سلام
خدایارتون
یا حق
سلام
خدایارتون
یا حق
اسدالله مداح
عامو یک سری عکس تو مایه عکس شما دارم اما راستش هر کاری کردیم در نیومد درست. این خیلی زیبا شده ممنون که گذاشتی ما هم ببینیم.
عامو شرمنده رو آس شما 2 میارم ها :
135-50 اف 2.8 @63مم - اف 9.5 - 180/1
ویرایش توسط mreza1001 : Tuesday 22 February 2011 در ساعت 23:37
سلام
عامو دستتون درد نکنه با این ارسال های زیبا.
دوست داشتم در مورد عکس های ارسالی دوستان کمی حرف بزنم ولی دل و دماغش نبود.راستش پریروز ظهر یک ویروس از نت به من بیچاره حمله کرد تا شب ساعت 12 شب تونستم از دست راحت بشم.منم که از کامپیوتر چیزی سر در نمیارم دیگه بدتر.به ترتیب
از عکس جناب نعمتی عزیز شروع کنم.
جناب نعمتی بسیار زیباست سوژه نگاه و پز خوبی داره.عکس حس خوبی به ادم میده.لذت بردم.لبخند این کوچولو واقعا انرژی می ده به ادم.فقط تو مونیتور من به نظر می رسد نور زیاد است و سوژه یه کم روشنایی اش کمتر می شد بهتر بود.(البته مونیتور من زیاد قابل اعتماد نیست)
جناب صفر زاده عزیز بدون اغراق بگویم این کوچولو بد جوری در دل من جا کرده شاید تا حالا بیش از 20 بار در این چند روز گذشته به چهره این کوچولوی با نمک نگاه کرده ام ولذت برده ام و راستش پیش خودم ارزو کردم که کاش این کوچولو دوساعتی پیش من بود و می تونستم ازش عکس بگیرم.بسیار نگاهش را دوست دارم .از رنگ پوستش خیلی خوشم میاد.کلا رنگ کلاه و رنگ پوست و تا حدودی رنگ لباس و رنگ بک روی خیلی می پسندم.اما کاش کادر دیگری از این کوچولوی زیبا می گرفتید نور وسایه روی صورت کودک را خیلی دوست دارم.خدا حفظش کند.
اما ابن هلوی محمدرضای عزیز.
عامو خدا حفظش کند.ماشالله عجب کوچولوی زیبایی است. محمد رضا خان باد کنک قرمز حواس ادم رو از روی سوژه پرت می کنه و به طرف خودش جلب می کنه.محمد جان حتما حوصله نداشته ای.مگر نه عکس اینطور درست کردن (مثل عکس ارسالی من)سخت نیست .راستی محمدرضا جان عجب رنج جالبی داره این لنزت.اونم با اف 2.8.کلی در باره لنزت فکر کردم.عامو مانت نیکونش هم گیر میاد؟اگر قیمتش مناسب باشه شاید مشتری بشیم.
اما عکس ارسالی خودم .به نظرم کادرش کمی مشکل داره.
خدا یارتون
یا حق
اسدالله مداح
منم مي خواستم همينها رو بگم.جناب صفر زاده عزیز بدون اغراق بگویم این کوچولو بد جوری در دل من جا کرده شاید تا حالا بیش از 20 بار در این چند روز گذشته به چهره این کوچولوی با نمک نگاه کرده ام ولذت برده ام..........
چندبار نگاهش كردم سير نشدم. عكس آقا آرمان خيلي زيبا شده.
اسدخان! یک کارهایی میگذارید که آدم دچار شرم و یأس میشه عکس بذاره :)
منتظر خط زدن مشقم!
.
سلام
18-55
با تشکر
instagram.com/amirali.hgni
سلام ...
دوستان نظرشون رو بفرمایند
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com