سلام
این عکس رو دیروز (جمعه) گرفتم .یکی از سخترین عکس هایی بوده که تا حالا در عرض این حدود یک ماه گرفتم .داستان از این قراره که روز پنجشنبه محدوده زندگی این پرنده را که کنار رودخانه بود پیدا کردم و چند شات ناموفق از این پرنده زیبا گرفتم شب برایش کلی نقشه کشیدم.از جمله همون ساخت پوشش نیم تنه بود. صبح جمعه ساعت 8 صبح این پرنده را در همان محل شناسایی شده در دست دیگر رودخانه دیدم اما بغیر از یک بوته که در وسط رودخانه بود چیز دیگری برای پنهان شدن وجود نداشت .من از این پرنده 45 عکس گرفتم شاید بگید چرا و چطوری تونستم 45 شات بگیرم .
اول دلیل روشن ,عکاس نبودن من است .
دوم دلیل این است که من بمجردی که در محدوده ای که دیدم می توان از پرنده عکس گرفت شروع به عکاسی می کنم حدود پنج شاتی می گیرم بعد مجددا اقدام به جلو رفتن می کنم .و باز داستان تکرار می شود .
اما شرایط بسیار سخت بود .
بوته وسط رودخانه تا پایین شکم من بیشتر ارتفاع نداشت بنابراین من بحالت خمیده باید از این پرنده عکس میگرفتم
مورد بعدی سرمای زمستان بود که من باید وسط رودخانه می ایستادم و با این لنز نسبتا سنگین و حالت نیمه خمیده عکاسی می کردم . مشکل دو چندان می شد وقتی که کمرم هم از از بس خمیده بودم درد می گرفت ولی خوب چه می شود کرد , نمی شد نشست تو آب !!!!!پلاتین توی زانوی پایم هم که کار را تکمیل کرده بود .
از دلایل دیگر اینکه 45 شات زدم این بود که من منتظر لحظه ای بودم که پرنده حالتی زیبا بخود بگیرد و من عکس بگیرم .در این قسمت شما باید مرتب در حال فوکوس کردن باشید که تا پرنده کوچکترین حرکتی کرد عکس بگیرید .
خلاصه اینکه تجربه خوبی بود.
موفق باشید
یا حق
500m m f/8 Iso 200 1/400 Sec
ویرایش توسط A_Maddah : Saturday 31 January 2009 در ساعت 17:15
اسدالله مداح
معمولا قصه عکاسی از حیات وحش به همان جذابیت خود عکسها هم هست ... ولی خوب اسد جان برو خدا رو شکر کن اون دور و بر آدمیزاده ای نبوده که انگ "قاطی داشتن" و " دیوانگی" و ... بهت بزنه ...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
[لک لک ، رودخانه قره سو ، نزدیکی روستای کنگرلو
[
[
مرغابی کله سبز ، بالایی نر و پائینی ماده ، سد روستای مزرعه جهان
[
حواصیل خاکستری ؟ چون عصر هوا یه خورده ای تاریک بود تصویر کیفیت خوبی نداره ! (عکس مال دیروزه)
[]
[
پرنده ای شبیه گنجشک با سینه سرخ رنگ
طبق توصیه دوستان ، دیروز و امروز (جمعه) که برای عکاسی طبق راهنماییهای برادران محیط زیستی برای پرنده نگری به 4 سد روستاهای قره قیه ، مزرعه جهان ، قصابه و دوشانلو و حاشیه رودخانه فصلی قره سو سر زدم و مشاهداتم به شرح ذیل بود:کد:http://www.imagehosting.ir/files/h1zfgd9si8akx2ku8fd8.jpg
3 قطعه حواصیل خاکستری ، 2 لک لک ، یک دسته پرنده شبیه و کوچکتر از گنجشک با سینه سرخ رنگ و چندین دسته مرغابی کله سبز مجموعا حدود 30 قطعه که تعداد نرها بیشتر از ماده ها بود.[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
پرنده ای که نمی شناختید سهره سینه سرخ است Linnet, Carduelis cannabina در مناطق کوهستانی کشور فراوان است و زمستانها کمی پایینتر می ایند سر چشمه ها در مناطق کم اب کوهستانی زیاد دیده می شود لینک ویکیپدیا در مورد این پرنده
http://en.wikipedia.org/wiki/Linnet
با احترام
سید بابک موسوی
سلام
بازهم ماهیخورک کوچک ( Kingfisher )
اصفهان - زاینده رود
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4X TC
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com