صفحه 159 از 710 نخستنخست ... 59 109 149 155 156 157 158 159 160 161 162 163 169 209 259 659 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,581 تا 1,590 , از مجموع 7092
Like Tree130330تشکر

موضوع: عکس های منظره Landscape

كاربر فعال ssobhdel آواتار ها
    تشکر کرده
    5521

بدون اغراق بیش از 50 در صد عکسهای(در شاخه منظره و طبیعت) که 1x.com می بینیم کم و بیش با استفاده از این روش و تکنیک تولید شده اند
    بردیا جان قبول دارم که در این سایت از ادیت زیاد استفاده میشه ولی اینکه بیش از 50% بخواهند آسمان جای دیگه را به زمین دیگری پیوند بزنند خیر. به هیچ وجه منطقی و قابل قبول نیست.
    اگر دقت کنی اکثرا مکان تصاویر گرفته شده را می نویسند برخی حتی یک چکیده راجب به حال و هوای آن منطقه در هنگام عکاسی در زیر عکس می آورند.
    Maisam.H، Saeed Barikani، king4 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    917

اتفاقا پيشنهاد بسيار بجايي است. جاي چنين تاپيكي واقعا در فروم خاليست. برديا خان شما خود دست بكار شويد دوستان هم استقبال خواهند كرد و تاپيك خوبي خواهد شد. من هم شخصا اين گونه تروكاژها را در عكس نمي پسندم و فكر مي‌كنم به اصالت كار آسيب ميزنه و ديري نخواهد كشيد كه با يك سري عكسهاي به ظاهر بي‌نقص اما بسيار تكراري و فاقد حس و روح روبرو خواهيم شد. مدتي پيش دوستي را ديدم كه پرتره‌اي از دختر بچه‌ اي گرفته بود و چون دخترك در هنگام عكاسي چشمانش را بسته بود مشغول مونتاژ چشمها از عكس ديگري بود تا اين عيب را رفع كند. ذكر اين نكته به اين منظور بود كه عرض كنم با امكانات گسترده اي كه تكنولوژي در اين عرصه در اختيار ما گذاشته اگر مراقبت نكنيم ممكنه پايه و اساس عكاسي را كه همون ثبت لحظه و مستند بودن هست را خدشه دار كنيم. مالتي شات, فوتو مونتاژ و تكنيك هايي از اين قبيل قبلا هم وجود داشته و بطور گسترده خصوصا در تبليغات استفاده مي شده و اصولا چيزهاي جديدي نيستند اما همانگونه كه دوستان اشاره كردند در زيرشاخه گرافيك قرار مي گيرند تا عكاسي به معناي اخص اون.
    K_NMT، Saadat، M. Beyrami و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Amir Abdolpanah آواتار ها
    تشکر کرده
    10736

دلیل اینکه این پرسش برای من به وجود آمد این بود که حس می کنم مکان تقریبی عکس را می دانم. و در هیچ زمانی از سال خورشید در چنین زاویه ای در دریا قرار نمی گیرد. و مهمتر از آن هیچ کوهی!

فکر می کنم باید در پای عکس اذعان شود که ترکیبیست.
    حدس می زنم بارها شده است که دوستان شما پرسیده اند: عجب عکسی ...! کجاست اینجا؟
    و به نظرم شما نمی توانید دقیقا بگویید کجاست ... چون چیزی که در عکس شماست (حداقل روی این عکس) وجود عینی نداشته و نخواهد داشت.

امیدوارم این چند خط را سند برای دشمنی و کینه توزی من علیه خودتان نسازید.
    ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Monday 29 August 2011 در ساعت 16:54
    Hajiabadi، A_Maddah، QashQai و 16 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهمتر از عکاس خوب بودن، انسان شریف بودن است.

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

خوب
    با وجود توضیحات عکاس این نوع ویرایش را نه پیشرفت در عکاسی منظره بلکه اصلا عکاسی منظره نمی دانم...بلکه همانطور که قبلا عرض کردم شاخه ای از گرافیک که حتما باید ذیل عکس به آن اشاره شود
    ضمنا این نوع ویرایشها قدمتی به اندازه عکاسی دیجیتال دارند و جایگاهشان روشن است...حداقل برای خیلی از عکاسان
    با نظر یاسر عزیز بسیار موافقم و صدالبته سلیقه هم جای خود را دارد...با امیر خان عبدالپناه هم موافقم
    اما اینکه اصولا عکاسی منظره جهت پیشرفت ناچار به رفتن آن راه است...خیر موافق نیستم
    فعلا...
    king4 تشکر می‌کند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر ويژه Saadat آواتار ها
    تشکر کرده
    5366

حدس می زنم بارها شده است که دوستان شما پرسیده اند: عجب عکسی ...! کجاست اینجا؟
    و به نظرم شما نمی توانید دقیقا بگویید کجاست ...
    خوب حدس شما صحیح نیست برادر ,زیرا که چنین اتفاقی نیفتاده
    بیش از دو ساله که عکاسی میکنم ,(طبیعت و منظره) و کمتر از دو ماه در این مورد خاص مطالعه و بررسی دارم ,اصولا تخصص و نوع فعالیت من چیز دیگریست. فکر نکنم نیازی به توضیح اضافی باشه..
    از مسایل حاشیه ای که بگذریم
    تصور میکنم دوستان هم با من در مورد ایجاد تاپیکی جداگانه و متناسب با موضوع هم عقیده باشند بدین ترتیب بهتر میشه نتیجه گرفت و عکسهای اینگونه نیز همنجا به اشتراک گذاشته میشه
    درست مانند تاپیک طبیعت یا ماکرو یا حیات وحش که عکسهای متناسب با هر شاخه در تاپیک خودش ارایه میشه.

و سر آخر خدمت دوستان خطر نشان کنم
    اگر چنین تایپیک هم ایجاد بشه مطمعن باشید که فعالیت من در این تاپیک بیشتر از آنجا خواهد بود. درست مثل گذشته :)

كاربر ويژه Saadat آواتار ها
    تشکر کرده
    5366

دریاچه در حال مرگ

ما اینکه اصولا عکاسی منظره جهت پیشرفت ناچار به رفتن آن راه است...خیر موافق نیستم
    جناب نعمت اللهي
    لطفا موضوع را شخصی نکن برادر
    این کلمات و این نوع ادبیات را اصلا دوست ندارنم

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2447

سلام

آقای سعادت سبک عکاسی شما و مسیر علاقه مندی شما و روندی که در حال مطالعه و اجرا هستید چه نام دارد؟ از بین سبکهای هنری عکاسی منظورم است.

ممنون
    Mazy تشکر می‌کند.

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

جناب سعادت
    آن نقل قول بنده هیچ موضوع شخصی ای را در مورد کسی نشانه نگرفته...کاملا عمومی بحث کردم برادر
    لطفا سوء برداشت نکنید
    در نهایت...با نتیجه گیری شما در پست قبلیتان موافقم
    موفق باشید
    M. Beyrami تشکر می‌کند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر بسیار فعال Amir Abdolpanah آواتار ها
    تشکر کرده
    10736

من واقعا فقط نظر خودم را در مورد آن عکس، و مساله ترکیب عکس و امانت داری عکاس عنوان کرده بودم، با همه تلاش من برای واضح نوشتن مطلب گویا دوستانی جملات من را بد تعبیر کردند و ناراحت شده اند. بابت این مساله و همچنین آف تاپیک عذرخواهی می کنم.

مدیران محترم بعد از بازدید دوستان در صورت تمایل می توانند این پست را پاک کنند.

ممنون
    مهمتر از عکاس خوب بودن، انسان شریف بودن است.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2447

نقل قول نوشته اصلی توسط Rofougaran نمایش پست ها
    سلام

آقای سعادت سبک عکاسی شما و مسیر علاقه مندی شما و روندی که در حال مطالعه و اجرا هستید چه نام دارد؟ از بین سبکهای هنری عکاسی منظورم است.

ممنون
    آقای سعادت عزیز

متاسفانه با سر زدن به وبلاگتان در سایت عکاسی ( که در پیام خصوصی برایم ارسال کردید ) هم نتوانستم به جواب سوالم برسم. بگذارید به حساب بیسوادی بنده در امر شناخت ژانر های عکاسی.

اگر تمایل دارید پاسخ بنده را در همین تاپیک بدهید.

با احترام