خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم
حاصل ادغام 2 عکس
خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم
حاصل ادغام 2 عکس
ویرایش توسط Farshad Afshari : Tuesday 1 September 2009 در ساعت 11:43
خب اولین تجربه هست اشکال زیاد
حاصل سه عکس چه حاصلی
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام دوستان عزیز.بگم که بنده در مقامی نیستم که بخوام نقد کنم اما فکر می کنم چیزهایی که نظر یک فرد عادی رو جلب می کنه شاید گفتنش خوب باشه.
ما با اچ دی آر قصد داریم به رنج خاکستری یا همون داینامیک رنج بیشتری دست پیدا کنیم.شما آسمون رو به خوبی ثبت کردید اما فکر می کنم زمین رو زیاد جالب عکاسی نکردید.باید سعی کنیم که تمام قسمت های عکس (یا حداقل جاهایی که مدنظر ماست) تقریبا چیزی شبیه به دید چشم بشه.حالا بحث تلغیظ رنگ به کنار.مهم و اصل در عکاسی با رنج خاکستری بالا ثبت تصویر با بهترین دامنه ی روشنی در تمام بخش هاست.یعنی زمین شما بهتر بود روشن تر باشه!
جناب شما درختان رو خیلی خوب ثبت کردید.اما غلظت رنگ نارنجی در عکس خیلی زیاده.با ادیت بهتر می شد آبی آسمون رو بیشتر کرد و مخلوطی بدست اورد و در کنار درختان به یک ترکیب رنگی جذاب رسید.
With my lovely Fuji S200 EXR
سلام
من از يك فايل RAW پنج تا خروجي JPG با exposure هاي مختلف گرفتم -4و-3و-2و-1و0
حاصل كار در photomatix شد اين !
به نظر ميرسه نويز داره درصورتيكه ايزو 100 بوده و سرعت هم كم نيست :confused:
اساتيد راهنمائي بفرمايند ممنون ميشم
کار خوبی شده است. افزایش نویز، بخصوص در روش شما، طبیعی است. هر چند عکستان به گونه ای بوده است که نیازی به افزایش اکسپوژر نداشتید ( چیزی که باعث افزایش نویز در مناطق کمنور میشود) اما ذات تولید تصاویر HDR با افزایش جزئیات همراه است که خود منجر به تشدید نویز خواهد شد.
همچنین واکنش سنسورهای مختلف در کاهش اکسپوژر متفاوت است. برخی بیشتر باعث کاهش نسبت S/N خواهند شد.
ویرایش توسط nmroshan : Saturday 5 September 2009 در ساعت 18:55 دلیل: اضافه کردن سطر آخر
یکی از گنبد های رصدخانه خواجه نصیر تبریز، واقع بر روی کوه بیلیندی، 30 کیلومتری تبریز. ارتفاعش از سطح دریا 2542 متر بود (بر اساس GPS ستاد استهلال استان)
فکر کنم زیادی اغراق آمیزش کردم، هر چند خودم این سبک کار ها رو دوست دارم...
یکم اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.haftaseman.ir/webdb/article.asp?id=973
پ.ن: اگر بتونم، کمی راجع به جریانات دیروز برای رویت ماه رو در تاپیک خاطرات سفر های گروهی می نویسم...
اصلان نورقاسمی
HDR متشکل از 3 فریم/// سد سلیمان تنگه-در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی ساری در نزدیکی روستای افراچال در منطقهای کوهستانی و سر سبز واقع شدهاست. این سد در سال ۱۳۷۹ برای بازدید مسافرین و گردشگران آماده شده و از نظر اقامتی مخصوصاً برای افراد تور بسیار مناسب است.
در ضمن اگر جناب دکتر روشن و یا بقیه دوستان لطف کنند ادیت دیگری از این کار با ابرهای نمایان تر بگذارند ممنون می شوم
متوجه منطورتان نشدم. برای عکسهای HDR بیشترین امکانات برای حصول به چنین هدفی در مراحل Tone mapping وجود دارد نه بعد از آن.
پارک بزرگ بانکوک
حاصل ۳ عکس با فرمت RAW
سلام
میبخشید با توجه به اینکه سه شات گرفتید ولی اثری از کشیدگی رد حرکت پرندگان نمی بینم.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.