مثل اینکه این روزها اعضای فروم زیاد به همدان میان و میرن
ورودی روستای ورکانه
مثل اینکه این روزها اعضای فروم زیاد به همدان میان و میرن
ورودی روستای ورکانه
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
جناب دلباز (شرمنده من بار پيش شما را خانم دلباز خطاب كردم و دوستي پيام خصوصي دادند كه شما آقاي دلباز هستيد) من بعنوان يك عكاس آماتور اشكالات بسيار زيادي در اين عكس ميبينم. مثلا محوسازي غير طبيعي پسزمينه و كراپ نامناسب و استفاده نادرست از نقاط طلايي و بالاخره ويرايش نامناسب رنگي (نميدانم شايد ايراد از مونيتور من باشه ولي من الاغ را كاملا آبي ميبينم).
سوالم اين بود كه شما بعنوان يك استاد فوتوشاپ چه تفكري براي اين اديت ها داشته ايد و آيا اساتيد ديگر نيز اينگونه اديتها را توصيه ميكنند؟
ممنون ازهمه اساتيد
سلام
در اينكه آديت تعمدي است شكي نيست.شايد هدف تمثيلي از دنياي رويايي كودكانه بوده كه هيچ چيزش شبيه آن چيزي كه ما بزرگترها در تصور داريم نيست.رنگ الاغ، شماتيك درخت،...
به هر صورت هدف هر چه بوده بنده هم زياد نپسنديدم. اگه با من بود گوشه راست بالا رو ( كه احتمالا درخت هست ) كلا كراپ ميكردم.
لبخند و حالت كودكان و رنگهاي شاد كلاه و دمپايي و پيراهن كاملا با هم همخواني دارد.
یک لحظه فکر کردم دارید بازجویی می کنید. نکاتی که شما فرمودید مد نظر من هم بود ولی اگر من نوعی می خواستم این نکات را بیان کنم اینگونه نمی نوشتم.
این پاسخ از آقا وحید هم در پاسخ به شخصی که اینگونه نوشته بود بی مربوط نیست:
اگر اساتید دیگر این ادیت را نپسندند دلیل نمی شود که من عکاس که عکسم را با این ادیت دوست دارم ویرایش نکنمجسارتا ً باید بگم در کل بنده عکاس را بابت دیدش و عکسش و حتی ادیتش مجبور به توضیح و تفسیر نمیدانم ... یا عکس و ادیت یک نفر نظر من را جلب میکند یا نمیکند , قرار نیست اگر عکسی مطابق سلیقه من نبود؛ از عکاسش توضیح بخواهم , شاید همان عکس در نظر خیلی ها بسیار جذاب باشد , و آنها چیزهایی را در آن درک کنند و حسی از آن بگیرند که عاید من نشده بوده.
بنده هم فقط نظرم را عرض کرده بودم.
موفق باشید.
با سلام به دوستان و سروران گرامی
عکس پسرم ایلیا که هنوز هچی نشده خودش رو صاحب دوربین و تجهیزاتم میدونه و ممنونم میشم از دوستان عزیزم که عیب و ایراد کارم رو بیان بفرمایند ( البته هدر صورت تائید ) :
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با سلام
نور بصورت بانس فلاش (در دیوار)
فایل پیوست 0
7d + (EF 24-105) + 580EXII
امیر گروسی
سلام
سید میثم نوربخش