خواهر زاده من...
بسیار شیطان و عاشق پرتغال...
موفق باشید
خواهر زاده من...
بسیار شیطان و عاشق پرتغال...
موفق باشید
مهدی بارانی
با سلام
با كادربندي زياد موافق نيستم
حالت كودك شيرين است و اديت رنگ هم به نظر من جالب شده
ولي با كم بودن اكسپوز، زاويه نور، تك نور بودن و كنتراست زياد كار، زياد موافق نيستم.
ولي خدا رو شكر، به نسبت اكثر كارهاي ارسالي در اين تاپيك، حداقل كار شما قابل بحث است و چشم را درگير مي كند!
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
به جز کادربندی،ویرایش رو هم نمیپسندم.نوشته اصلی توسط AkonegaGua
هنگام ویرایش کمی صورت رو لطیف تر می فرمودید به نظر بنده بهتر بود.
ته رنگ شدید مجنتا دارد احتمالا مانیتور شما کالیبره نیست
پست ۸۹۲
نظر شخصی را عرض می کنم به نظرم این نوع ادیت با سایه های سیاه شدید برای کودکان بیشتر القا کننده فقر و بدبختی و... است در صورتی که ما دختری را تمییز و گل سر زده در محیط آتلیه می بینیم اگر کادر کمی بازتر بود و ادیت خیلی لایت تر از این می بود بهتر می شد.
پست ۸۹۳
دوست عزیز حس شما را با در کار کردن با لنز های منوال روی دیجیتال درک می کنم و بنده هم با لنز ژوپیتر روسی کار میکردم کیفیت و رنگ های بسیار زنده ای دارند اما از همه اینها مهمتر و مشکل تر مساله فوکوس است در عکس شما فوکوس برروی سوژه نیست و گل جلوی آن فوکوس شده. (سوای کادر بندی و ...)
پست ۸۹۴
به نظر من یک عکس خانوادگی است و بهتر بود در آرشیو شخصی نگه می داشتید.
مجید صادقی
ممنون جناب صادقی. خودم هم با رنگهایی که نور رو زیاد بازتاب میدهند مشکل دارم چون متاسفانه CA زیادی روی عکس برجای میگذارند ولی خوب به هر حال در مواردی هم باید استثنا قائل شد ( با اینکه هوای ابری بود باز رنگ زیادی رو بازتاب کرده ). در این عکس هم به نظر خودم نشاط کودکی و رنگها تناسب خوبی ایجاد کرده شاید مقداری نگاه را به سمت رنگها متمایل کند که سعی میکنیم سری بعد با یک فیل فلاش مرتفعش کنم
نمیدونم دیدن دندونهای کج و معوج یه پسر بچه با اون فیگور خاص صورتش چه لذتی داره ؟
شاید برای اقوام و بستگانش خیلی هم شیرین باشه اما اینجا...