این عکس آقای روشن نشون دهنده اینه که مهم نیست شما از چه عکس میگیری بلکه مهم است چگونه نگاه میکنی ،
سنگ چینها و سفیدی برف به شکل خیلی خوبی ادیت شدند و به خوبی تونستن دلیل سیاه و سفید شدن عکس رو نشون بدن.
اگر چه اگر قرار بود سلیقه من دخیل باشه ، خورشید خانم رو از عکس معاف میکردم ولی خوب اون وقت این عکس من بود نه آقای روشن!
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
جناب روشن می شود یک توضیحی در مورد عکستان بدهید؟
مخصوصن در مورد سنگچینها؟ آیا سنگهارا در ویرایش به صورت دستی روشنتر کردید؟
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
با سلام و عذر بابت تاخیر در پاسخسلام
جناب روشن می شود یک توضیحی در مورد عکستان بدهید؟
مخصوصن در مورد سنگچینها؟ آیا سنگهارا در ویرایش به صورت دستی روشنتر کردید؟
پیروز باشید
همانطور که جناب بیاتی فرمودند، ابتدا با استفاده از سه فریم، عکس HDR تهیه شده و سپس در محیط فتوشاپ، پردازشهای کنتراست و تبدیل به عکس سیاه و سفید انجام شده است.
لنز نیز فیشآی ۱۶ میلیمتر نیکون است.
پینوشت: در ادامه صحبتهایی که در چند پست قبلی در مورد عکسهای سیاه و سفید انجام شد، باید عرض کنم که تجربه من نشان داده است که سه عامل برای تهیه عکس سیاه و سفید خوب ضروری است. اول خود عکس است. بعضی عکسها از لحاظ ترکیببندی، المانهای موجود، رابطه بین آنها، وجود برخی ویژگیها مانند بافت، عدم وجود برخی المانها مانند وجود مناطق یکدست، و.... به گونهای هستند که برای تبدیل به عکس سیاه و سفید مناسبتر هستند.
عامل دوم، وضعیت روشنایی و کنتراست ( Tonal) عکس است. بعضی از عکسها بخاطر روشنایی مناطق مختلف، کنتراستها، نسبت بین کنتراستها، نوع رنگها (Hue) و اشباع آنها، جوری هستند که عکس سیاه و سفیدشان خوب در میآید
عامل سوم هم پردازش مناسب است.
اما هر کدام از سه عامل فوق که نباشد، عکس نهایی خوب نخواهد شد. مثلا اگر عامل دوم نباشد، هر چقدر هم در فتوشاپ با کنتراستها و وروشنایی سروکله بزنید، چیز به درد بخوری نخواهد شد. یا مثلا عامل اول، کادر و المانهای درون عکس باید برای عکس سیاه و سفید مناسب باشند. مثلا برای همین عکس قبلی من (درخت و سنگچین و جاده) ، فاکتور اول خیلی ایدهال نیست. موقع عکاسی سعی زیادی کردم که برخی از المانهای سمت راست عکس را حذف کنم تا کادر آرامتری داشته باشم، اما ممکن نشد.
در نهایت، من عکسهای سیاه و سفید زیادی تهیه میکنم اما تنها درصد کمی از آنها به دلم مینشیند و منتشرشان میکنم.
تقدیم به حضور گرم جناب روشن عزیزمان
canon power-shot G7
سلام به همه دوستان:این عکس رو قبلا هم در این تاپیک آپلود کرده بودم، ولی حالا با یک کراپ سنگین دوباره آپلود کردم، لطفا من رو از نظرات سازندتون بی نصیب نکنید.
یوسف جان، میشه فایل اصلی مربوط به این عکس رو برای من بفرستی؟ الان واقعا سخت میشه نظر داد که ایراد این عکس بیشتر به واسطه ویرایش عکس هست یا مشکل در تنظیمات دوربین و یا ترکیب بندی در موقع ثبت عکس. میخوام تلاش کنم ببینم بهترین چیزی که میتونم از روی عکس خام بهش برسم چطوریه. (چی گفتم!)
ج.ابراهیمی