کاملا موافقم. به نظرم با چند قدم جلو رفتن میشد کادر بهتری بست.مقدار زیادی با کوروش موافقم اما به نظرم سوژه بد نبوده، با کادر بندی بهتر و احیاناً جابجایی دوربین، میشد به یک کار قویتر رسید. فکر میکنم یه اتفاقاتی تو ذهنتون بوده اما در همان حد ذهنیت باقی مونده.
شاهین جان، نقد کوروش شاید از دید عموم کمی تند به نظر بیاد اما حرف اشتباهی نمیزنه، توهین هم نمیکنه. من مطمئن هستم خود یوسف هم از اینکه کسی ایردتش رو بگه و باعث پیشرفتش بشه خوشحال خواهد بود. آرزوی من همیشه این بوده که یکی با همین لحن و با همین صراحت ایرادای کارم رو بگه. چه برسه که اون فرد یک عکاس خوب (عمدا نمیگم استاد چون این روزا این کلمه بار معنایش رو از دست داده و هر کسی به هر کسی رسید میگه استاد) مثل کوروش کحال باشه. مصلحت اندیشی و لحن آروم و در لفافه نقد کردن گاهی باعث میشه که اصل مطلب که همون نقد کردن و تذکر دادن ایرادهای عکس باشه دیده نشه.جناب كحال سلام. جاي خالي يك پينوشت كليد رو در فرمايشهاتون حس كردم. با ديدن اين توضيحاتتون ذهنم به حواشي پنهان معطوف شد. اميدوارم كه اشتباه نكرده باشم.
استفاده از لفظ "بي ارزش" اون هم از شما براي من مخاطب تكان دهنده بود .
همین که آقای کحال وقت گذشته و برای این عکس نقد نوشته نشون میده که هدفش توهین به عکاس نبوده و خواسته که کمک کرده باشه.