سلام
زمینهای کشاورزی اطراف ارسنجان
Camera Model Canon EOS 7D
Shooting Mode Aperture-Priority AE
Tv( Shutter Speed ) 1/2500
Av( Aperture Value ) 6.3
Metering Mode Evaluative Metering
ISO Speed 400
Lens EF400mm f/5.6L USM
AF Mode AI Servo AF
سلام
زمینهای کشاورزی اطراف ارسنجان
Camera Model Canon EOS 7D
Shooting Mode Aperture-Priority AE
Tv( Shutter Speed ) 1/2500
Av( Aperture Value ) 6.3
Metering Mode Evaluative Metering
ISO Speed 400
Lens EF400mm f/5.6L USM
AF Mode AI Servo AF
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
عکس بسیار زیبایی شده اقای نعمتی
شکوه پرواز
سایۀ بال، روی بال چپ خیلی دوستداشتنی است.
خسته نباشید
.
لحظه نابی رو شکار کردید ...بسیار زیبا ....در بکگراند کمی نویز دیده میشه که میشد با نویز گیری از بین بردش من جسارت کردم کمی ادیت روی عکستون انجام دادم ....به نظر من ادیت یکی از مهمترین کارهایی هست که عکاسان حیا ت وحش باید با صبر و حوصله به اون اهمیت بدن من باور دارم جوزا با ادیت روی کارهاش شده جوزا !!
سلام دوست عزیز
در مورد بکگراند و نویزگیری آن با شما موافقم.
اما درمورد موارد دیگر:
بنظر من توی ادیت شما شارپسازی کار زیاد شده هچنین کنتراست کار هم بالاست که باعث شده عکس از حالت طبیعی خود خارج بشود.
توی عکاسی از پرندگان طبیعی بودن عکس خیلی مهمه و اغراق کردن در ویرایش از نظر عکاسان بزرگ و مجرب ایراد محسوب میشود.
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
خوب من فقط یه فایل چند کیلو بایتی در اختیار داشتم و از بابت نمونه چنین ادیتی انجام دادم و شاید هم شارپنس زیاد شده باشه اما خودتون یکبار دیگه عکستون رو ببینید، آیا پرهای عقاب اون رنگی هست که دوربین شما ثبت کرده !!!!!1؟؟؟؟ یا اون رنگی هست که با کمی افزایش کنتراست در عکس ادیت شده بدست اومد؟ در هر صورت عکس متعلق به شماست و شمایی که تصمیم میگیرید خروجی عکستون چجوری باشه ....موفق باشید
در پرندگان یک مبحث مهم در شناسایی plumage است که به معنای چگونگی پرهای سطح بدن پرنده از لحاظ رنگ، چیدمان و الگوی آنهاست
در عکاسی و ویرایشها اگر و فقط اگر اندکی تغییرکند در تشخیص شناسایی پرنده که، نر و ماده بودن، فصل( در برخی در فصول متفاوت فرق می کند)، سن پرنده جوجه یا بالغ و در تقسیمات زیست شناختی حتی زیر شاخه جغرافیایی را تعیین می کند مهم است.
بنابر این صداقت در ویرایش رنگ بسیار حائز اهمیت است
شرمنده بابت آف تاپیک
ویرایش توسط aidin594 : Sunday 5 February 2012 در ساعت 23:42 دلیل: "؛" بعد از شرمنده!
جناب مومني حرف هاي شما كاملا درست است ، اما ما بيشتر عكس هايي كه ميگيريم و منتشر ميكنيم جنبه زيباشناسي داره و نه زيست شناسي و مطالعاتي ، توضيحاتي كه شما فرموديد بيشتر جنبه زيست شناختي داره كه خوب زياد در مورد عكاسي حيات وحش مورد استفاده و توجه قرار نميگيره مگر در شرايط خاص ، نگاهي به عكس هاي عكاسان بزرگ حيات وحش اين مورد رو كاملا شفاف ميكنه كه ژانري كه شما فرموديد كاملا با عكاسي از حيات وحش فرق ميكنه
سلام؛
جناب نژادي عزيز من با حرفهاي مجيد بيشتر موافقم. هر گونه دخل و تصرفي در آنچه كه به چشم ميبينيم در اين ژانر عكاسي مردود است. چيزي كه عكس عكاسان معروف حيات وحش و پرندگان را متمايز كرده است عكاسي در نور مناسب، انتخاب پرچ مناسب، نورسنجي صحيح و شات زدن در لحظه اي است كه بايد زده شود.
در مورد اغراق در رنگ و لعاب عكس به عكسي كه در تاپيك زير ارسال كرده ام و نظر آرتور موريس توجه كنيد:
کد:http://www.birdphotographers.net/forums/showthread.php/83746-Spanish-Sparrow?highlight=
سلام ...خوشحالم که خودتون به این مورد اشاره کردید ( قسمت قرمز شده) خوب حالا اگه شرایط اونجور که باید باشه نبود چی ؟!؟!؟ اگر دوربین اون چیزی رو که باید ثبت کنه نکرد چی ؟؟ اگر نویز، عکس رو افتضاح کرد چی ؟ بازم باید عکس رو به حال خودش گذاشت!!! یا اصلا بایدعکس رو پاک کرد چون نباید روش ادیت بشه!!!! ؟؟؟ ادیت جز لاینفک هنر عکاسی شده اینرو باید پذیرفت اما نه بصورت افراطی مثل اون لینکی که فرستاده بودید شاید اگر من هم جای آرتور موریس بودم ( البته اصلا ایشون رو نمیشناسم ) کاملا همون صحبت های اونرو میزدم شاید با توجه به اینکه کلا اعصاب ندارم یه جنگی هم راه میوفتاد ....ادیت تا حدی که مشکلات ثبت رو بر طرف کنه نه اینکه اغراق آمیز باشه ، اما باز با جمله شما که ( هر گونه دخل و تصرفي در آنچه كه به چشم ميبينيم در اين ژانر عكاسي مردود است) شدیدا مخالفم چون باز معتقدم که عکاسی حیات وحش بدون کراپ بدون ادیت بدون درست کردن صحیح نور بدون از بین بردن نویز و و و و و و.......اصلا معنی نداره و دیگه عکاسی زیباشناسی نیست و عکاسی تحقیقاتی و مطالعاتی خواهد بود
Juza Nature Photography - Wildlife: Miscellaneous
واقعا اعتقاد داريد عكس هاي جوزا بدون دخل و تصرف ايجاد شده !!؟؟
ویرایش توسط nejadi : Monday 6 February 2012 در ساعت 15:36