راستش از اينکه مدام در انتهاي هر نقدي بنويسيد خاطر مکدر شد و عذرخواهي کنيد، ناراحتم. دوست من. ما با هم بحث ميکنيم و نظرمان را ميگوييم. دليلي ندارد کسي ناراحت شود. شما که در فرومهاي انگليسي زبان بودهاي که ديگر بايد راحتتر از اينها برخورد کنيد. چند نفر از کساني که ميگويند عکستان را دوست نداشتهاند، در انتهاي گفتهشان از شما عذرخواهي ميکنند؟ ممکن است دو روز بعد هم بگويند فلان عکس را دوست داشتند و اصلا تشکر هم نکنند!! بگذريم.
همانطور که گفتي بايد ويرايش آگاهانه باشد. ترکيب کردن رنگهاي لايه اوليه با مد آميختگي Color روي عکس تن مپ شده همان رنگهاي اوليه را به شما ميدهد. اما نتيجه چيزيست مد نظر شما، که دوست داري از HDR در جهت رسيدن به آنچه که واقعا چشم ميبيند استفاده کني.
اما اين دليل نميشود کسي که از دل عکس هاي HDR اش تصويري اغراق شده را بيرون ميکشد ناآگاهانه کار کرده است. يا مثل برخي از اين کاربران تازهکار مثلا اينقدر با اسلايدرهاي کنتراست کار کرده که تصويرش سورئال شود. (تازه اينکه ميگويم تازهکار اصلا به اين معني نيست لزوما نتيجه کار آنها عکس بدي است)
منظور من است است که وقتي عکس بابک را در فروم "لطفا نظر دهيد ميبينيم ميتوانيم بگوييم که مثلا آسمانت را روشن کن و لبههاي تپهها در دوردست زيادي کنتراست دارد". اما از همين ابتدا بنيان عکس هاي اين تاپيک را بگذاريم بر اساس روياگونه. يا حداقل آن را به دو تاپيک تبديل کنيم. يکي براي عکسهايي مثل عکس کوه شما که بسيار هم زيباست و البته کاملا رئال است و بسيار نزديک به آنچه چشم ميبيند. يکي هم به عکس هاي ديگري که ممکن است رئال نباشند و طرف هم هيچ توضيحي ندارد که چرا آسمان عکسش شبيه لندن چارلز ديکنز است يا رنگ سنگهايش مثل نقاشيهاي سزان آبي و زرد! آن هم کاملا آگاهانه يا شايد ناخودآگاه.
دلباز عزيز. با اجازه شما در صورت که لازم دانستيد بحث را روي پيغام خصوصي ادامه ميدهيم. فکر کنم بحث ما موجب شلوغ شدن تاپيک و تلف شدن وقت دوستانمان بشود. من با احترام به شما کنار مينشينم و فقط عکسها را ميبينم.
راستي ايکاش برخي از تکنيکهاي کارت رو ويدئويي کني و روي سايت بگذاري.
امير ياري