ از اونجایی که تمام عکاسان طبیعت با فرمت Raw عکاسی می کنن، یه امر کاملا ضروریه، حتی اگه با jpeg عکاسی کنن
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون آقای مطهری.
البته قبل از اینکه کراپ هم کنم عکس یکم نویز داشت.
امیدوارم با راهنماییهای شما دوستان بتونم عکسهای بهتری بگیرم.