سلام
مثلاً HDR درست كردم:(
مثل همون روش قبلي ، از يك فايل RAW چند خروجي با exposure مختلف گرفتم و در برنامه photomattix كار را ادامه دادم . . . (تصوير را در اندازه واقعي ببينيد )
اساتيد از راهنمائيهاي خودشون ما را بهرهمند سازند
جناب آقای نصیری گرفتن 3 خروجی مختلف از یک عکس خام با گرفتن سه عکس مختلف به کمک bracketing زمین تا اسمان فرق دارد.
در عکاسی به حالت exp bracketing سرعت شاتر متفاوت است.
وحید بیگدلی
این " زمین تا آسمان" ش در دوربینهای جدید کمی کم ارتفاعتر شده است.زمین تا اسمان
خروجیهای بسیار غنی دوربینهای جدید، سیگنالهای پر ملات حتی در نواحی shadow ، نویز کم، Color Sensitivity و Color Response عالی حتی در مناطقی که اکسپوز خوبی نداشته اند و امکان Recovery تا حد چند استاپ!،از جمله دلایل این تغییر ارتفاع! هستند.
عکس در هنگام حرکت گرفته شده است و HDR واقعی را خودبخود منتفی میکرد. اما با 2 استاپ افزایش و 4 استاپ کاهش اکسپوز در مبدل RAW ( جمعا 6 فریم با فواصل یک استاپ) و پروسس در Photomatix این عکس حاصل شده است. چیزی که در دوربینهای قدیمی اصلا قابل تصور هم نبود. البته تغییر روشنایی در این عکس کاملا انتخابی بوده است و همه چیز را به نرمافزار نسپردهام.
فکر کنم اولین HDR من باشه ... حاصل 3 فریم ...
پذیرای نظرهای شما دوستان هستیم ...
درود
جاده فیروزکوه پل ورسک ـ حاصل ۳ شات
جناب صبحدل
درباره عکسی که قرار دارید دو مورد زیر به ذهن من میرسه:
1. اگر نمیگفتید عکستان HDR است، من شخصا چنین فکری نمیکردم. شاید حداکثر با خودم حدس میزدم پروسس موضعی انجام دادید یا اینکه یک فایل خام رو با 3 exposure مختلف ترکیب کردید.
2. نکته مهمتر اینکه به نظر من HDR باید چیزی را به عکس بیافزاید. برداشت شخصی من این هست که عکس شما (که تقریبا مطئنم بدون شاتهای مختلف هم میتوانستید خیلی به این نتیجه نزدیک شوید) از HDR بودنش بهره خاصی نمیبرد. کسی ممکن است عکس HDR بگیرد تا جزییات ریز را در یک صحنه پرکنتراست نشان دهد، کسی ممکن است بخواهد عکسش حالت رویایی داشته باشد، و ... دلیل اینکه از تکنیک HDR در این عکس استفاده کردید برای من کاملا نامشخص است.
البته لازم به ذکر نیست که تمام موارد بالا نظر شخصی است.
آرش شاهکار
سلام
شاید منظور ایشان (با توجه به ابعاد عکس) یک پانورامای عمودی با سه شات بوده است.
البته اگر اشتباه میکنم من رو ببخشید.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...