مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
عکس جالبی است اما از دید من عکس یکدست نیست و در برخی نقاط بلار هست و در نقاطی دیگر شارپ! به عنوان مثال در کنار آب انبار سمت راست، زمین های کرت بندی شده انتهایی، بلار شدگی نسبتا زیادی دارند. همچنین اندکی بالاتر از آب انبار سمت چپ، چندین کرت کنار هم بلار شده اند. البته نقاط دیگری هم اینگونه به نظر میرسند. دلیل آن چیست؟
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود محمد جان.. ممنونم از دقت و نظرت... حقیقتش خودمم جا خوردم !
این چرا اینجوری شده ؟؟؟؟ یا قاضی الحاجات !!
خودم یه لحظه شک کردم.. موقع آپلود.. ولیکن فکر کردم بخاطر سرعت بسیار پایین لپتاپمه و کمی طول میکشه تا کاملا عکس باز بشه.. به همین خاطر توجهی نکردم.. از این عکس چنتا ویرایش دیگه هم دارم با تغییرات بسیار جزیی... همگی فوق العاده شارپ هستن و ظاهرن این مشکل رو ندارن.. نمیدونم جریان چیه!.. ممکنه که بخاطر ریسایز کردن اینجوری شده باشه آیا؟؟؟
کیاوش جان خدا را شکر مشکل از دوربین نیست وگرنه شش روز دیگه هفتمم بود !!
(اگه مشکل از دوربین بود هم نیکون نمیخریدم..خیالت تخت ! نیکون هم شد دوربین با اون خط قرمز مسخره اش ؟!! )
ویرایش توسط Hamed Ziyaei : Saturday 13 February 2016 در ساعت 16:08
"حامد "
با کسب اجازه از مدیران و دوستان عزیز جسارتا عکس رو دوباره آپ میکنم... ( برای مقایسه با عکس قبلی و رفع مشکل یکنواخت نبودن عکس )
پ .ن : احتمالا بخاطر ریسایز کردن در چند مرحله بوده.. چرا که چندبار مجبور شدم حجم عکس رو کم کنم تا به حجم 300 کیلویی ! برسم ...
ویرایش توسط Hamed Ziyaei : Saturday 13 February 2016 در ساعت 16:03
"حامد "
سلام
داود معانی
سلام
نمیدانم منظره حساب میشود یا نه
ضمنا کاهش سایز تصویر را نابود کرد.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
بهار نزديك است
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"