به نظر من در مورد غذاهای اصلی و اصیل ایرانی کادر بسته مناسب نیست چون اصولا این غذاها از ظاهر مناسبی برخوردار نیستند که بشه از خیلی نزدیک ازشون عکس گرفت ( البته نظر شخصیه منه )
مثلا قرمه سبزی یا فسنجون و تا حدودی قیمه و حتی کباب لقمه اگر دقت کرده باشین با دیدن این غذاها نمیشه درست حدس زد که از چی درست شدن
شاید یک چیده مان در یک سفره زیبا با عناصر خوب و اصیل ایرانی خیلی زیبا باشه
سلام
نکته ای که جناب امدادی ذکر کردند کاملا قبول دارم و من رو یاد یکی از عکسهام انداخت. این عکسها مربوط به اوایلیست که عکاسی رو شروع کرده بودم. یک روز ظرف قرمه سبزی رو برداشتم و بردم یک عکس ازش گرفتم. عجب عکسی شده بود . آدم رو به اشتها می انداخت.
بعد من خوشحال خوشحال عکس رو گذاشتم تو فوتوسیگ و منتظر بودم همه بیان بگن به به چه غذایی. ولی عکسم فقط یک نمره منفی گرفت و یکی اومد نوشت که من میدونم این غذای خوشمزه ایست و من رو یاد خوردن اون تو تهران میندازه . ولی عکستون شباهت زیادی به استفراغ داره! بعد هم یک سری راهنمایی به شرح زیر:
I believe that it is tasty, remember eating it myself when in Teheran.But here it looks like vomit. Phtographing food is one of the most difficult things in pro phtography- Some guidelines.
1. Show some plate in foreground, in that way we get an idea of scale.
2. Use backlightning only, it brings the food to life.
3. Put some pieces of broken mirror here and there and reflect the backlight as rays of light on that food.
4. some smoke could add to the pic, if not else then puff some smoke of cigarette over food and take the bluish tint away in PS.
5. Some whole vegetables makes more scale in picture and give something for the viewer to stop looking.
6. Also put a fork or chopsticks etc in the picture to add scale and interest.
7. Spray some water on food to get more highlites.
watch cookbooks to see how pros did it. jorep
این هم یک عکس دیگه البته به بدی اون نیست :